Omröstningen om borttagning av Dan Snyder kan påverka resultatet av utredningen

Omröstningen om borttagning av Dan Snyder kan påverka resultatet av utredningen

ATLANTA — Efter en dag fylld av slentrian…

• Jag skulle inte förvänta mig mycket rörelse på statusen för Befälhavare ägaren Dan Snyder under ligans två dagar här i Buckhead. Som svar på USA Today-berättelse att ägare “räknar röster”, sa en chef här, “Vi måste veta mycket mer än vi gör nu” för att ligan ska få de 24 röster som krävs för att ta Snyders lag från honom. Det, för att vara tydlig, betyder inte att ägare är det inte räkna röster – alla rustar sig för resultaten av tidigare ordförande för Securities and Exchange Commission Mary Jo Whites utredning, vilket faktiskt kan leda till att de vet mycket mer.

.
#Omröstningen #borttagning #Dan #Snyder #kan #påverka #resultatet #utredningen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *