Kourtney Kardashian Travis Barker

Varför Kourtney Kardashian & Travis Barker filmar Italiens bröllop för “The Kardashians”Visa galleriBildkredit: MEGA

Kourtney Kardashian och Travis Barker kommer att ha den mest episka bröllopsvideon någonsin! Källor säger EXKLUSIVT till HollywoodLife att de har gått med på att låta kamerorna rulla på drömbröllopet i Italien, något som säkerligen kommer att göra Kravis-fans glada! “Courtney och Travis kommande bröllop kommer att filmas och delar av det kommer att användas och visas på The Kardashians dokusåpa”, avslöjade en insider.

“De vet att de båda är realitystjärnor nu, eftersom Travis har medverkat i nästan varje avsnitt”, fortsatte källan. “Deras story är ett centralt fokus och efter lite övervägande känner de båda att de inte kan ha ett bröllop och inte låta det sändas. Deras förlovning filmades och dök upp i säsong ett. De tyckte båda att det var väldigt smakfullt gjort. Uppenbarligen är Kris glad över att de har gått med på att tillåta detta, och de diskuterar att göra det till finalen för nästa säsong. Onödigt att säga att deras omhuldade bröllopsvideo kommer att bli ganska spektakulär, och det kommer inte att kosta dem något.”

Som fans av det älskade paret vet kommer den europeiska extravaganzan att vara tredje gången de byter löften. De slog först knuten efter Grammisgalan i Las Vegas den 3 april. Men det visar sig att de faktiskt inte fick det gift under den hemliga bröllopsceremonin eftersom de inte hade en licens. Eftersom deras italienska bröllop inte kommer att vara juridiskt bindande, de gjorde det officiellt vid domstolshuset i Santa Barbara den 15 maj. Lyckliga fans kommer att få se utdrag av alla tre affärerna, enligt en andra källa. “De har filmer från Vegas och Santa Barbara och det kommer att finnas bilder från Italien också källa avslöjade. “Det riktigt bra är att Travis förstår det helt och inte gör vågor och Courtneyär ombord också. Hon är så otroligt glad och kär, hon har inga problem med att dela några av sina speciella dagar med fansen.”

Kourtney Kardashian Travis Barker
Kourtney Kardashian och Travis Barker anländer till den 94:e årliga Oscarsgalan i Los Angeles den 27 mars 2022.

Kourtney, 43, och Travis, 46, delade bilder från romantiska förslag på Miramar Rosewood Beach hotel på säsong ett av Kardashians, på HULU, och fansen är seriöst investerade i sin kärlekshistoria. Paret, som har varit långvariga vänner, tog sin relation till nästa nivå i oktober 2020 och blandade snabbt deras liv – och familjer. Travis har två barn, Landon Barker och Alabama Barkerfrån sitt äktenskap till Shanna Moakler. Han är också extremt nära sin före detta styvdotter, Atiana de la Hoya. Kourtney har tre barn Murare, Penelope och Regera – med ex, Scott Disick. I avsnittet den 19 maj av Kardashians, hela familjen samlades för middag och Kourtney susade om hur glad hon är över att föra de två sidorna samman. “Jag älskar tanken på en blandad familj. Ju fler barn, desto roligare. Det är fler människor att älska. Jag är verkligen nära Travis barn och jag älskar dem. Det är en vacker sak.”


#Varför #Kourtney #Kardashian #Travis #Barker #filmar #Italiens #bröllop #för #Kardashians

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *