Kate McKinnons Alien Abductee återvänder för "Saturday Night Live" säsongsfinalen Cold Open

Kate McKinnons Alien Abductee återvänder för “Saturday Night Live” säsongsfinalen Cold Open

I ett tecken på att kanske den avgående ”Saturday Night Live” Stjärnor återvänder till sina största hits när de går ut genom dörren, veckans kallöppning innehöll en vild utvisning för minst två av dem. För Kate McKinnon betydde det hennes fanfavoritutomjording som kidnappades Ms. Rafferty, som återigen delade en väldigt olämplig upplevelse med NSA-officerare spelade av Aidy Bryant och Mikey Day.

Efter att ha visat upp sin erfarenhet begav sig McKinnon som Ms. Rafferty ut i rymden, efter ett sista adjö. Detta fördubblades helt klart som ett McKinnon-farväl också. “Jag kände mig som en utomjording på den här planeten i alla fall,” sa karaktären. “Jo, jorden, jag älskar dig, tack för att jag fick stanna ett tag. Live från New York, det är lördag kväll!”

Klippet inleddes med Bryant och Day, och applåderades ihållande – tydligt riktat mot Bryant, som också avgår efter detta avsnitt.

McKinnon har spelat Ms. Rafferty i flera avsnitt genom åren, och brukar slå sönder gästvärdarna i processen – som Ryan Gosling 2015. Här är lördagskvällens öppethållande:

“Rysk docka”-stjärna Natasha Lyonne valdes att vara värd för säsongsfinalen av “Saturday Night Live” den 21 maj, vilket markerar hennes debut som programledare.

“Jag har en serie som heter ‘Russian Doll’, den andra säsongen av ‘Russian Doll’ hade precis premiär på Netflix”, sa hon. “Och två saker du definitivt vill förknippas med just nu är Ryssland och Netflix! Det är första gången jag är värd och jag är uppriktigt ödmjuk över att vara här. Sanningen är att jag känner en kosmisk koppling på SNL. Människorna här min verkliga familj utvalda. Jag har kommit hit sedan jag var tonåring.”

Lyonne fick sedan sällskap på scenen av Fred Armisen och Maya Rudolph.

“Freddy och jag dejtade i sju år. Vi hade det enda sexbandet som ingen ville köpa”, skämtade hon.

Lyonne berättade sedan om sin karriärväg: “Mina föräldrar får den här stora idén att jag har en framtid inom showbranschen”, sa hon. “Så jag börjar provspela. Många casting directors som det visar sig letar efter en “Little Orphan Annie”-typ som pratar som Deedee Ramone”

Hon visade sedan upp en av sina första spelningar som barn: “Pee-wee’s Playhouse.”

“Jag gör lite tv, min mamma och jag flyttade till Upper East Side. Plötsligt är jag med i filmerna, åh och alla de där 90-talsfilmerna – “American Pie”, “American Pie 2”, “American Pie: The Multiverse of Madness.” Kultfavoriten “But I’m a Cheerleader.” Det går bra och sedan, knock knock. Vem är där? Flera arresteringar och drogberoende! Åh ja, jag gick till helvetet och tillbaka. Livet var tufft. Men precis som när Fabio var på den där berg-och-dalbanan och en fågel flög i ansiktet på honom – och vi har ett foto på det – borstade jag av mig och jag tog mig ut igen.

“Men jag är här och jag ska berätta vad jag hittade. Det finns alltid hopp och förtvivlan. Och det finns alltid en anledning att gå tillbaka i ringen och slåss en annan dag.” Se Lyonnes monolog här:

Japanese Breakfast, indierock-monikern som Michelle Zauner använder, skulle fungera som finalens musikaliska gäst.

Innan avsnittet läckte ord (som rapporterades först av Variety) att Pete Davidson, Aidy Bryant, Kate McKinnon och Kyle Mooney alla förväntades lämna “SNL” efter denna säsong 47-final.

På lördagen skrev Davidson ett avskedsmeddelande via kompisen och “Saturday Night Live”-författaren Dave Sirus Instagram. “Det är galet att tänka på att idag ska jag göra min sista,” sa han. “Jag fick dela så mycket med den här publiken och bokstavligen växa upp framför dina ögon. Vi var tillsammans genom det goda och det onda, den lyckligaste och den mörkaste av tider. Jag är skyldig Lorne Michaels och alla på SNL mitt liv.” (Läs hela texten här.)

Lyonne är medskapare, exekutiv producent, regissör och stjärna i komedi-dramaserien “Russian Doll”, som debuterade sin andra säsong på Netflix den 20 april. I säsong 2 är Nadia (Lyonne) och Alan (Charlie Barnett) transporteras till olika versioner av det förflutna, tvingade att förstå sin familjehistoria.

Lyonne kommer också att spela huvudrollen och producera “Poker Face”, ett kommande mysteriedrama skapat av Rian Johnson för Peacock. Detta är också första gången för japansk frukost på “SNL.” Hon är för närvarande på en nordamerikansk turné till stöd för hennes album “Jubilee”, som kom ut i juni förra året.

Förra veckan gjorde Selena Gomez sin värddebut. Tidigare programledare för “Saturday Night Live” den här säsongen har inkluderat Lizzo, Jake Gyllenhaal, Jerrod Carmichael, Zoe Kravitz, Oscar Isaac, John Mulaney, Willem Dafoe och Will Forte.


#Kate #McKinnons #Alien #Abductee #återvänder #för #Saturday #Night #Live #säsongsfinalen #Cold #Open

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *