Patriots OTA rapporterar: Bill Belichick leder samarbetet och coachar brottet

Patriots OTA rapporterar: Bill Belichick leder samarbetet och coachar brottet

De New England Patriots tog fälten bakom Gillette Stadium i måndags för sin första av 10 organiserade lagaktiviteter. Sessionen var en jämförelsevis lågintensiv affär helt enkelt på grund av NFL:s träningsregler under lågsäsong, men det gav de närvarande mediamedlemmarna en möjlighet att få en första inblick av 2022 års lag både på och utanför planen.

Utanför planen, eftersom en av de största berättelserna på väg till OTAs var tränarstaben på den offensiva sidan av bollen. Koordinator Josh McDaniels som lämnade till Las Vegas tidigare denna lågsäsong skapade trots allt ett stort tomrum som ännu inte officiellt har fyllts.

Enligt huvudtränaren Bill Belichick har ingenting bestämts ännu när det gäller att leda offensiven och syna spel.

“När vi kommer till det, kommer vi till det,” sa han under en presskonferens på måndagsmorgonen.

Träningen som började 30 minuter senare var en bekräftelse på det. Belichick tillbringade mycket tid med att arbeta med brottet, enligt NBC Sports Phil Perry:

Belichick arbetade mycket med brottet under den två timmar långa sessionen, men han var inte ensam: både Joe Judge och Matt Patricia hjälpte också till med gruppen, där domare och Patricia båda arbetade med att skicka in samtal och personalgrupperingar. Domare fokuserade främst på quarterbacks och färdighetsgrupper, Patricia på offensiv linje.

Varken dem eller Belichick bar dock ett headset. Av allt att döma var sessionen en samarbetsaffär på den sidan av bollen. På försvaret, under tiden, var inre linebackers tränare Steve Belichick upptäckt av MassLives Chris Mason kör sessionen med en walkie talkie.

Ur ett spelarperspektiv ledde startande quarterback Mac Jones uppenbarligen av övningar. Andraårspassaren gick 18-för-23 med ett fall av wideout Kristian Wilkerson, as kartlagt av Mark Daniels från Providence Journal.

Som jämförelse fick Brian Hoyer 15 mot 19 medan rookien Bailey Zappe fick 5 mot 7. Naturligtvis arbetade ingen av quarterbackarna mot fysisk täckning med kontakt som inte tillåts under OTAs.

När det gäller Patriots QB1 kunde han få lite arbete med de flesta av lagets passfångare – inklusive offseason-handelsförvärvet DeVante Parker:

Männen framför Jones och de andra QB:arna saknade några nyckelpjäser. Isaiah Wynn var utebliven – vilket fick Trent Brown att flytta till vänster sida av linjen – med David Andrews begränsad. Cole Strange verkar samtidigt vara ett plug-and-play-alternativ på vänster guard: rookien i första omgången såg avsevärda knäppningar mot höger guard Michael Onwenu.

På tal om rookies: fjärde omgångens cornerback Jack Jones såg också mycket action i vad som var en aktiv rotation på cornerbackpositionen, enligt CLNS Medias Evan Lazar.

De första männen i den rotationen? Veteranfria byråförvärv Malcolm Butler och Terrance Mitchell. Även om det inte var ett tecken på att det skulle komma, gav New Englands tränare dem reps på startnivå jämfört med en Mac Jones-ledd offensiv.

På tal om hörnbackar, slotbacken Jonathan Jones var i full fart efter sin säsongsavslutande axelskada.

Detsamma gällde även för linjebacken Raekwon McMillan, som missade hela 2021 efter att ha slitit sin ACL under förra sommarens träningsläger. Faktum är att McMillan såg några reps på startnivå vid off-the-ball-positionen tillsammans med veteranen Ja’Whaun Bentley, enligt Andrew Callahan från Boston Herald.

Också starkt involverad i linjebackarna var tredjeårsmannen Josh Uche. Per Phil Perry, Patriots använde honom både på insidan och på kanten. Nästan uteslutande en kant-rusher sina första två år i ligan, Uche får uppenbarligen en titt på “flytt”-positionen som tidigare spelat av sådana som Dont’a Hightower, Kyle Van Noy och Jamie Collins.

Samtidigt var andraårsmannen Cameron McGrone begränsad; han tillbringade större delen av 2021 med att rehabilitera ett trasigt korsband som drabbades av under sin sista säsong vid University of Michigan. McGrone var en av flera spelare som var närvarande men tillbringade delar av sessionen med att träna på ett separat fält eller – i James Whites fall – titta från sidan (via NESN:s Zack Cox):

C David Andrews, TE Hunter Henry, LB Anfernee Jennings, CB Marcus Jones, LB Cameron McGrone, S Jabrill Peppers, DT Sam Roberts, DB Brenden Schooler, RB Pierre Strong Jr., WR Tyquan Thornton, RB James White

Samtidigt sågs totalt 13 av 85 spelare som för närvarande är under kontrakt inte under det frivilliga träningspasset:

DT Byron Cowart, K ​​Nick Folk, DT Lawrence Guy, WR N’Keal Harry, OL Chasen Hines, LB Matthew Judon, LB Harvey Langi, K Quinn Nordin, LB Ronnie Perkins, S Adrian Phillips, OL Andrew Stueber, LB Jahlani Tavai, OT Isaiah Wynn

Avslutar denna snabba sammanfattning som den började, en ny titt på sessionen ur ett perspektiv utanför planen: enligt Mark Daniels, veteranassistenttränaren Ivan Fears såg sessionen från läktaren. Hans pensionering från tränarpositionen för running backs har ännu inte tillkännagivits, och hans närvaro skapar spekulationer om han verkligen kommer att lämna laget eller helt enkelt övergå till en annan roll.


#Patriots #OTA #rapporterar #Bill #Belichick #leder #samarbetet #och #coachar #brottet

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *