Amber Heard sa att hon inte är förvånad att Kate Moss och andra kom "ut ur träverket" för att vittna för Johnny Depp: "Det är hans makt"

Amber Heard sa att hon inte är förvånad att Kate Moss och andra kom “ut ur träverket” för att vittna för Johnny Depp: “Det är hans makt”

  • Amber Heard sa att hon inte är förvånad över att folk kom “ur träverket” för att vittna till stöd för Johnny Depp.
  • Heard hänvisade till sista minuten-vittnen inklusive Kate Moss som ifrågasatte hennes vittnesmål.
  • “Han är en mycket mäktig man och folk älskar att vända sig till mäktiga män,” sa Heard.

Amber Heard sa att hon inte var förvånad över vittnesmål i sista minuten från Kate Moss och en campingchef till stöd för Johnny Depp, säger att det är den typ av makt han har över människor.

“Jag vet hur många människor som kommer ut och säga vad som helst för honom, det är hans makt,” sa Heard. “Det är därför jag skrev artikeln, jag talade om det fenomenet – hur många människor kommer att stödja honom och falla till hans makt.”

Heard gjorde kommentaren i sina sista minuter på montern på torsdagen, när hennes förtalsrättegång med exmaken Depp närmar sig sitt slut.

På onsdagen kallade Depps juridiska team två sista minuten-vittnen till läktaren för att motbevisa incidenter som Heard tog upp i hennes vittnesmål. Depps ex-flickvän Moss skingrade ett rykte som Heard hänvisade till att Depp knuffade henne nerför en trappa när de dejtade på 1990-talet. Moss sa att hon halkade och att Depp kom till hennes räddning.

En campingchef ifrågasatte också Heards beskrivning av ett slagsmål där hon sa att Depp blev arg på henne över att en annan kvinna rörde vid henne. Chefen sa att han såg Heard välja ett argument med Depp och såg att Depp “krypta ihop sig” som svar.

“Han är en mycket mäktig man och folk älskar att vända sig till mäktiga män och jag vet att jag har levt efter det”, sa Heard och avfärdade vittnesmålet.

Heard avfärdade Kate Moss vittnesmål

Depps advokat, Camille Vasquez, tog upp dessa vittnesmål under hennes korsförhör av Heard i torsdags och berättade för Heard att hon måste ha blivit förvånad över dessa sista minuten-vittnen som väcker frågor om hennes trovärdighet.

Heard sa att hon inte var förvirrad. Hon har själv bevittnat hur folk kommer att göra vad som helst för att gynna sin exman, en mäktig man, sa hon.

“Jag vet hur många människor som kommer att komma ut ur träslöjden för att stödja Johnny. Det är tydligt från den här rättssalen hur många människor som kommer att göra det”, sa hon och såg ut att hänvisa till Depps fans i rättssalen.

Depp ställde Heard inför rätta och anklagade henne för att förstöra hans karriär genom att insinuera i en Washington Post-uttalande från 2018 att hon hade blivit utsatt för våld i hemmet och hävdade att det var Heard som var den verkliga förövaren i deras relation.

Kate Moss

Kate Moss vittnar i ärekränkningsrättegången mot Johnny Depp mot Amber Heard.

REUTERS/Evelyn Hockstein/Pool


Heard kontrade och tillbringade flera dagar i montern och beskrev flera incidenter där hon sa att hon blev fysiskt och sexuellt utnyttjad av Depp under deras förhållande.

När det gäller Moss som skingrade ryktet om trappan, sa Heard att det inte gjorde någon skillnad för henne. Heard hänvisade till ryktet och sa att det var det hon tänkte på när hon sa att Depp började bli aggressiv mot henne och sin syster när de tre stod högst upp i en trappa 2015. Hon sa att det var det som fick henne att slå Depp , enda gången hon säger att hon slog honom i deras förhållande.

“Jag förväntade mig inte att hon skulle dyka upp eller inte dyka upp. Det spelade ingen roll”, sa Heard. “Det förändrar inte vad jag trodde på den tiden, när vi var på trappan, och jag trodde att han skulle döda min syster när hon var på toppen av trappan.”

“Alla som var med på 90-talet och de tidiga åren kände till det ryktet,” sa Heard också. “Jag hörde det ryktet från flera personer. Naturligtvis var det det som blixtrade genom mitt huvud när min våldsamma man inte bara svängde för mig, utan helt plötsligt svängde för min syster. Naturligtvis tänkte jag på det.”

Båda sidor förväntas avge avslutande argument på fredag, varefter juryn inleder överläggningar.

Läser in Något laddas.

#Amber #Heard #att #hon #inte #är #förvånad #att #Kate #Moss #och #andra #kom #träverket #för #att #vittna #för #Johnny #Depp #Det #är #hans #makt

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *