"Det var bara hemskt": Trafikhuvudvärk retar många Paul McCartney-fans

“Det var bara hemskt”: Trafikhuvudvärk retar många Paul McCartney-fans

Trafikhuvudvärk skapade mycket frustration för många deltagare vid Paul McCartney-konserten på lördagen i Winston-Salem. Den ursprungliga starttiden för konserten var 20.00 men försenades, vilket gjorde att konserten började närmare 21.00. Flera konsertdeltagare kontaktade WXII 12 News efter att ha upplevt frustration över trafikproblemet före konserten.” Min fru och jag satt i den i mer än tre timmar och försökte ta oss till kvällens Paul McCartney-konsert. WSPD och eventpersonalen släppte bollen och kunde inte få alla besökare parkerade före kl. en försenad showstart. Dessutom hade de inte tillräckligt med allmän parkering tillgänglig för alla konsertbesökare,” skrev TJ Lockwood till WXII 12 News. Katelyn Henderson skrev liknande oro: “Vi väntade i 3 timmar på parkering för Paul McCartney-konserten i blockerad trafik. Till slut var (vi) bara tvungna att köra hem. Misskötseln av detta evenemang är fruktansvärt. Vi passerade flera tomma tomter när vi slussades runt. Jag kan inte fatta att jag betalade över 1 000 USD för biljetter och missade det.” Jim och Linda Stanford körde från Raleigh-området för att gå på lördagens konsert. Paret säger att de såg samma trafikljus, vid Indiana Avenue och Patterson Avenue, gå från rött till grönt 15 gånger. Jim berättar för WXII 12 News när han pratade med Winston-Salem polisen vid evenemanget, de sa till honom att staden inte har inte infrastrukturen för att hantera händelser av denna storlek. Jim sa att han och hans fru inte kommer tillbaka till Triaden efter ikväll.” Vi har varit på de här stora evenemangen där det finns hundratusen människor och vi har aldrig sett något liknande. Det var bara hemskt. Vi satt kl. hörnet av Indiana och Patterson i cirka 45 minuter, bara inch fram till rött ljus. Det har varit en mardröm,” sa Jim. Lördag runt 21:10 utfärdade polisen i Winston-Salem följande uttalande: Winston-Salems polisavdelning är medveten om den ökade trafiken i och runt Truist Field (475 Deacon Bv) på grund av Paul McCartney-konserten. Wake Forest University gick ut med ett pressmeddelande tidigare i veckan med information om konserten, inklusive ökad trafik. Dessutom kom ett åskväder genom området, vilket orsakade förseningar i att parkera fordon. Winston-Salems polistjänstemän kommer att vara kvar på platsen och fortsätta att ta itu med trafikproblem under hela konserten. Avdelningen vidarebefordrade alla frågor “angående trafikfrågor” till Wake Forest University. Tjänstemän från Wake Forest University har inte svarat på en Begäran om kommentar.På onsdagen sa Colosseums personal att Wake Forest University Athletic Department samordnade trafikinsatserna med North Carolina Department of Transportation (NCDOT), Winston-Salem Department of Transportation (WSDOT) och Winston-Salem Police Department. Colosseums personal sa att de lade till officerare och meddelanden längs Interstate 40, US Highway 52 och US Highway 421 in i Winston-Salem. Det här är en utvecklingshistoria. Kom tillbaka för uppdateringar.

Trafikhuvudvärk skapade mycket frustration för många deltagare vid Paul McCartney-konserten på lördagen i Winston-Salem.

Den ursprungliga starttiden för konserten var 20.00 men blev försenad, vilket gjorde att konserten började närmare 21.00

Flera konsertdeltagare kontaktade WXII 12 News efter att ha upplevt frustration över trafikproblemet innan konserten.

“Min fru och jag satt i den i mer än tre timmar och försökte komma till kvällens Paul McCartney-konsert. WSPD och evenemangspersonalen släppte bollen och kunde inte få alla besökare parkerade innan en försenad show började. Dessutom hade de inte tillräckligt med allmän parkering tillgänglig för alla konsertbesökare”, skrev TJ Lockwood till WXII 12 News.

Katelyn Henderson skrev liknande oro: “Vi väntade i 3 timmar på parkering för Paul McCartney-konserten i blockerad trafik. Till slut var (vi) bara tvungna att köra hem. Misskötseln av denna händelse är fruktansvärd. Vi passerade flera tomma tomter när vi slussades runt. Jag kan inte fatta att jag betalade över 1 000 $ för biljetter och missade det.”

Jim och Linda Stanford körde från Raleigh-området för att delta i lördagens konsert. Paret säger att de såg samma trafikljus, vid Indiana Avenue och Patterson Avenue, gå från rött till grönt 15 gånger.

Jim berättar för WXII 12 News när han pratade med Winston-Salem-polisen vid evenemanget, de sa till honom att staden inte har infrastrukturen för att hantera händelser av denna storlek. Jim sa att han och hans fru inte kommer tillbaka till Triaden efter ikväll.

“Vi har varit på de här stora evenemangen där det finns hundratusen människor och vi har aldrig sett något liknande. Det var bara hemskt. Vi satt i hörnet av Indiana och Patterson i cirka 45 minuter och gick bara fram till det röda ljus. Det har varit en mardröm,” sa Jim.

Lördag runt 21:10 utfärdade polisen i Winston-Salem följande uttalande:

Winston-Salem Police Department är medveten om den ökade trafiken i och runt Truist Field (475 Deacon Bv) på grund av Paul McCartney-konserten. Wake Forest University gick ut med ett pressmeddelande tidigare i veckan med information om konserten, inklusive ökad trafik. Dessutom kom ett åskväder genom området, vilket orsakade förseningar i att parkera fordon.

Winston-Salem-polisen kommer att vara kvar på platsen och fortsätta att ta itu med trafikproblem under hela konserten.

Avdelningen vidarebefordrade alla frågor, “angående trafikfrågor,” till Wake Forest University.

Tjänstemän från Wake Forest University har inte svarat på en begäran om kommentar.

På onsdagen sa personalen från Colosseum att Wake Forest University Athletic Department samordnade trafikinsatserna med North Carolina Department of Transportation (NCDOT), Winston-Salem Department of Transportation (WSDOT) och Winston-Salem Police Department. Colosseums personal sa att de lade till officerare och meddelanden längs Interstate 40, US Highway 52 och US Highway 421 in i Winston-Salem.

Det här är en utvecklingshistoria. Kom tillbaka för uppdateringar.

.
#Det #var #bara #hemskt #Trafikhuvudvärk #retar #många #Paul #McCartneyfans

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *