Chicago Fire Recap

Chicago Fire Finale Recap: Wedded Bliss and Danger — Plus, betygsätt det!

Det där ljudet du hör är bröllopsklockorna som äntligen ringer Chicago eldFinalen av säsong 10. Men Severide och Stella klarade sig inte nerför gången utan några hicka, och deras smekmånad kanske inte heller var så fridfull.

Låt oss börja från början: Severide ombeds att vittna inför en stor jury mot Campbell. När brandmannen dyker upp för att ge sitt vittnesmål, ser han en av Campbells killar med en kniv. De två hamnar i ett slagsmål, under vilken Severide sparkar honom… ut genom ett fönster till hans död. Severide är tydligt skakad över att ha tagit en mans liv, men alla försäkrar honom om att det var självförsvar. Efter att ha attackerat en brandman inför vittnen har Campbell nu lämnat Windy City, säger myndigheterna till Severide. Så det är bra, eller hur? Inte så fort…

Under tiden närmar sig Severide och Stella sin bröllopsdag, med gamla vänner Casey och Brett tillbaka i stan för bröllopet. Best Man Casey kan liksom inte tro att Severide faktiskt knyter ihop säcken. Det har varit något att se Severide förändras sedan Stella kom in i hans liv och gjorde honom till en bättre man, säger han till sin kompis. Severide svarar att brandhuset inte har varit sig likt sedan han lämnade — och det kommer det aldrig att bli. När parets bröllopslokal plötsligt är otillgänglig, räddar Casey dagen genom att hitta en båt och en fartygskapten som kan gifta sig med paret. Severide får också en söt överraskning ögonblick före bröllopet: ett videosamtal från hans mamma, som planerade att överraska honom, men hennes plan blev försenat. Hon är nu med på tanken att minst en Severide-man är den äkta sorten.

Boden går med Stella i gången för att han är det närmaste hon har en pappa, säger hon till honom. (Sniff!) Sedan byter brudparet löften. “Den enkla sanningen är att du är magisk för mig. När jag är som lägst lyfter du upp mig. Du lämnar aldrig min sida, säger Stella.

“Jag bestämde mig för länge sedan att om jag skulle vara med dig så behövde jag vara värdig dig, vilket verkade omöjligt”, förklarar Severide. “Du såg till att du verkligen kände mig, och genom något mirakel älskar du mig fortfarande. Stella, jag kanske aldrig är värdig dig, men jag lovar att ägna resten av mitt liv åt att försöka.”

Och med det, beröm vare, är engagemangsfoberna äntligen hopkopplade! När de anländer till Severides stuga för lite privat tid dyker en mystisk lastbil upp, och du bara vet det där kan inte vara bra.

Tillbaka på bröllopet står Brett och Casey (typ) inför sin osäkra framtid. Han önskar att hon kunde ha stannat hos honom i Portland för alltid. Som hon sa till Violet, han är där han är tänkt att vara, nu en pappa och bekämpar skogsbränder. Men Brett är tillbaka i Chicago för gott; det är där hennes liv är. “Hur länge kan vi hålla på med det här med så mycket tid ifrån varandra?” Brett undrar, varpå Casey svarar: ”Jag vet inte. Men vi är tillsammans ikväll.”

På andra håll rasar kriget mot Emma. Hawkins är på väg mot slutet, så han går till de högre upp och erbjuder sig att ta slaget. Samtidigt säger Violet till Emma att hon är förbannad om hon inte inser att alla 51 kommer att komma efter henne om hon tar Violets plats. Emma minns något som hennes armépappa sa om att det inte spelar någon roll om killen bredvid dig gillar dig eller inte. När man går ut i strid blir man familj. Men för att det ska hända måste du faktiskt göra det stanna kvar i striden, vilket Emma inte gör. Hon slår till under ett räddningssamtal och överger Violet och en födande kvinna när lågorna omger dem. Nu när resten av eldhuset har sett Emma för den hon verkligen är, är Hawkins klar med att ta till sig hennes hot och beordrar Emma att städa ur hennes skåp.

Chicago Fire RecapMedan Emma är besegrad kan striden ha gjort en oreparabel skada på Violet och Hawkins förhållande. Först ignorerar hon hans samtal, sedan anförtror hon Ritter att hon önskar att han hade gjort mer för att hjälpa. Vi gissar att den kvardröjande blicken mellan Violet och Gallo också har något att göra med hennes plötsliga känslor av att dejta hennes chef var ett misstag.

Till slut, i en söt liten stund, ger Casey Gallo sin favorityxa. Han är glad att Gallo håller fast vid lastbilen för om han inte kan vara där, då är han glad att 51 är i händer han litar på. Sedan säger han till Gallo att han nu är en del av det gamla gardet.

Chicago eld fans, vad tyckte ni om säsongsavslutningen? Betygsätt det nedan och klicka sedan på kommentarerna!#Chicago #Fire #Finale #Recap #Wedded #Bliss #Danger #betygsätt #det

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *