"Den här gången är jag rädd": Kevin Holland avslöjar den senaste superhjälten efter att ha räddat en förare från en vältad traktorsläp

“Den här gången är jag rädd”: Kevin Holland avslöjar den senaste superhjälten efter att ha räddat en förare från en vältad traktorsläp

Det dröjer inte länge innan Kevin Holland börjar bära cape på heltid.

Veteranen UFC-fighter, som hjälpte till att gripa en beväpnad man i mars och jagade en påstådd bilkapare i oktober förra året, kom återigen till undsättning i hans adopterade hemstat Texas efter att ha sett en traktor-släp vält på motorvägen.

“Det var en kille som vände en 18-hjuling, jag kom ut och jag hjälpte den killen,” sa Holland på The Fighter vs. The Writer på frågan om hans senaste hjältemod. – Förutom det har inget hänt.

En olycka med traktor och släp kan verka nästan fotgängare med tanke på hur Holland har varit villig att konfrontera potentiellt våldsamma brottslingar, men han reagerade direkt efter att ha sett olyckan i realtid.

“Jag kör Regal, den gamla skolan, ungefär som min Batmobile,” förklarade Holland. “Alla vet att Batman är min favoritkaraktär, det är förmodligen därför jag ingriper i alla dessa saker. Jag kör på vägen, njuter av gammal 80- och 90-talsmusik, bara cruisar. Det är snabbt men det är cruising, och sedan tittar jag över till höger sida och den här killen såg ut som om han försökte ta sig på motorvägen ganska snabbt.

“Jag tittade rakt tillbaka. Jag tittade tillbaka till höger sida och han glider i sidled. Jag är som herregud. Jag drar Regal över, glad att jag satte på de nya bromsarna där. Hoppade ut, sprang dit, hoppade på toppen, slet upp dörren, fick ut killen.”

Enligt Holland var påfartsrampen till motorvägen ganska lång, och det verkade som om föraren satte upp farten för att ansluta sig till trafik som redan rullade nerför vägen. Det var då situationen blev svår när föraren tappade kontrollen och lastbilen gled av vallen innan den välte.

Holland har aldrig slagit ett öga på att jaga en påstådd bilkapare eller ens en beväpnad man, men han erkänner att han faktiskt blev rädd för första gången när han hoppade upp på lastbilen för att hämta föraren inuti.

“Jag får ut killen, det rinner vätska ut ur bilen, jag får ut killen ur lastbilen och jag är rädd,” sa Holland. ”Varje annan gång det har hänt saker har jag varit lugn, cool och samlad. Den här gången är jag rädd. Jag är som att lastbilen kommer att sprängas. Killen sätter sig tillbaka i sin lastbil! Han är som “Jag behöver min telefon.” Jag är som min bror, jag har en andra telefon i bilen, du behöver inte din telefon. Vi måste gå. Han är som “Jag måste gå och hämta min skit.”

“Så jag hjälper honom att komma ut andra gången, och jag är som bror, vi måste gå. Han säger: “Jag tror att jag behöver något annat ur lastbilen.” Jag går. När jag vänder mig om står det en polis där och jag säger: ‘Hej, vad är det som händer? ‘Han sa: ‘Berätta för mig vad som händer – vem kör, du eller han?’ Jag är liksom nej, nej nej, min bil är där nere. Så det är en av de situationerna, jag borde nog stanna kvar i bilen.”

Tack och lov sa Holland att det inte var några andra fordon inblandade i olyckan med traktorsläp som slutligen sladdade av vägen och kraschade in i gräset istället för att svänga ut på motorvägen.

“Han gled perfekt på gräset,” sa Holland. “Jag tror att killen somnade när han försökte ta sig dit. Vem vet. Jag vet hur det är. Jag är också trött när jag kör. Jag kommer att väja. Det händer.

– Killen mådde helt okej, men plötsligt när polisen ryckte upp var han det [screaming]. Jag var som om du spelar.”

Holland har ingen aning om varför han fortsätter hamna i farliga situationer. Han vet bara att han bara inte kan vända sig och gå därifrån när det finns en chans att han kan hjälpa.

Ställ in att återgå till handling kl UFC Austin den 18 juni avslöjade Holland att det finns en annan incident från hans förflutna som uppenbarligen övertrumfar alla dessa situationer. Men han planerar inte att berätta den historien snart.

“Jag har en annan situation som är mycket mer vild än så, jag kommer aldrig att prata om det,” retade Holland. “Ja, efter den situationen tänkte jag hur jag fortsätter att hamna i de här situationerna.

“När jag var ung ville jag bli en superhjälte så du måste vara försiktig med vad du ber om. Du ber om vissa saker och de börjar hända och du undrar varför dessa saker händer — du måste vara försiktig med vad du ber om.”

Istället för att bära en cape, har Holland en annan idé till ett nytt smeknamn som bara kan fånga hans konstanta förmåga att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt.

“Vad jag har lärt mig när jag pratar med en god vän till mig, hon har faktiskt ett slagsmål på gång, hon sa “min pojke, när du gör grejer med spärrhuva tar du av dig glasögonen”, sa Holland. ”När du gör bra grejer behåller du glasögonen på. Du är omvänd Clark Kent. Jag gillar det mycket så jag kanske börjar kalla mig Clint Kark.”

#Den #här #gången #är #jag #rädd #Kevin #Holland #avslöjar #den #senaste #superhjälten #efter #att #räddat #förare #från #vältad #traktorsläp

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *