På onsdagen gjorde San Francisco 49ers sina assisterande tränare tillgängliga för reportrar, som de gör varje lågsäsong. Nedan finns några anmärkningsvärda godbitar från interaktionerna.

Ingen kontakt med Garoppolo

På tisdag, tight end George Kittle sa att han inte har pratat med quarterback Jimmy Garoppolo sedan laget städat ur sina skåp efter säsongen. Huvudtränaren Kyle Shanahan sa att 49ers fortfarande avser att byta Garoppolo, men sa också att ingenting är garanterat.

På onsdagen sa San Franciscos nya quarterbackscoach, Brian Griese, att han har arbetat nära med alla lagets quarterbacks under lågsäsongen, förutom Garoppolo. Den assisterande tränaren har faktiskt inte ens pratat med Garoppolo.

Ja, Garoppolo rehabiliterar från sin axeloperation den 8 mars. Ändå är positionstränaren inte alls med quarterbacken en bra indikator på att laget är fokuserat på att gå framåt utan honom.

Chris Foerster säker på Aaron Banks

Förra årets andra val, Aaron Banksspelade bara fem offensiva snaps under sin rookiekampanj 2021. 49ers verkar dock övertygade om att den offensiva linjemannen kan göra mer av en inverkan under sin andra NFL-säsong.

49ers offensiva linjetränare Chris Foerster tror att Banks kan vinna startplatsen för vänstervakt efter Laken Tomlinsons avgång till New York Jets.

Kris Kocurek berömde Armsteads anpassningsförmåga 2021

Försvarslinjetränaren Kris Kocurek delade att 49ers värdesätter mångsidighet längs den defensiva fronten. Det borde inte förvåna någon. Assistenten gav dock en hel del ära till Arik Armsteads anpassningsförmåga för enhetens framgång 2021, särskilt efter att skador påverkat laget. “Jag gav inget mandat”, delade Kocurek. “Jag sa,” Hej, jag bara studsar det här av dig. Vad tycker du om det? … Han var allt för [moving inside]. Arik, det viktigaste som han visade mig är att han är en osjälvisk spelare. Han är en team-first kille. Han har varit kapten de senaste två åren. Killarna ser upp till honom.

“Och de flesta människor kan inte göra den övergången mellan säsongen. Om du ska göra den typen av övergång måste det vanligtvis vara under lågsäsong, [using] OTA:erna för att bekanta sig lite där inne, och sedan skärpa in det [training] läger och startade sedan vecka 1.

“Han kastas in där vecka 7, vecka 8. Det är inte det lättaste att göra. Arik utmärkte sig där under säsongen… Och sedan i slutspelet, jag trodde att han spelade sin bästa boll, var en skillnad -gör typspelare där inne, spring och pass.”

Raiders tränar Colin Kaepernick

Den här är inte från onsdagens mediatillgänglighet, men den är ändå anmärkningsvärd. Den före detta 49ers quarterbacken Colin Kaepernick, som senast spelade i ligan under säsongen 2016, har ett träningspass planerat med Las Vegas Raiders.

Kaepernick har varit utanför ligan sedan starten av huvudtränaren Kyle Shanahan och general manager John Lynchs regim när 49ers valde att inte ta tillbaka quarterbacken.

Kaepernicks NFL-karriär stoppades efter att quarterbacken började knäböja under nationalsången för att protestera mot rasmässig orättvisa, vilket fick många andra att följa i hans fotspår följande säsong. Regissören Spike Lee arbetar på en flerdelad dokumentär för ESPN som kommer att fokusera på den polariserande quarterbacken.

2021 släppte Netflix dramaserien “Colin in Black & White”, berättad av Kaepernick.

Relaterade nyheter