Kim bad sin familj om ursäkt för hur Kanye behandlade dem under deras äktenskap två år efter att han kallade henne och Kris "vita supremacister"

Kim bad sin familj om ursäkt för hur Kanye behandlade dem under deras äktenskap två år efter att han kallade henne och Kris “vita supremacister”

“Jag skyddade det så länge, men jag sa att jag aldrig kommer att låta det hända er igen.”

Om du har följt Kimye genom åren kommer du att veta att Kanye West ibland under deras sju år långa äktenskap offentliggjorde sina klagomål mot sin nu ex-fru, Kim Kardashian.

Nicholas Hunt / FilmMagic

Innan hon ansökte om skilsmässa i februari 2021, upptäckte Kim att hon sporadiskt blev utropad av Kanye, som har bipolär sjukdom. Det kanske mest anmärkningsvärda fallet var under en serie tweets 2020 där han hävdade att hon hade försökt tvinga honom till en mentalvårdsinrättning mot hans vilja.

Lars Niki / Getty Images för WSJ. Magazine Innovators Awards

Han avslöjade också offentligt en del av sin och Kims mest personliga och privata information på scenen vid ett politiskt möte, när han hävdade att de hade planerat göra abort när mogulen var gravid med sitt första barn.

Thestewartofny / GC Images

Men förutom att tala emot Kim, verkade Kanye också stöta sig med henne familj, nämligen hennes mamma, Kris Jenner. Han stämplade mor-dotter-duon “vita supremacister” och ökänt kallade matriarken “Kris Jong-Un”, innan han delade en skärmdump av hans texter med Kris, där han frågade henne om hon ville “gå i krig” när hon inte hade skickat tillbaka ett meddelande till honom.

Stefanie Keenan / Getty Images för Lorraine Schwar

På den tiden, Kim försvaras helhjärtat Kanye släppte ett uttalande i juli 2020 där han talade offentligt om sin bipolära sjukdom för första gången i ett försök att hjälpa till att bryta “stigmat och missuppfattningar” kring mental hälsa.

För ett par år sedan, hon försvarade rapparen när han postade en rad tweets om sin kärlek till president Donald Trump. Han fortsatte med att besöka Trump i Vita huset när han inledde sin egen presidentval, som han senare medgav hade “generad“Kim.

Nu, när Kim har skilt vägen från Kanye – och fått ett nytt förhållande med Pete Davidson – ser det ut som att hon reflekterar över det tumultartade tidigare äktenskapet lika uppriktigt som någonsin.

Cindy Ord / Getty Images för The Met Museum/Vogue

I den senaste delen av Hulu reality-serien Kardashianssom sändes på onsdagskvällen, satte Kim sig ner med sin familj för att tala om hur Kanye har behandlat dem genom åren.

David Livingston / Getty Images

I avsnittet ser vi Kim stå värd för en liten middag hemma hos henne för att hinna med sina närmaste, inklusive Khloé, Kendall, Kourtney och hennes dåvarande fästman Travis Barker, och Kris och hennes pojkvän, Corey Gamble.

Christopher Polk / NBCU Photo Bank / NBCUniversal via Getty Images

Kris berättar för Kim att hon har fått ett sms från sin “vän” som varnar henne om släppet av en ny låt från Kanye, vilket väcker oro med tanke på att rapparen vid den tidpunkt då avsnittet filmades hade börjat tala ut offentligt mot sina och Kims skilsmässa.

Victor Boyko / Getty Images för Kenzo

Han fortsatte att märka mogulen som sin “fru” under ett framträdande på den Drycker Champs podcast och hävdade att han “aldrig ens sett” de juridiska tidningarna, samtidigt som han uttryckte sin irritation på henne för att hon skämtade om splittringen under hennes Saturday Night Live monolog i oktober.

Nbc / NBCU Photo Bank via Getty Images

Kim ser orolig ut och säger att hon också har fått meddelandet innan hon läste det högt för gruppen: “Kanye kommer ut med en ny raplåt.” Hon fortsätter med att spekulera, “Det betyder att han pratar skit om mig och förmodligen säger vad som helst.”

Pietro S. D’aprano / Getty Images för Prada

Khloé hoppar in för att försvara sin syster och säger till Kim: “De flesta män slänger inte mamman till sina barn så offentligt. Vi behöver inte sitta här och kasta sten tillbaka, vi tar det på hakan.”

“Du är mamman till hans barn”, konstaterar Kris och tillägger att Kim inte har “gjort annat än att vara bra” mot Kanye. Hon utvecklar ytterligare i en biktskrift: ”När folk säger nedsättande saker om någon av oss, sårar det oss alla. För en dag kommer dina barn att läsa allt och se allt. Och det är något som alla verkligen måste vara medvetna om.”

Dimitrios Kambouris / Getty Images för The Met Museum/Vogue

Samtidigt säger Khloé till Kim: “Sanningen segrar alltid.” Kendall håller med och tillägger: “Karma kommer alltid att vara på din sida.”

Dimitrios Kambouris / WireImage,

Men förblir lugn, men Kim försäkrar sin mamma och sina systrar att hon “aldrig kommer att böja sig” till Kanyes nivå. “Jag tror att jag aldrig kommer att sluta vara jag”, säger hon. “Allt jag kan göra är att kontrollera hur jag reagerar på något.”

Paul Morigi / Getty Images

Och Kim fortsätter med att ta upp Kanyes tidigare behandling av inte bara henne utan även hennes familjemedlemmar.

Christopher Polk / NBCUniversal / NBCU Photo Bank via Getty Images

“Jag kan inte kontrollera hur han behandlar mig, eller hur han alltid har behandlat er,” säger hon. “Jag skyddade det så länge, men jag sa att jag aldrig kommer att låta det hända er igen.”

David Livingston / Getty Images

Kim kommenterar ytterligare Kanyes förflutna spott med sin familj i en biktstol, och erkänner: “Jag känner igen den inverkan som mitt förhållande har haft på min familj, och att jag aldrig har haft möjlighet att bara säga, ‘Jag är ledsen killar .’”

Kim fortsätter med att berätta för sin familj: “För en gångs skull i mitt liv känner jag mig stark. Jag kommer inte att låta någon behandla er på ett sätt – eller mig själv.”

Frazer Harrison / Getty Images för ABA

Som vi nu vet, slutade Kanye med att släppa en låt i mitten av januari, med titeln “Eazy”, som innehåller en svidande referens till Kims pojkvän Pete. “Gud räddade mig från den här kraschen / Bara så jag kunde slå Pete Davidsons rumpa,” rappar Ye.

Paul Morigi / Getty Images

Kort efter spårets släpp fortsatte Kanye att tillbringa månader med att dela Instagram-inlägg smäller både Kim och Pete, under vilka mogulen i stort sett förblev tyst.

Han delade ett gäng videor som anklagade Kim för att medvetet utesluta honom från sin dotter Chicagos fjärde födelsedagsfest, och hävdade att han “inte fick” veta var platsen var.

Stephane Cardinale – Corbis / Corbis via Getty Images

Han senare krävde en ursäkt från “hela familjen”, taggade alla Kardashian-Jenners i ett hastigt raderat Instagram-inlägg som bad att alla “ta ansvar” och sluta försöka “mobba” honom.

Dimitrios Kambouris / Getty Images för The Business of Fashion

Och efter att Kanye också anklagade Kim för att försöka att “antagonisera” honom genom att låta sin dotter North sminka sig på TikTok, slutade skönhetsmogulen med att utfärda ett uttalande till sin Instagram-berättelse som kallade honom för hans “ständiga attacker.”

“Kanyes ständiga attacker på mig i intervjuer och på sociala medier är faktiskt mer sårande än någon TikTok North kan skapa”, skrev Kim.

“Jag har bara velat ha ett hälsosamt och stödjande samföräldraförhållande,” tillade hon. “Det gör mig ledsen att Kanye fortsätter att göra det omöjligt varje steg på vägen.”

Dia Dipasupil / FilmMagic

#Kim #bad #sin #familj #ursäkt #för #hur #Kanye #behandlade #dem #deras #äktenskap #två #år #efter #att #han #kallade #henne #och #Kris #vita #supremacister

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *