Röda gör serier av rosterrörelser

Röda gör serier av rosterrörelser

The Reds tillkännagav en mängd rosterrörelser innan deras serie mot Blue Jays. Förste baseman Joey Votto har återställts från covid-19-skadadelistan. Ytterspelare Aristides Aquinorätt Graham Ashcraft och bruksman Taylor Motter har alla valts ut till majorerna som betecknade COVID-”ersättare”.

Cincinnati placerade fyra spelare — Tyler Mahle, Albert Almora Jr., Joel Kuhnel och Brandon Drury — på den begränsade listan. Det är standardproceduren för spelare som inte har vaccinerats mot covid-19 som spelar i lag som är på väg till Toronto. Den kanadensiska regeringen förbjuder ovaccinerade spelare att komma in i landet, så den kvartetten kommer att vara otillgänglig för helgens serie.

Votto återvänder efter att ha försvunnit mer än två veckor på grund av virusproblem. Den sexfaldiga All-Star började uppleva covid-symptom under den första veckan i maj, och han missade tillräckligt med tid som organisationen skickade honom på ett kort rehabuppdrag i mindre ligan. Efter ett par framträdanden med Triple-A Louisville, återvänder Toronto-infödingen för ett set mot sin hemstadsklubb. Han kommer att se till att rätta skeppet offensivt efter ledigheten; Votto har öppnat säsongen i en fruktansvärd .122/.278/.135 svacka genom 22 matcher.

Aquino, Motter och Ashcraft upptar alla tillfälliga platser på listan. Att klubben angav att de var COVID-ersättare tyder på att det troligen kommer att bli en kort period för alla tre. Spelare vars kontrakt är utvalda med den beteckningen kan tas bort från 40-mannalistan och återföras till de minderåriga utan att gå igenom undantag när laget återgår till full styrka. I de rödas fall kommer det att vara efter den här serien, så var och en av Aquino, Motter och Ashcraft är förmodligen bara uppe i tre dagar.

Den högerslagna Aquino inledde året i majors men fick en fruktansvärd start. Han blev direkt borta från listan tidigare denna månad, men han har tatuerat Triple-A pitching (.314/.405/.743 med fyra homers) genom tio matcher. Motter skrev på ett mindre ligaavtal förra månaden. Den högerslående utilityman slår .245/.344/.566 med Louisville och erbjuder lite djup i flera positioner i Drurys ställe.

Även om detta är en kort period för Ashcraft, kommer 24-åringen förmodligen att spela en anmärkningsvärd roll på listan inom kort. En sjätte omgångsval från UAB 2019, 6’2-tummaren har snabbt utvecklats till en av de bättre armarna i gårdssystemet. Ashcraft delade förra säsongen mellan High-A Dayton och Double-A Chattanooga, och postade en jämn 3.00 ERA över 111 innings. Han har tillbringat det här året med Louisville och arbetat till 1,65 ERA över sju starter, om än utan stora genomslags- eller promenadsiffror.

Baseball Amerika rankade nyligen Ashcraft som nummer 12 i Cincinnati-organisationen, och hyllade en snabbboll från mitten av 90-talet som fungerar som hans primära erbjudande. Både BA och FanGraphs — som slitsad honom #17 i systemet — tyder på att Ashcrafts förändring under genomsnittet och inkonsekventa kontroll pekar på en långsiktig bullpen-framtid, men han har varit en nybörjare hittills som ett proffs. Ashcraft kommer att behöva läggas till i 40-mannalistan nästa lågsäsong för att hålla honom från val i regel 5-draften, och potentiella byten av de röda på sista plats kan öppna en utökad möjlighet för honom senare i sommar.

Cincinnati tillkännagav också det kortstoppet José Barrero ska påbörja ett rehabuppdrag med fladdermössen. Klubbens förväntade regelbundna shortstop, han har inte spelat den här säsongen efter att ha drabbats av en hamateskada under vårträningen. Positionsspelare kan spendera upp till 20 dagar på rehabuppdrag, vilket tyder på att Barrero är redo att göra sin debut 2022 inom de kommande tre veckorna, förutsatt att allt går bra i de minderåriga.

.
#Röda #gör #serier #rosterrörelser

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *