Rapport: NFL-ägare "räknar röster" mot en möjlig avstängning av Daniel Snyder

Rapport: NFL-ägare “räknar röster” mot en möjlig avstängning av Daniel Snyder

Det är mycket rök runt omkring Washingtons befälhavare ägare Daniel Snyder. Även i frånvaro av den bekräftade existensen av en verklig brand, får röken uppmärksamheten från hans partners.

Som rapporterats av Jarrett Bell från USA idagsa en NFL-ägare att gruppen är “räkna röster” när det gäller Snyder.

Det skulle krävas 24 röster för att bli av med honom. Naturligtvis skulle det bara vara början, inte slutet. Snyder skulle säkert kämpa hårt för att inte bli tvingad att sälja sin verksamhet. Även om de olika medlemmarna i Club Oligarch accepterar levnadsreglerna i ligan, gömmer sig antitrustbrottet som skulle komma från att 24 eller fler företagsägare tvingade en annan företagsägare att sälja sitt företag.

Ändå rör sig resten av ägarna mot sin brytpunkt med Snyder.

Det här är inte nytt. Vi har rapporterat vid flera tillfällen att Snyder är på tunn is. Under Super Bowl-veckan bekräftade vi tidigare rapportering från 106.7 The Fan i DC att om ligan hade bett advokat Beth Wilkinson om en skriftlig rekommendation i slutet av hennes 10-månaders utredning om kroniska missförhållanden på arbetsplatsen i Washington, skulle hon ha rekommenderat att Snyder skulle tvingas sälja.

Ligan behöll Mary Jo White, inte Wilkinson, för att undersöka nyare anklagelser om tjänstefel mot Snyder av tidigare Washington-anställde Tiffani Johnston. Vi rapporterade på dagen för Super Bowl LVI att “Som en källa på ägarnivå nyligen uttryckte det, Johnstons anklagelser kan vara strået som bryter kamelens rygg för ligan, vilket fick Snyders partners att vidta åtgärder för att driva ut honom.”

Det var före anklagelserna om ekonomiska oegentligheter. Dessa anklagelser inkluderade ett påstående från en anställd sedan länge att pengar hölls kvar från Snyders partners.

Som vi har sagt många gånger här och särskilt på PFT Live, Snyder har haft så många frågor och kontroverser och anklagelser att, oavsett fördelarna med var och en, vid någon tidpunkt blir bara existensen av frågorna och kontroverserna och anklagelserna tillräckligt för att motivera att han skjuts ut. Åtminstone en ägare verkar hålla med om den ståndpunkten.

“Det finns en växande frustration över Washington-situationen och inte över en fråga, utan över hur mycket rök det finns,” sa en icke namngiven ägare till Bell. “Jag tror att alla börjar tröttna på det.”

De människor som inte är involverade i NFL-ägande är definitivt trötta på det. Frågan är om ägarna är villiga att hålla Snyder till en standard som potentiellt kan tillämpas på dem i framtiden. Det var därför han fick godkänt förra året. Det var därför ligan inte bad om en skriftlig rapport från Wilkinson. Om en rapport hade skapats skulle Snyders pågående ägande av teamet ha blivit ohållbart. Och alla andra nuvarande och framtida ägare skulle ha behövt oroa sig för möjligheten att påståenden från missnöjda anställda kunde utlösa samma resultat för dem.

Återigen, de skyddade inte Snyder genom att borsta allt under mattan. De skyddade sig själva.

Det har kommit till en punkt där de kanske inte är oroliga för det. Där de kanske inser att ingen av dem behöver oroa sig för att hållas på samma nivå, eftersom ingen av dem någonsin skulle vara inblandad i så många kontroverser.

De ekonomiska oegentligheterna blir den potentiella grädden på den giftiga kakan. En källa berättade för oss efter nyheten att om Snyder verkligen plockade sina partners fickor, skulle det vara hans “dödsstöten.”

Bell ekar den verkligheten med detta citat från en icke namngiven ägare: “Om det hände, tror jag att det är spiken i kistan.”

Bell rapporterar också att ägare “häftigt väckt” oro över bristen på en skriftlig rapport under ligamöten i mars. Återigen, kommissionär Roger Goodell och ligan, samtidigt som de direkt hjälpte Snyder, gjorde resten av dem en tjänst genom att inte skapa en färdplan för regimändring. Men frånvaron av öppenhet har förföljt ligan i månader, och kulminerat i en kongressutredning.

Det ironiska fortsätter att vara att släppandet av e-postmeddelanden som fällde Raiders tränare Jon Gruden utlöste en försenad ansträngning att pressa NFL och Commanders eller mer öppenhet. Utan Gruden-hitjobbet hade kongressen troligen aldrig dykt upp.

Vissa tror att Gruden-e-postmeddelandena inte släpptes av ligakontoret utan av Snyder. Vem som än gjorde det, universum av misstänkta är litet. Om det visar sig att Snyder tände tändstiftet på bomben som till slut sprängs i hans ansikte, kommer han att få vad han förtjänar. Sen igen, det finns en ganska god chans att han förtjänar det ändå.

Släng in det faktum att det finns bevis för det han avtjänar inte riktigt någon avstängning när han ska vara det, och det är väldigt svårt att må dåligt för Snyder om i vilken riktning detta kan vara på väg.

Brand eller inte, röken fortsätter att välla. Under 2007 förstärkte Goodell policyn för personligt uppförande för att rättfärdiga straff för spelare som helt enkelt hamnat i förvecklingar utanför planen, oavsett slutgiltiga fällande domar eller skyldiga. Om ligan är benägen att tillämpa samma standard på ägare (och som gjort klart i Playmakers det är det inte), borde Snyder redan vara borta sedan länge.

Rapport: NFL-ägare “räknar röster” mot en möjlig avstängning av Daniel Snyder dök ursprungligen upp på Pro Football Talk

#Rapport #NFLägare #räknar #röster #mot #möjlig #avstängning #Daniel #Snyder

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *