iOS 15.5 är här — här är de nya funktionerna för din iPhone

iOS 15.5 är här — här är de nya funktionerna för din iPhone

iOS 15.5 är nu tillgängligt, och att döma av förändringarna i denna uppdatering är Apple redo att gå vidare till iOS 16.

Den nya uppdateringen, allmänt tillgänglig för allmänheten efter en betatestperiod, innehåller mestadels ändringar under huven, med ett minimum av användarvänliga förbättringar. Det är långt ifrån tidigare iOS 15 uppdateringar, som har inlett en mängd nya funktioner. Den senaste stora uppdateringen av Apples telefonprogramvara, iOS 15.4lade till möjligheten att använda Face ID när du bär en mask plus en ny röst för Siri, bara som exempel.

#iOS #är #här #här #är #nya #funktionerna #för #din #iPhone

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *