Alla kändisar som har stöttat Amber Heard under förtalsrättegången

Alla kändisar som har stöttat Amber Heard under förtalsrättegången

Förtalsrättegången mot Johnny Depp mot Amber Heard har gripit människor runt om i världen.

Heard stäms av Depp på 50 miljoner dollar (40,1 miljoner pund) för att antyda att han misshandlade henne 2018 Washington Post op-ed. Även om hon inte namngav honom, hävdar han att hennes anklagelser påverkade hans förmåga att arbeta.

Heard har lämnat in en motprocess och anklagar Depp för att ha orkestrerat en “smutskastningskampanj” mot henne och beskrivit hans egen rättegång som en fortsättning på “misshandel och trakasserier”.

Depps fans är mycket högre än Heards. I skrivande stund, nästan 4,3 miljoner människor har skrivit under namninsamlingen att få hört bort från Aquaman 2, och kändisar som Winona Ryder och Javier Bardem har uttryckligen uttryckt sitt stöd för honom. Chris Rock skämtade till och med på scenen om att vi borde “tro alla kvinnor, bara inte Amber Heard” – till en stor motreaktion.

Men vem stöder Heard? Se alla kändisar som har talat upp för henne nedan…

Kathy Griffin

Komikern Griffin var en av de första kändisarna som kom ut för att stödja Heard. Hon kommenterade skådespelarens tillkännagivande att hon skulle ta en paus från sociala medier medan rättegången pågick och sa: “Åh, docka. Jag tänker på dig och skickar all kärlek.”

(Twitter)

Howard Stern

Även om veteranradiovärden inte uttryckligen har uttryckt sitt stöd för Heard, har han uttalat sig mot Depp. När han talade på sin SiriusXM-show i slutet av april, sa han: “Han tänkte: ‘Jag kommer att sätta det här på TV för att jag är så övertygande och jag är så smart, och jag är en så underbar kille… charma byxorna av Amerika vid rättegången.’

“Nej det gör du inte. Detta kommer inte att gå bra. Det går inte bra för dig, det går inte bra för henne. Det går inte bra för någon. Ni låter som två kämpande barn. Det går bara riktigt illa.”

Ellen Barkin

I vittnesmål för rättegången som spelades in 2019 hävdade skådespelaren Barkin att en “avundsjuk” Depp en gång kastade en vinflaska över ett hotellrum när de dejtade i början av 1990-talet.

Jurymedlemmar hörde också Barkin vittna om att hennes ex var “kontrollerande” under deras korta tid tillsammans, och frågade henne om vart hon skulle och vad hon gjorde och sa till henne “gör inte det här, gör inte det”.

“Bara en svartsjuk man, kontrollerande,” sa hon och kom ihåg att han skulle fråga: “Vart är du på väg? Vem ska du gå med? Vad gjorde du igår kväll?”

Få tillgång till obegränsad streaming av filmer och TV-program med Amazon Prime Video Registrera dig nu för en 30-dagars gratis provperiod

Bli Medlem

Barkin vittnade om en viss tid då Depp påstås ha blivit “väldigt arg” och anklagad för att hon hade sex med någon annan för att hon hade en liten repa på ryggen.

Barkins vittnesmål om flaskancidenten hördes tidigare under Depps förtalsfall i Storbritannien med Solen över en artikel där tidningen stämplade honom som “en hustruslagare” – som den Pirates of the Caribbean skådespelare förlorade.

Depp förnekade att händelsen ägde rum när Barkins påstående dök upp och vittnade om att hon kallade honom förolämpande eftersom hon hyste ett “agg” mot honom.

“Ett sexuellt inslag började med Ms Barkin som varade i flera månader i och för sig eftersom hon gjorde filmen jag gjorde då, Rädsla och avsky i Las Vegas” sa Depp.

“Hon ville ha en ordentlig relation med mig och jag ville inte det. Jag kände inte samma sak för henne som hon gjorde mig och jag antar att hon från det ögonblicket blev väldigt, väldigt arg och sedan dess har jag inte pratat med Ms Barkin.”

Julia Fox

Oklippta ädelstenar stjärnan Fox har offentligt stött Heard. Hon kommenterade på Instagram: “Slog hon honom? Ja. Var det övergrepp? Nej. Du måste ha makt för att kunna missbruka den. Hon var 25. Han var helt klart alltid mycket mer kraftfull, även fysiskt och ekonomiskt.”

(Instagram)

David Krumholtz

Skådespelaren Krumholtz, som spelade med Heard i NBC-drama Playboyklubben, lade upp en serie Instagram-berättelser som stödde henne. “Droger och alkohol förvandlar män till monster”, skrev han. “Jag tror på Amber Heard.”

(Instagram)

Sedan rättegången började den 11 april har Depps anhängare cirkulerat sina favoritögonblick från rättssalen på sociala medieplattformar. Hashtaggen #teamjohnnydepp har nästan 80 miljoner visningar på TikTok, med vissa människor som kritiserar “memeifcationen” av fallet.

Följ liveuppdateringar om rättegången här och ta reda på vem som har uttryckt sitt stöd för Depp här.

Om du eller någon du känner utsätts för övergrepp i hemmet kan du ringa den 24-timmarsöppna National Domestic Abuse Helpline, som drivs av Refuge, på 0808 2000 247, eller besöka deras webbplats här.

#Alla #kändisar #som #har #stöttat #Amber #Heard #förtalsrättegången

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *