Tränare: Lamar kan tala för sig själv om OTA-frånvaro

Tränare: Lamar kan tala för sig själv om OTA-frånvaro

Lamar Jackson saknar den första veckan av Baltimore Ravens organiserade lagaktiviteter, vilket markerar första gången som den före detta NFL MVP-quarterbacken inte har varit närvarande vid de frivilliga vårträningarna.

“Vi har varit på den här vägen många gånger genom åren,” sa Ravens tränare John Harbaugh efter onsdagens träning. “Jag låter bara Lamar tala för sig själv om det. Det är för honom att prata om. Du kan fråga honom.”

På frågan om han är orolig över att Jackson missar träningstid, sa Harbaugh: “Det är inte för mig att tala för någon annan om det. Det är upp till honom att tala för sig själv om det.”

Jackson indikerade på sociala medier i tisdags att han inte var närvarande vid starten av OTA, men han angav ingen anledning till sin frånvaro. han twittrade“Kan inte vänta med att komma tillbaka,” med lila hjärta och raket-emojis.

Baltimore har åtta återstående frivilliga OTA-övningar fram till mitten av juni. Jackson är bara skyldig att delta i lagets obligatoriska miniläger, som är planerat till 14 till 16 juni.

“Om det var träningsläger, skulle det vara riktigt illa,” cornerback Marlon Humphrey sa. “Jag tror att så länge killar jobbar, oavsett var de är, så är det den största nyckeln. Jag pratade med Lamar tidigare under lågsäsongen. Han sa att han kommer in snart.”

Ravens tight end Mark Andrews sa att han har pratat med Jackson och vet hur hårt han arbetar borta från anläggningen.

“Han är extremt motiverad och extremt hungrig,” sa Andrews. “Så det finns inga bekymmer där borta. Jag vet vad han gör och vi jobbar alla och gör vårt jobb här och gör oss redo för honom. Vi kommer att vara redo att åka och jag är övertygad om att han kommer att vara redo och visa upp sig. alla vad han har och vilken typ av hunger han har just nu.”

Jackson går in på sitt femteårsalternativ, vilket kommer att betala honom 23,016 miljoner dollar den här säsongen. The Ravens förväntas placera franchisetaggen på honom nästa lågsäsong om sidorna inte kan nå en förlängning.

Ravens general manager Eric DeCosta har upprepade gånger sagt att laget har försökt engagera sig i långsiktiga kontraktsförhandlingar, men Jackson har inte varit intresserad av att göra det. På frågan om kontraktssamtal med Jackson tidigare denna månad sa DeCosta “ingenting har verkligen förändrats på den fronten.”

Jackson har försökt slå ner spekulationer om att han är ute efter att lämna Baltimore. I mars twittrade han att han älskar korparna och citerade en “falsk berättelse” om att han överväger att lämna franchisen.

Jacksons frånvaro kommer vid en tidpunkt då Baltimore vill återhämta sig från sin första sista plats på 15 år. Han är bekant med Ravens anfall efter att ha spelat de senaste tre säsongerna i den offensiva koordinatorn Greg Romans system. Men Baltimore har en av de yngsta grupperna av breda mottagare i NFL. Ingen av de 12 mottagarna är äldre än 25, och ingen har spelat mer än två säsonger i NFL.

Ravens tjänstemän har berömt Jacksons träningar borta från anläggningen. Jackson har kastat till breda mottagare Rashod Bateman och James Proche under privata passningssessioner i Florida och Kalifornien. Han har även tränat med kasttränaren Adam Dedeaux.

“Vi får bra rapporter,” sa DeCosta tidigare denna månad. “Vi pratar med honom hela tiden. Vi kollar in med honom hela tiden. Vi pratar med andra spelare. Jag tror – och jag tror att tränaren [John Harbaugh] känns så här — att vi är redo att ha ett fantastiskt år på offensiven.”

Jackson kommer efter sin mest utmanande säsong i sin fyraåriga karriär. Förra säsongen kastade han karriärens sämsta 13 interceptions och fick sparken en karriärhög 38 gånger. Han missade de fyra senaste matcherna med en höger fotledsskada. Jacksons senaste hela träning med Ravens var den 10 december.

Med Jackson inte närvarande, är de enda andra quarterbackarna på Ravens’ roster Tyler Huntley och odraftad rookie Anthony Brown.

.
#Tränare #Lamar #kan #tala #för #sig #själv #OTAfrånvaro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *