LG:s briljanta C1 OLED nådde precis sitt lägsta pris någonsin på Amazon

LG:s briljanta C1 OLED nådde precis sitt lägsta pris någonsin på Amazon

Vårt inledande erbjudande denna vecka är fullt av fantastiska erbjudanden, av vilka många för närvarande matchar sina bästa priser hittills. Både 65-tum och 77 tum modeller av LG:s C1 OLED säljs för sina lägsta priser någonsin på Amazon, till exempel med 65-tums panel kostar 1 596,99 USD istället för 2 499,99 USD. Andra storlekar är tillgängliga för en rabatt också, men du vill rikta din uppmärksamhet mot antingen 65- eller 77-tumsmodellerna för bästa pris.

Även om vi aldrig har recenserat C1, flera anställda äger 2021-modellen och verkar inte hålla käften om den – inte bara för att den erbjuder utmärkt visuell trohet utan också på grund av dess lista med utmärkta, gamercentrerade funktioner. Förutom 4K-upplösning och stöd för Dolby Vision – vilket möjliggör ett spektakulärt färgdjup – har C1 en “Game Optimizer”-funktion som låter dig växla mellan Nvidia G-Sync och AMD FreeSync, teknologi som ger en ultrasmidig bild för dess uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Para ihop det med panelens svarstid på 1 ms, så har du en av de bästa TV-apparaterna för spel som finns idag.

C1 har också ett antal utmärkta livskvalitetsfunktioner inbakade, inklusive stöd för Google Assistant och Amazon Alexa röstassistenter, HDMI 2.1 och Apples AirPlay 2. Totalt har LG C1 fyra HDMI-portar, med en enda eARC-port , tre USB-portar och en enda optisk ljudanslutning.


2021 LG C1 (65-tum)

En OLED-TV laddad med funktioner, inklusive stöd för 4K-upplösning, en uppdateringsfrekvens på 120Hz och Nvidia G-Sync och AMD FreeSync.

Just nu kan du få en gratis Samsung Galaxy Watch 4 när du köp en olåst 128 GB Samsung S22 Ultra för 949,51 USD på Amazon. Galaxy Watch 4 kostar vanligtvis $230, och 128GB-versionen av S22 Ultra kostar vanligtvis $1 199,99. S22 har varit föremål för några ganska betydande rabatter sedan debuten, men tillägget av en Galaxy Watch 4 gör detta till det bästa värdet vi har sett på den här telefonen hittills.

S22 Ultra är den största telefonen Samsung har erbjudit sedan sin Note-serie (RIP). Telefonens massiva 6,8-tumsskärm har en upplösning på 1440 x 3088 och drivs av en snabb Snapdragon 8 Gen 1-processor, som ger utmärkt lyhördhet och prestanda. Den expansiva skärmen kommer också med Samsungs S Pen, en penna som bekvämt dockas i telefonens chassi, och en imponerande kamerauppsättning som består av en 108 MP standard shooter, en 10 MP telefoto och en 12 MP ultrawide. Det finns också en 40 MP-kamera på framsidan för att ta selfies.

Vårt största klagomål – förutom det slöa nattläget för selfies – är batteriet, som kämpade för att ta sig igenom dagen utan att behöva fyllas på. Men trots dess nackdelar anser vi fortfarande att S22 Ultra är en utmärkt telefon och verkligen värd att titta på när en gratis smartklocka kastas in i mixen.

Notera att modellen av Galaxy Watch 4 som erbjuds här har en 44 mm yta och är endast Bluetooth-konfigurationen för denna klocka i motsats till den LTE-aktiverade versionen. Vår konsensus om denna bärbara enhet var lite blandad, nämligen på grund av dess beroende av Samsungs ekosystem av appar, men den är fortfarande en av de bästa smartklockorna som finns tillgängliga tack vare dess snabba prestanda och robusta hälsospårningsfunktioner. Läs våra recensioner av S22 Ultra och Galaxy Watch 4.

Den fjäderlätta, 256 GB konfigurationen av M1 MacBook Air finns för närvarande till försäljning på Best Buy för bara $899,99 ($100 rabatt). Detta är ett av de lägsta priserna vi har sett för denna bärbara dator på 999,99 USD sedan januari, vilket gör den till ett idealiskt val för alla som redan tänker på det nya läsåret. Även om det säkerligen finns nyare och kraftfullare bärbara Apple-datorer tillgängligaden nuvarande rabatten gör den åldrande Air värd att överväga.

Denna 13-tums bärbara dator har en 2560 x 1600 Retina-skärm, och även om den kanske saknar pekskärm, är den fortfarande utrustad med Apples True Tone-teknik, som justerar färgtemperaturen på skärmen baserat på din nuvarande ljusmiljö. Förutom den snabba M1-processorn, som gör att Air kan köra Intel-baserade appar utöver de som är inbyggda i macOS, inkluderar Air också 8 GB RAM och en 256 GB SSD. M1-processorn hjälper också till att förlänga Airs batterilivslängd, vilket gör att den kan fungera i upp till 18 timmar på en enda laddning.

Den tunna profilen på MacBook Air tillåter bara ett par USB-C-portar, men de är båda Thunderbolt 4-kompatibla, vilket gör att den bärbara datorn kan paras med en docka för ytterligare anslutning. 720p webbkameran lämnar definitivt en del att önska, men annars förblir M1 MacBook Air en solid bärbar dator, speciellt för universitetsstuderande. Läs vår recension.

MacBook Air är den mest imponerande bärbara datorn jag har använt på flera år


MacBook Air med M1 (sent 2020)

MacBook Air är Apples bärbara dator på nybörjarnivå, som är utrustad med företagets nya M1-chip och i en av tre olika färger (silver, rymdgrå och guld).

Normalt $99,99, är Logitech MX Master 3 trådlös mus för närvarande till försäljning i antingen svart eller grått på Office Depot för $74,99, det lägsta priset vi har sett för den produktivitetsförsta kringutrustningen. Förutom den typiska knapplayouten har Master 3 ett par knappar placerade under tummen som kan användas för att navigera i din webbläsarhistorik, ett rullhjul i sidled och en lömsk knapp gömd i tumstödet som kan mappas till alla funktion med Logitechs programvara. Chassit har en greppvänlig, ergonomisk design och ett rullhjul som ärligt talat är det värt enbart entrékostnaden. Du kan också växla hjulet för att flytta i steg eller snurra fritt, så att du snabbt kan rulla igenom stora väggar av text.

Sensorn som används i Master 3 har maximalt 4K DPI, och även om det inte kommer att vara någons förstaval för spel, erbjuder den fortfarande exakt spårning och låter batteriet sträcka sig till upp till anmärkningsvärda 70 dagar på en enda laddning. Musen är också kompatibel med Windows eller macOS och kan paras ihop med enheter antingen via 2,4Ghz trådlöst eller Bluetooth. Den enda verkliga nackdelen här är att musen är gjord strikt för högerhänta användare (förlåt, southpaws).


Logitech MX Master 3 avancerad trådlös mus

Logitech MX Master 3 Advanced är en trådlös Bluetooth-lasermus designad för effektivitet. Den har sju knappar, ett elektromagnetiskt hjul för snabb rullning och är kompatibel med Windows och macOS. Dell erbjuder ett digitalt presentkort på 40 USD med köpet.

Den utmärkta Blue Yeti-mikrofonen är för närvarande rabatterad i silver till sitt lägsta pris någonsin på Amazon. Nu kostar $79,99 istället för $129,99den här välavrundade mikrofonen anses ofta vara en stapelvara för streamers, podcasters och alla som inte gillar att låta som om de är under vattnet under Zoom-möten.

Denna kapselformade mikrofon kan justeras till en mängd olika upptagningsmönster med hjälp av de inbyggda kontrollerna, som låter dig finjustera förstärkning och volym. Yeti är också utrustad med ett robust stativ och en behändig mute-knapp fram och i mitten, ifall du plötsligt skulle bli avbruten av något du inte vill sända på internet.

Mikrofonen är kompatibel med både Windows och macOS och ansluts till enheter med hjälp av en Mini USB-kabel, vilket låter dig göra justeringar genom dess proprietära Blue VO!CE-mjukvara. Undersidan av mikrofonen har också en 3,5 mm ljudutgång om du vill ansluta monitorhörlurar, så att du kan veta hur du låter för resten av världen.


Blå Yeti mikrofon

Blue Yeti är en beprövad USB-mikrofon. Den välbyggda enheten är otroligt lätt att använda och har inbyggda kontroller för enkel användning, vilket säkerställer att du enkelt kan fånga studiokvalitetsljud i ditt sovrum eller hemmakontor.

Några fler erbjudanden för att avsluta din måndag…

#LGs #briljanta #OLED #nådde #precis #sitt #lägsta #pris #någonsin #på #Amazon

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *