Doja Cat avslöjade att hennes tonsiller blev infekterade av vaping, och hon har ställt in alla sina turnédatum som ett resultat

Doja Cat avslöjade att hennes tonsiller blev infekterade av vaping, och hon har ställt in alla sina turnédatum som ett resultat

“Jag grät i timmar. Det är inte värt det.”

Om du följer Doja CatInstagram — eller, om du tittade på årets Billboard Music Awards — du kanske redan har märkt att hon vapar en hel del.

Frazer Harrison / Getty Images

Sångerskan drar sig ofta från sin vape under sina IG Live-sessioner – och när hon vann Top R&B Album på BBMAs, kunde Doja ses dra från sin vape (och ta en snabb klunk av sin drink) precis innan hennes tacktal.

@PopCrave / Via Twitter: @PopCrave

Igår avslöjade hon på sin IG Story att alla hennes kommande turnédatum har ställts in på grund av “rutinmässig” tonsilleroperation.

@dojacat / Via Instagram: @https://www.instagram.com/dojacat/?hl=sv

“[T]återhämtningen kommer att ta ett tag på grund av svullnad”, sa hon i uttalandet. “Jag känner mig hemsk över det här men kan inte vänta på att det här ska läka och återgå till att göra musik och skapa en upplevelse för er alla.”

Dagen innan hon tillkännagav att turnén ställdes in, anspelade Doja på några “dåliga nyheter” i en serie tweets där hon avslöjade att hon hade en böld i sin vänstra tonsill – troligen på grund av hennes vapingvana.

dr. var bara tvungen att skära i min vänstra tonsill. jag hade en böld i den. Hela min hals är knullad så jag kan ha dåliga nyheter för er snart.

@DojaCat / Via Twitter: @DojaCat

Hon gick vidare till förklara att hennes tonsiller blev infekterade före BBMA och gick på antibiotika – men hon “glömde” att hon tog medicin och “drack vin och vaping hela dagen lång.”

nä så mina tonsiller blev infekterade innan bbmas och jag åt jävla antibiotika men glömde att jag tog dem och sedan drack jag vin och va och ångade hela dagen och sedan började jag få en otäck rövväxt på halsmandeln så de var tvungna att operera på det idag.

@DojaCat / Via Twitter: @DojaCat

“Jag började få en otäck rövväxt på min tonsill så de var tvungna att operera den idag,” Doja sa.

Maria Alejandra Cardona / AFP via Getty Images

I svar till en Twitter-användare som frågade henne om hon fortfarande vaping sa Doja att hon “slutade … ett tag” i ett försök att ta bort vanan för gott.

Jag slutar med vapen ett tag och förhoppningsvis längtar jag inte efter det längre. https://t.co/d2pSS2V5Eg

@DojaCat / Via Twitter: @DojaCat

“Jag är för rädd för att slå den för min hals gör så ont”, hon fortsatt. “Jag grät i timmar. Det är inte värt det.”

Frazer Harrison / Getty Images för MRC

“Föreställ dig allt det där konstiga [sic] giftig skit i ångan som sipprar in i det helt öppna såret i min hals som fan”, Doja Lagt till. “Jag är jävligt ung.”

Efter att en annan Twitter-användare sa åt henne att “kasta vapen” hon svarade att göra det bara skulle få henne att “panik”. “Jag är beroende men jag är inte svag”, sa hon. “Jag stirrade bokstavligen på min vape idag som normalt skulle jag slå tusen gånger om dagen och slå den två gånger istället.”

Att slänga dem skapar bara panik. Jag är beroende men jag är inte svag. Jag stirrade bokstavligen på min vape idag som normalt skulle jag slå tusen gånger om dagen och slå den två gånger istället. Jag ska försöka gå på cold turkey nu men förhoppningsvis behöver inte min hjärna det alls då. https://t.co/k8JjcUG8NB

@DojaCat / Via Twitter: @DojaCat

“Vad får er också att tro att jag inte kan köpa ett 50-pack just nu?”, Doja vidare förklarade samtidigt som hon säger att hennes “hjärna är beroende” av vaping.

Scott Dudelson / Getty Images för Coachella

“Det handlar inte om att slänga dem, det handlar om att inte behöva dem. Just nu BEHÖVER JAG DEM. Jag VILL inte ha dem [right now] för jag har ont.”

Doja då sa att någon som sa till henne att “KASTA DET DÅ Drottningen” lät “nedlåtande” för “alla som faktiskt kämpar [with] nikotinberoende.”

så foh med den där “KASTA DET DÅ Drottningen”-skiten. det hjälper ingen och det låter bara nedlåtande för alla som faktiskt kämpar med nikotinberoende. Jag har testat allt som kastar bort det förut. fungerar inte.


Twitter: @DojaCat

“Jag har provat allt som kastar bort skiten förut. Funkar inte.”

Kevin Mazur / Getty Images för Coachella

Hon också tackade fans för “all trygghet” och sa att det var på väg att “få mig att gråta”. “Jag uppskattar det”, sa hon. “Tack för att du stöttar dig. Jag älskar dig.”

ska få mig att gråta med all trygghet. jag uppskattar det. tack för att du stöttar dig. jag älskar dig.

@DojaCat / Via Twitter: @DojaCat

Inget annat än kärlek till Doja Cat när hon jobbar på återhämtning!

Axelle / FilmMagic

LAS VEGAS, NEVADA – 3 APRIL: Doja Cat deltar i den 64:e årliga GRAMMY Awards på MGM Grand Garden Arena den 3 april 2022 i Las Vegas, Nevada. (Foto av Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)


#Doja #Cat #avslöjade #att #hennes #tonsiller #blev #infekterade #vaping #och #hon #har #ställt #alla #sina #turnédatum #som #ett #resultat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *