Johnny Depps medarbetare vittnar om utmaningar att arbeta med honom

Johnny Depps medarbetare vittnar om utmaningar att arbeta med honom

Depp har stämt Heard på 50 miljoner dollar, och hävdade att en artikel från 2018 som hon skrev i Washington Post förtalade honom. Depp hävdar att verket – som inte nämnde honom vid namn – felaktigt utmålade honom som en missbrukare. Heard har väckt talan mot Depp på 100 miljoner dollar och sagt att uttalanden som hans advokat gjorde och kallade hennes misshandelspåståenden en “bluff” var ärekränkande.

Tracey Jacobs, som vittnade i en inspelad deposition, sa att hon representerade Depp i 30 år som hans talangagent och sa vid ett tillfälle att han var “den största stjärnan i världen.” Jacobs sa att Depp sade upp henne ungefär samtidigt som han skildes från andra affärspartners i sitt liv.

Jacobs vittnade om att hon var ärlig mot Depp om att att konsekvent dyka upp sent till set och att hans beteende, inklusive drog- och alkoholanvändning, skadade hans karriär. Hon vittnade om att Depp regelbundet var tvungen att använda en hörsnäcka när han var på inspelningen för att få mat med sina linjer.

“Hans stjärna hade dämpats på grund av att det blev svårare att få jobb till honom med tanke på ryktet som han hade förvärvat på grund av att han var försenad och andra saker,” vittnade Jacobs. “Folk pratade och frågan var ute om hans beteende.”

Depps “Pirates”-framtid

Som en del av sin rättegång har Depp hävdat att Heards kommentar fick honom att förlora på arbete, inklusive tiotals miljoner dollar som han sa att han skulle få betalt för den potentiella sjätte “Pirates of the Caribbean”-filmen, som han kommer sannolikt inte att vara en del av. Jacobs vittnade också om att hon inte kunde minnas att Disney åtog sig att ha Depp i filmen.

Jacobs vittnade om att Depp vid ett tillfälle var i ett tillstånd av “ekonomisk desperation” och bad byrån att ge honom 20 miljoner dollar.

Den mångåriga Disney-chefen Tina Newman, vars deposition spelades in i februari och spelade för jurymedlemmar på torsdagen, sa att hon inte minns att hon sett Heards kommentar och att hon inte vet om Depp övervägs för en roll i den sjätte ” Pirates” film.

“Det är ovanför mitt huvud,” vittnade Newman. “Jag vet bara att det är ett projekt som möjligen är under utveckling i studion.”

Jurymedlemmar hörde också en inspelad avsikt från Depps tidigare affärschef Joel Mandel, som Depp skildes med 2016 och vars företag Depp stämde 2017 och anklagade det för att ha misskött sina inkomster. Rättegången avgjordes 2018.

Mandel vittnade om att det runt 2010 blev svårare att arbeta med Depp på grund av en till synes daglig användning av substanser.

“Det jag alltid hade upplevt som en som gillade att njuta av sitt vin i slutet av dagen blev en konsumtion som verkade överdriven,” vittnade Mandel. “Förmågan att samordna och hitta tider då han skulle träffas blev svårare. Det blev tydligt med tiden att det fanns problem med alkohol och droger. Och det översattes till mer oberäkneligt beteende, mer stressigt beteende, fler gånger då det var svårt att engagera sig i den typ av konversation jag behövde för att göra mitt jobb.”

Mandel sa att han mycket regelbundet började uttrycka sin oro över Depps “mycket svåra ekonomiska omständigheter” 2015 och sa att även om Depps inkomster var mycket betydande, så var hans utgifter. Han sa att Depp vid ett tillfälle betalade 300 000 dollar i månaden till personalen.

Heards juridiska team har pekat på det faktum att flera av Depps avlönade personal vittnade som en del av hans fall mot henne och har anklagat dem för att ställa sig på Depps sida eftersom han betalar dem.

Hörde avslutad hennes vittnesmål tidigare i veckan.

Heards agent, Jessica Kovachevic, vittnade om att skådespelerskans karriär inte tog den förväntade uppåtgående banan efter “Aquaman”, och hon kände att negativ uppmärksamhet i media hade en skadlig inverkan på hennes inkomster.

Kovachevic vittnade också om att det inte fanns några problem om Heards framträdande i DC-succéfilmen 2018 och att hon skulle ha förväntat sig att Heard skulle tjäna mer efter att ha spelat i den men gjorde det inte.

CNN har kontaktat Warner Bros., studion bakom filmen, för en kommentar. (CNN och Warner Bros. delar ett moderbolag, Warner Bros. Discovery)

Ellen Barkin vittnar

Skådespelerskan Ellen Barkin, som sa att hon har känt Depp sedan 1990, vittnade om att hon var i ett förhållande med Depp som blev sexuellt i flera månader 1994.

Barkin vittnade om att Depp var full “för det mesta eller mycket av tiden” att hon var med honom och beskrev honom som kontrollerande och svartsjuk. Hon beskrev en incident på ett hotellrum i Las Vegas när det pågick ett slagsmål mellan andra.

“Mr. Depp kastade en vinflaska över rummet, hotellrummet, i ett fall i Las Vegas, medan vi filmade “Fear and Loathing in Las Vegas”, minns Barkin.

Rättegången kommer att återupptas på måndag under den sista veckan av vittnesmål.

.
#Johnny #Depps #medarbetare #vittnar #utmaningar #att #arbeta #med #honom

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *