Floyd Mayweather vs. Don Moore: Live-uppdateringar runda för omgång

Floyd Mayweather vs. Don Moore: Live-uppdateringar runda för omgång

MMA Fighting har Mayweather vs Moore resultat live för Floyd Mayweather vs. Don Moore kampkort på Etihad Arena i Abu Dhabi på lördag eftermiddag.

Det här är livebloggen för utställningens huvudevenemang med boxningslegenden Floyd Mayweather och Don Moore. Det förväntas börja runt 17:00 ET på Främsta raden pay per view. Kolla in vår Mayweather vs Moore resultat sida för att ta reda på vad som hände på underkortet.

Detta är Mayweathers tredje utställningsmatch sedan han drog sig tillbaka från aktiv tävling 2017 efter en seger över UFC-superstjärnan Conor McGregor som gav Mayweather ett perfekt 50-0 proffsrekord. Han besegrade senare kickboxningsstjärnan Tenshin Nasukawa vid ett RIZIN-evenemang i Japan i december 2018, och gick sedan distansen med YouTube-stjärnan Logan Paul i en match som inte gjordes officiellt.

Moore (18-0-1, 12 KO) är en tidigare sparringpartner till Mayweather’s.

Kolla in Mayweather vs Moore main event liveblogg nedan.

Floyd Mayweather går snart ut. Han gör promenaden med ackompanjemang av levande rapmusik.

Omgång 1: Två minuter långa omgångar för denna mässmatch. Mayweather höll bara avståndet och lät Moore slå ut några slag som inte räcker till. Ett Moore-skott landar på kroppen och Mayweather ler. Mayweather med ett motslag. Moore till kroppen igen. Mayweather med en disk kvar.

MMA Fighting gör omgången 10-9, Mayweather.

Runda 2: Mayweather mer aggressiv med sin rörelse för att starta omgång 2. Han fångar Moore med ett stick. Mayweather duckade bara på Moores stötar. Högerhand gör mål för Moore från håll. De byter jabbar. Mayweather använde bara sitt fotarbete för att klippa av ringen. Moore gör mål med en stöt. Mayweather till kroppen, sedan ett par stötar för att stjäla rundan.

MMA Fighting gör omgången 10-9, Mayweather. Sammantaget 20-18 Mayweather.

Omgång 3: Mayweather slår fler slag. Moore gör mål mot kroppen. Moore kommer ur vägen för en trio av stötar. Mayweather gör mål på kroppen. Mayweather taggar Moore med en vänster. Han plockar sina fläckar med sitt stick. Stöt rakt in i ansiktet av Mayweather. Moore kan inte komma förbi det.

MMA Fighting gör omgången 10-9, Mayweather. Sammantaget 30-27 Mayweather.

Omgång 4: Mayweathers stöt är på plats just nu. Han undviker ett Moore-slag och slår honom med en uppercut mot kroppen. Moore smyger in ett kroppsskott. Mayweather sticker Moore med ett par vänsterhänder. Moore med en rak vänster mot kroppen. Mayweather helt lös efter fyra omgångar.

MMA Fighting gör omgången 10-9, Mayweather. Totalt 40-36 Mayweather.

Omgång 5: Moore med en blickande vänsterhand när han cirklar ut ur hörnet. Mayweather boxar Moore på nära håll, svarar Moore med en kort uppercut. Mayweather släpper händerna nu. Höger krok träffar Moore rent. Counter precis vid Moore ansluter, men Mayweather är inte besvärad och han susar nu när Moore bara försöker backa och cirkla. Mayweather får allt han vill just nu.

MMA Fighting gör omgången 10-8, Mayweather. Sammantaget 50-44 Mayweather.

Omgång 6: Mayweather landar en uppercut direkt från slagträet. Ren stack för Moore, men Mayweather svarar med en vänster på knappen. Mayweather hånar Moore nu. Moore med ett hårt slag inuti, knäpper han Moore med en stöt. Moore vill motverka, men han får mycket handskar och axlar. Mayweather kan höra kommentaren och när teamet komplimangerar hans gåva för psykologisk krigföring, svarar han mitt i kampen, “Jag gör det.”

MMA Fighting gör omgången 10-9, Mayweather. Sammantaget 60-53 Mayweather.

Omgång 7: Inför sjuan tog Mayweather det runda kortet och gick runt med det. Sedan dansade han med ringtjejen. Mayweather pratar lika mycket som han slåss, även när han slår in i Moores ansikte. Moore blir upptagen med händerna, men Mayweathers försvar är skarpt. Mayweather går tillbaka till offensiven och Moore kretsar runt för att komma undan. Han blir vinglad av en högerhand vid örat. Mayweather häller det på en Moore i hörn. Moore blir illa skadad av en högerhand. Mayweather sticker ut tungan och slår sedan en combo.

MMA Fighting gör omgången 10-8, Mayweather. Sammantaget 70-61 Mayweather.

Omgång 8: Mayweather sticker iväg när han hörn Moore. Han låter Moore gå vart han vill. Hård stöt med Moore på repen. Moore med en diskrätt. Vänster krok av Mayweather. Moore snubblar till ett knä. Moore med två bra slag invändigt, men Mayweather krossar honom absolut med ett kroppsskott. Han måste svara på ett 10-tal och han klarar det. Mayweather där inne, enorm högerhand. Vänster krok av Mayweather. H e vill ha finishen. Moore kommer fram till klockan. Dominant och flashig prestanda för Mayweather.

MMA Fighting gör omgången 10-8, Mayweather. Sammantaget 80-69 Mayweather.

Officiellt resultat: Ingen vinnare utses på grund av att matchen är en utställning.

#Floyd #Mayweather #Don #Moore #Liveuppdateringar #runda #för #omgång

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *