Spara upp till 100 USD på en Google Nest Wifi mesh-routerkonfiguration

Spara upp till 100 USD på en Google Nest Wifi mesh-routerkonfiguration

Det finns många sätt att få igång helgen på rätt sätt och, föga förvånande, en av våra favoriter här på Verge-erbjudanden är med några tekniska kvalitetserbjudanden. Det första är Google Nest Wifi mesh-routersystemet. Wellbots har några olika konfigurationer av Nest Wifi tillgängliga med specialrabatter, inklusive den fristående routern för bara $119 ($50 rabatt när du använder koden 50VERGE i kassan), den router och en extra punkt för att utöka mesh-nätverket för $189 ($80 rabatt med kod 80VERGE), och den router plus två poäng för $249 ($100 rabatt med kod 100VERGE).

Det viktiga här är att välja rätt inställning för ditt hem beroende på hur mycket utrymme du behöver täcka. Nest Wifi-routern i sig är klassad för att täcka upp till 2 200 kvadratfot, och om du bara lägger till en punkt i mixen utökas det till 3 800. Ett hem med en knepig layout eller tjockare väggar kan dra nytta av en punkt eller två för att utöka mesh-nätverket, även om det inte är stort utrymme. Det finns ytterligare en fördel med att lägga till en punkt i ekvationen – var och en fungerar som en smart högtalare för att spela musik, podcaster och komma åt Google Assistant. Så när det kommer till att välja vilka av dessa Wi-Fi 5-kompatibla inställningar som är precis rätt för dig, överväg de faktorer som täckning, bekvämlighet och kostnad som är rätt för dig. Läs vår recension.


Google Nest Wifi-routerpaket

Googles Nest Wifi-router och punktförlängare har en anspråkslös design. Routern har två Ethernet-portar, medan Pointen kan användas som en smart högtalare. Använd koder 50VERGE och 80VERGE för rabatter i kassan från Wellbots.

Det händer mycket på 1Passwords prenumeration på tjänster. Nya kunder kan registrera sig för ett år av 1Passwords lösenordshanterartjänst och få 50 procent rabatt på en individuell plan eller 50 procent rabatt på en familjeplan. Båda faktureras årligen, med familjeplanen som erbjuder särskilt bra värde om du behöver mer än ett konto.

De individuell plan ger dig ett personligt konto med åtkomst över obegränsade enheter som kostar bara $17,94 för det första året tjänst, i motsats till de vanliga $36. När det gäller familjeplan får du fem konton för $30 för det första året istället för de vanliga $60. Vi har sett dessa 1Password-erbjudanden sjunka så lågt som 60 procent tidigare, så även om den här inte är den allra bästa kommer den ganska nära. Om du är i behov av att skydda dina personuppgifter med ett enkelt sätt att skapa säkra lösenord (och det är vi alla), det är en bra väg att gå.

1Lösenord


1Password-prenumeration (familjeabonnemang, årlig kostnad)

1Passwords familjeabonnemang ger upp till fem personer individuell tillgång till 1Passwords tjänster. Vanligtvis 5 USD i månaden, detta tidsbegränsade erbjudande sänker priset till 2 USD i månaden i upp till ett år.

Om du har en Xbox Series X eller Series S och du gillar att ha många spel installerade på en gång, kan deras inbyggda lagring börja kännas mycket mer begränsande än vad det låter på papper från början. Många AAA-titlar är på 60 GB eller mer vardera, med några liknande Call of Duty Warzone tar upp nästan 100 GB på egen hand. Ja du burk koppla in en USB-hårddisk och ladda ner några spel till kyllagring, men de måste flyttas tillbaka till den interna SSD:n när det är dags att spela.

Så om du verkligen vill ha mer lagringsutrymme är 2TB Xbox Expansion Card från Seagate, som vanligtvis kostar $399,99, för närvarande rabatterad till $380,90 hos Amazon. Jag vet att det fortfarande är en ganska slant för 2 000 GB (eller ungefär 21 fler exemplar av Call of Duty Warzone), men dessa små expansionskort säljs sällan. De är också lika snabba som den interna lagringen i Xbox Series X och S, och de ansluts till baksidan av konsolen – så det finns ingen ful USB-kabel och skivenhet bredvid din Xbox.

Planerar du en rolig semester eller utflykt för den kommande Memorial Day Weekend-semestern? Om du vill ha något som hjälper dig att spela in några minnen medan du gör roliga utomhusaktiviteter, GoPro Hero 10 Black med ett extra batteri och en dubbel batteriladdare är nere på 399,99 $ hos Amazon.

Detta är den senaste actionkameran från GoPro, och även om den ser mycket ut som den tidigare Hero 9, är den mycket snabbare tack vare sin GP2-processor. Hero 10 Black fångar upp till 5,3K 60fps-bilder och till och med 120fps slow-mo med 4K-upplösning. Den bibehåller också den främre skärmen från sin föregångare, så det är mycket lättare att rama in din bild när du monterar kameran på något som en cykel. En av de få nackdelarna med Hero 10 är dess medelmåttiga batteritid, men det är en av anledningarna till att den här affären är så bra – för cirka 400 $ får du ett extra batteri inkluderat, samt en dubbel laddare för att enkelt hålla båda paketen toppade- upp och redo. Läs vår recension.


GoPro Hero 10 Svart

GoPro Hero 10 Black erbjuder en ny processor som gör det möjligt att fotografera i 4K-upplösning med 120 bilder per sekund.

Några fler erbjudanden för att avsluta helgen:

#Spara #upp #USD #på #Google #Nest #Wifi #meshrouterkonfiguration

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *