Harry Styles 'One Night Only'-show tar med fans från hela världen till Long Island

Harry Styles ‘One Night Only’-show tar med fans från hela världen till Long Island

Elmont, New York (UBS Arena) 20 maj 2022: Fans samlas från hela världen för att se popstjärnan Harry Styles uppträda på UBS Arena på fredag ​​eftermiddag.

Lanna Apisukh för NPR


dölj bildtext

växla bildtext

Lanna Apisukh för NPR


Elmont, New York (UBS Arena) 20 maj 2022: Fans samlas från hela världen för att se popstjärnan Harry Styles uppträda på UBS Arena på fredag ​​eftermiddag.

Lanna Apisukh för NPR

Harry Styles är på toppen av världen just nu och hans största fans följer med på resan.

För att fira släppet av hans senaste skiva Harrys husStyles satte ihop en exklusiv “One Night Only in New York”-konsert på UBS Arena i Elmont, NY. Det var första gången som Styles framförde hela sitt nya album, samma dag som det släpptes på streamingplattformar.

Tusentals fans från hela världen begav sig till Long Island för evenemanget, några reste från platser så långt som Kanada, Ecuador och Argentina, ibland till och med utan biljetter, bara för chansen att fånga evenemanget. Och fast stilar är inställda att turnera Europa och Latinamerika senare i sommar, tillsammans med en rad residens på stora nordamerikanska konsertlokaler under hösten, har många fans valt att vallfärda till Long Island för denna specifika föreställning.

Trots regnet förblev fansen vid gott humör när de samlades från hela världen för att se Harry Styles.

Lanna Apisukh för NPR


dölj bildtext

växla bildtext

Lanna Apisukh för NPR


Trots regnet förblev fansen vid gott humör när de samlades från hela världen för att se Harry Styles.

Lanna Apisukh för NPR

För Nikki Shomali, 16, var en åtta timmars bilresa från Toronto, även utan biljetter till showen, värt risken för en chans att se Styles, särskilt efter att pandemin rånade Shomali och vänner från en chans att se hans sista turné. “Vi har varit Harry-fans väldigt länge, och vi har alltid velat kunna se honom i en show”, säger Shomali. “Så det här är som en gång i livet.”

Fans med sina föräldrar reste för att se Harry Styles uppträda på UBS Arena på fredagseftermiddagen. På bilden här: Yian Chen, Hui Chen Chou, Nikki Shomali, Diana Tabrizi, Nirvana Jafari, Gelareh Manouchehri, Kit Mintz, Ilmee Mintz.

Lanna Apisukh för NPR


dölj bildtext

växla bildtext

Lanna Apisukh för NPR


Fans med sina föräldrar reste för att se Harry Styles uppträda på UBS Arena på fredagseftermiddagen. På bilden här: Yian Chen, Hui Chen Chou, Nikki Shomali, Diana Tabrizi, Nirvana Jafari, Gelareh Manouchehri, Kit Mintz, Ilmee Mintz.

Lanna Apisukh för NPR

För Domenica Celleri, 19, uppvägde möjligheten att se Styles riskerna med att resa hela vägen från Ecuador utan att ha en biljett till showen. “Det här albumet är en annan nivå för Harry … och att vara en av de första som är med på “One Night Only” är en prioritet för mig,” sa Celleri. “Jag har varit ett fan av honom sedan han var i One Direction. Och jag vill fortsätta växa upp med honom.” Lyckligtvis för Celleri säkrade hon biljetter kvällen före föreställningen.

Maria Sherman, författare till Larger Than Life: A History of Boy Bands från NKOTB till BTS och NPR Music-bidragsgivare, säger att att gå på liveframträdanden är en viktig del av att vara ett fan av Styles, eller “Harries”, som de kallar sig själva. “Med Harry-shower gjorde folk konsekvent vandringen, många gånger flög de ut för att se honom på The Forum i Los Angeles eller Madison Square Garden i New York för att de ville känna att de deltog i ett milstolpeframträdande.” säger Sherman.

Fans väntar på att se Harry Styles uppträda på UBS Arena på fredag ​​eftermiddag.

Lanna Apisukh för NPR


dölj bildtext

växla bildtext

Lanna Apisukh för NPR


Fans väntar på att se Harry Styles uppträda på UBS Arena på fredag ​​eftermiddag.

Lanna Apisukh för NPR

Medan de glittriga kläderna och skimrande popfaner Styles spelar med kan verka ytliga, dras många av hans fans till hans politiska budskap. “Han har gjort det till en poäng att gestikulera mot socialt och politiskt progressiva ideologier som, du vet, är historiskt förbjudna i pojkbandsutrymmet, vanligtvis av rädsla för att isolera en publik”, säger Sherman. “Det tillåter liksom fans att använda sin fandom för att också upprätthålla eller åtminstone relatera till de saker de bryr sig mest om, när det gäller identitet och deras gemenskap.”

Till vänster: Matthew Slowey och Garett Reed väntar utanför UBS Arena. Till höger: Abbi Dicenso har en anpassad outfit med bokstäverna “H” och “S” på baksidan av byxorna för att fira hennes kärlek till Styles.

Lanna Apisukh för NPR


dölj bildtext

växla bildtext

Lanna Apisukh för NPR


Till vänster: Matthew Slowey och Garett Reed väntar utanför UBS Arena. Till höger: Abbi Dicenso har en anpassad outfit med bokstäverna “H” och “S” på baksidan av byxorna för att fira hennes kärlek till Styles.

Lanna Apisukh för NPR

Fans som visar sin kärlek till Harry Styles med skräddarsydda byxor och toppar med popstjärnans namn.

Lanna Apisukh för NPR


dölj bildtext

växla bildtext

Lanna Apisukh för NPR


Fans som visar sin kärlek till Harry Styles med skräddarsydda byxor och toppar med popstjärnans namn.

Lanna Apisukh för NPR

På konserten inledde Styles showen med ett litet tal, och uppmuntrade fansen att “vara vem det än är som du alltid har velat vara.” Under sitt gripande framträdande av “Sign of the Times” tog han både en ukrainsk flagga och en Pride-flagga från fansen, bär båda genom hela låten. För fansen är det små gester som dessa som får dem att känna sig sedda för vem de är och vad de tror på.

För Giselle Roca, 25, en Harrie från Miami, har den här typen av gester hjälpt henne att bli mer självsäker. “Jag accepterar mig själv och är inte rädd för att vara jag eftersom han är så ovetande att han har lärt mig att göra detsamma och inte vara rädd”, säger Roca. “Jag känner att jag ärligt talat skulle älska att en dag träffa honom och bara säga tack för allt han gjort för mig under de senaste 11 åren av mitt liv som barn, som tonåring, som vuxen nu.”

Fansen Abigail La Rosa, Stephanie Vega och Giselle Roca står i kö för att se Harry Styles uppträda. De tre vännerna reste från Florida för att se konserten.

Lanna Apisukh för NPR


dölj bildtext

växla bildtext

Lanna Apisukh för NPR


Fansen Abigail La Rosa, Stephanie Vega och Giselle Roca står i kö för att se Harry Styles uppträda. De tre vännerna reste från Florida för att se konserten.

Lanna Apisukh för NPR

#Harry #Styles #Night #Onlyshow #tar #med #fans #från #hela #världen #Long #Island

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *