Bulk-up Zach Wilson ser fördelarna med Jets kostplan: "Han är tjock"

Bulk-up Zach Wilson ser fördelarna med Jets kostplan: “Han är tjock”

De flesta ger upp kakor och kakor när de försöker gå ner i vikt. Zach Wilson har gett godiset vidare för att gå upp i vikt.

Jets quarterback sa att hans fokus denna lågsäsong har varit på kost och styrketräning. Han ville öka i vikt och det har han gjort. Wilson väger 221 pund efter att ha slutat förra säsongen på 208. Han sa att han vet att han kommer att gå ner lite i vikt i träningsläger och hoppas kunna spela den här säsongen på 218.

“Jag känner mig säkert bättre,” sa Wilson på tisdagen efter Jets andra organiserade lagaktivitetsträning. “Energin, förmågan att ha den uthålligheten genom hela praktiken tycker jag är bättre. Jag tror bara i det långa loppet, när vi väl kommer in i en match där vi blir träffade och tacklade, att ha lite mer storlek på mig kommer att hjälpa.

Wilson sa att han träffade Jets nutritionist i slutet av säsongen för att formulera en strategi. Sedan lät han någon sätta ihop en måltidsplan åt honom och anlita en personlig kock för att laga hans mat.

Zach Wilson
Bill Kostroun

“Jag tror att det förmodligen är första gången i mitt liv jag tog ett större tillvägagångssätt på näringssidan snarare än bara lyftet,” sa Wilson. ”Självklart gör du varje år din typiska styrketräning och lyfter och springer. Vanligtvis försöker man bara äta hälsosamt. Men jag hade faktiskt en skriftlig plan för hur mycket jag skulle äta, när jag skulle äta, spåra allt till makrot. Jag hade någon som hjälpte mig med allt det där. Det har förmodligen varit den största skillnaden när det gäller att kunna lägga bra vikt på.”

Wilson ser märkbart större ut, särskilt i benen. Jets huvudtränare Robert Saleh sa att det finns stora skillnader i att Wilson går in på sin andra säsong, både fysiskt och i hans självförtroende.

“Han är tjock,” sa Saleh. “Han ser bra ut. Han ser självsäker ut. Axlarna är tillbaka, han har inte kastat sig. Han ler. Han är sång. Jag har sagt det förut, du kan alltid berätta förtroendenivån och deras förståelse för vad de blir ombedda att göra genom volymen på deras röst och han blir ganska hög.”

Wilson sa att han känner sig mer bekväm i vår, både med sitt kommando över offensiven och sin förmåga att leda laget.

“Jag tror att det behövs, särskilt från en quarterback: någon som kan få alla på samma sida,” sa Wilson. “Jag har aldrig varit den supervokala typen, killen som ställer upp framför laget men ibland behövs det. Jag tror att det betyder mer när det väl kommer.”

Jets
Zach Wilson springer under OTAs.
Bill Kostroun

Jets dolde inte att det primära fokus för denna lågsäsong kommer att vara att bygga runt Wilson. De lade till talang i tight end, bred mottagare, back och offensiv för att hjälpa Wilsons utveckling.

“Nu måste jag göra mitt jobb för att få de här spelmakarna bollen,” sa Wilson.

Jets gick med 4-13 under Wilsons första säsong med laget och 2021 års nummer 2 totalval kämpade mycket ibland. Han visade förbättringar i slutet av förra säsongen och kommer att behöva ta ett större steg 2022 för att Jets ska gå från dörrmattor till utmanare.

Jets
Zach Wilson
Bill Kostroun

Jets har mer talang på sin lista än de gjorde förra året, men det är mycket som åker på att Wilson kommer in i den här säsongen.

“Vi kommer definitivt att bli bättre,” sa Wilson. “Jag tror inte att vi kommer att kunna säga förrän i match 1, naturligtvis, men du kan se att förbättringen är där. Vi har talangen. Vi har killarna. Nu är det: Kan vi knyta ihop allt och kunna sätta ihop något?”

Wilson tillbringade tid under lågsäsongen med att besöka och arbeta med lagkamrater i Nashville, Miami och Phoenix. Han sa att planen är att få ihop Jets skicklighetsspelare i juli innan träningslägret börjar fortsätta att fungera.

Hans lagkamrater bör dock inte förvänta sig någon efterrätt på lagmiddagarna.

“Jag har en ganska dålig söt tand,” sa Wilson om sina kostrestriktioner. “Det har varit utmaningen: kakorna och kakorna och den typen av saker.”

.
#Bulkup #Zach #Wilson #ser #fördelarna #med #Jets #kostplan #Han #är #tjock

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *