YourTango

De 3 stjärntecknen med grova horoskop onsdagen den 25 maj 2022

Det som är på väg att få den här dagen att kännas lite svårare än vi förväntade oss att den skulle kännas är denna känsla som många av oss kommer att bära med sig idag, och det vill säga känslan av att vara uttråkad.

Det finns några tecken på zodiaken som inte ens gör det vet vilken tristess är; de har det bra att ha “inget att göra” eftersom de litar på sin hjärna och fantasi för att fly.

Det finns dock andra tecken som behöver stimulans av utmaning för att fungera, och de tecknen kommer att vara de som är mest påverkade och påverkade av dagens huvudsakliga transiter, Solsextil Månen och Merkurius trigon Pluto.

RELATERAD: De 3 stjärntecknen som behöver vara singel under Mars i Väduren, 24 maj – 3 juli 2022

Vi vill bli underhållna idag. Vi är inte redo för att göra jobbet själva, och för att lindra tristess av vad som INTE faktiskt händer, kommer vi att vända oss till andra för distraktion.

Och när vi gör det kan vi sluta med att vi blir som om vi tror att vi är kungligheter; vi längtar efter distraktionen av dem som skulle underhålla oss, och när vi upptäcker att inte alla är aktuella för den positionen, blir vi irriterade och besvikna.

En sak leder till en annan och innan vi vet ordet av är vi arga och börjar ta ut våra frustrationer på den som kommer in i vår synlinje.

Det är lite dumt när man tänker på det; precis framför våra ögon har vi allt vi behöver för att göra denna dag till en produktiv och tillfredsställande dag, och ändå kommer några av oss att vara på jakt efter problem.

.
#stjärntecknen #med #grova #horoskop #onsdagen #den #maj

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *