Joy Mangano, Miracle Mop-uppfinnaren, listar Long Island-herrgården för $20 miljoner

Joy Mangano, Miracle Mop-uppfinnare, listar Long Island-herrgården för $20 miljoner

Jennifer Lawrence spelade henne i 2015 års film “Joy”, men nu är din bästa chans att leva som den riktiga Joy Mangano.

Mangano, den 66-årige uppfinnaren som är mest känd som hjärnan bakom den självvridande Miracle Mop – och, naturligtvis, för inspirerande den filmenför vilken Lawrence fick en Oscarsnominering och en Golden Globe-vinst – har listat en cirka 22 000 kvadratmeter stor egendom på Long Island för 20 miljoner dollar, berättade dess noteringsmäklare för The Post.

Wall Street Journal bra nyheter av noteringen, som står i byn St. James på Long Islands North Shore – ungefär halvvägs mellan New York City och Hamptons. Skulle den sälja för det begärda priset, skulle godset sätta rekord i St. James.

Fastigheten, namngiven Svanens herrgård, har tre strukturer och sprider sig över mer än 9 hektar med utsikt över Long Island Sound. Lista bilder visar en ståtlig bostad bakom grindar – med funktioner som ett två våningar stort rum, ett två våningar kök och en inomhuspool – som synbart har varit väl underhållen under Manganos ägande.

Mangano inspirerade filmen “Joy”, som släpptes 2015.
Daniel Zuchnik
Swan Manor sprider sig över mer än 9 tunnland.
Swan Manor sprider sig över mer än 9 tunnland.
Visuellt grepp
Mangano har ägt godset sedan 2000.
Mangano har ägt godset sedan 2000.
Visuellt grepp

“Swan Manor är den mest rekreationsdrivna omfattande anläggningen jag någonsin sett på Gold Coast på Long Island,” Shawn Elliott, från Nest Seekers International – som delar noteringen med sin son och affärspartner, Zach Elliott – berättade för The Post. ”Huset är perfekt för en stor familj eftersom det har flera hem på fastigheten. Det skulle också vara bra som ett företags reträtt med sin närhet till New York City. Känslan när du kommer in i det här huset är en känsla av kärlek och glädje, ingen ordlek, den är unik.”

Mangano, som berättade för Journal att hon har sålt produkter till ett värde av mer än 3 miljarder dollar på tv tack vare sin stjärnstatus på QVC och Home Shopping Network, berättade också för butiken att hon alltid drömt om att bo i en “stor herrgård” – och hon spenderade till och med “miljoner och miljoner” av dollar för att renovera den här, som är från 1917. Hon köpte den för 1,35 miljoner dollar 2000, eller cirka 2,31 miljoner dollar när det justeras för inflation.

“Jag är en noggrant detaljerad person,” sa Mangano till Journal. “Allt måste vara perfekt runt mig.”

Det syns. Inomhuspoolspaviljongen har även en bubbelpool, ett stort gym och en bastu. Nedervåningen har den färdiga källaren en vinkällare och ett provsmakningsrum. På tomten finns också ett gästhus med inte mindre än tre sovrum, ytterligare ett personalutrymme och ett garage för fyra bilar. Marken har också en tennisbana, ett pergoladäck, importerade uteplatser och gångvägar av italienskt porslin och ett vattenfall i stenträdgård, enligt noteringen. Ytterligare bilder visar en formell matsal med öppen spis, välvda tak och takbjälkar och till och med plats för ett hemmakontor. Det finns också två solrum och ett massagerum.

Fastigheten är från 1917 och är genomgående renoverad.
Fastigheten är från 1917 och är genomgående renoverad.
Visuellt grepp
Det fullspäckade utbudet inkluderar en inomhuspool.
Det fullspäckade utbudet inkluderar en inomhuspool.
Visuellt grepp
På andra ställen inuti finns ett stort kök med en matplats.
På andra ställen inuti finns ett stort kök med en matplats.
Visuellt grepp
En formell matsal.
En formell matsal.
Visuellt grepp
Ett fantastiskt rum i två våningar med stora fönster.
Ett fantastiskt rum i två våningar med stora fönster.
Visuellt grepp
Listan skyr inte för välvda tak och takbjälkar.
Listan skyr inte för välvda tak och takbjälkar.
Visuellt grepp
Ett hemmakontor.
Ett hemmakontor.
Visuellt grepp

Hennes år av att äga hemmet gynnade till och med Mangano professionellt. Dess många garderober ledde till upprepningar av hennes huggable galgar i sammet, som hindrar kläder från att ramla av, enligt Journal. Och det stora köket inspirerade till ett samarbete med kocken Todd English för keramiska nonstick-kokkärl.

Att notera egendomen kommer i ett försök att minska. Mangano, VD för produktlinjen “CleanBoss” och en exekutiv producent av “America’s Big Deal” på USA Network, kommer från Long Island – och kunde tillbringa tid med sina barn och barnbarn på fastigheten under de tidiga dagarna av covid. . Hon är inte säker på var hon kommer att hamna efter en försäljning.

Elliott tillade att det finns en aptit bland potentiella köpare för att bo på Long Island.

“Priserna på Long Island klättrade förra månaden, eftersom både försäljning och priser har påverkats av en fortsatt brist på utbud under stark efterfrågan”, sa han till Posten.

.
#Joy #Mangano #Miracle #Mopuppfinnare #listar #Long #Islandherrgården #för #miljoner

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *