Apple verkar nyligen ha uppdaterat Wallet-appen så att användare kan lägga till ett Apple-kontokort, som visar Apples kreditsaldo som är kopplad till en Apple ID.


Om du får en App Store eller Apple butik presentkort, till exempel, det läggs till ett Apple-konto som tidigare var synligt i apparna ‌App Store‌ och ‌Apple Store‌. Från och med idag kan saldot på Apple-kontot även läggas till ett nytt kort i Wallet-appen.

För att lägga till kortet öppnar du Wallet-appen och trycker på “Lägg till Apple-konto” under “Tillgängliga kort”. Så länge du har ett saldo på Apple-kontot kan du lägga till kortet.

Apple kontokort 2


När du har lagt till det kan du se ditt Apple-kontos saldo direkt från Wallet-appen och använda det för att köpa Apple-produkter, appar, spel och musik. Det fungerar på samma sätt som alla andra kort i Wallet-appen när du är på en Apple Store. Apple Account Card ersätter iTunes Pass som brukade vara tillgängligt för ganska länge sedan.

Apple-kontokortet kan läggas till på enheter som kör iOS 15.5 eller senare.

(Tack, Jacob!)

Relaterade berättelser

iPhone-körkortsfunktion i Wallet-appen nu tillgänglig i Maryland

Invånare i Maryland kan nu lägga till sitt körkort eller statliga ID i Wallet-appen på iPhone och Apple Watch, vilket ger ett bekvämt och kontaktlöst sätt att visa identitetsbevis eller ålder. Funktionen lanserades först i Arizona i mars. När funktionen lanserades i Arizona sa Apple att ytterligare amerikanska stater snart skulle erbjuda körkort och statliga ID i Wallet-appen,…

Apple marknadsför Apple-kort i ny “choklad”-annons

Apple delade idag en ny annons fokuserad på Apple Card, som lyfter fram bekvämligheten med att ha ett kortfritt betalningsalternativ och den enkla registreringsprocessen. På plats stoppar en man i en butik en chokladkaka i munnen innan han inser att han inte har plånboken på sig för att betala för den. Han kollar frenetiskt alla sina fickor i kassan medan folk väntar otåligt bakom honom….

Teslas försäkringskunder kan nu lägga till sina försäkringskort i Apple Wallet

Tisdagen den 25 januari 2022 06:46 PST av Sami Fathi

Telsa-bilägare som har en bilförsäkring genom elbilsföretaget kan nu länka sina Tesla-försäkringskort direkt till Apple Wallet, vilket ger mer tillgänglig tillgång till korten på iPhone och Apple Watch. Bild från @coffeetabletsla via Tesla North Som en del av en uppdatering av Tesla-appen igår på App Store, har företaget introducerat stöd för Apple Wallet…

Allt nytt i iOS 15.5 Beta: Apple Classical References, Apple Pay Cash Updates och mer

Apple sådde idag de första betaversionerna av iOS 15.5 och iPadOS 15.5 till utvecklare efter en tre veckor lång väntan efter lanseringen av iOS 15.4 och iPadOS 15.4. De nya uppdateringarna är inte lika funktionsrika som de tidigare uppdateringarna och fokuserar främst på ändringar under huven, men det finns fortfarande några mindre justeringar, som vi har beskrivit nedan. Apple Classical References Det finns referenser till…

iOS 15.4 låter EU-invånare lägga till covid-19-vaccincertifikat till Wallet-appen

Apple sådde i torsdags den första betaversionen av iOS 15.4, och en av mjukvaruuppdateringens nya funktioner kommer att vara möjligheten för covid-19-vaccinationsposter i formatet EU Digital COVID Certificate att läggas till i Health- och Wallet-apparna. När iOS 15.4 släpps kommer användare att kunna lägga till ett digitalt EU-covid-certifikat till hälso- och plånboksapparna genom att öppna appen Kamera, skanna…

iOS 15.1 Beta låter användare lägga till COVID-vaccinationskort i Wallet-appen

iOS 15.1 beta som introducerades idag tillåter iPhone-användare att ladda upp sin COVID-19-vaccinationsstatus till Health-appen och sedan generera ett vaccinationskort i Apple Wallet. Vaccinationskortet för Apple Wallet kan visas för företag, ställen, restauranger och mer som kräver vaccin för inträde. Som beskrivs i ett meddelande till utvecklare är verifierbara hälsojournaler…

Apple tillkännager iPhone-körkort kommer snart till dessa 11 amerikanska stater

Apple meddelade idag att invånare i Arizona nu kan lägga till sitt körkort eller statliga ID i Wallet-appen på iPhone och Apple Watch, vilket ger ett bekvämt och kontaktlöst sätt att visa identitetsbevis eller ålder. Arizona är den första delstaten i USA som erbjuder denna funktion till invånare, med många andra stater som planerar att följa efter. Apple sa att Colorado, Hawaii, Mississippi, Ohio och…

Populära berättelser

Uppgradering av iPhone 14 Pro-skärmens uppdateringsfrekvens kan möjliggöra alltid-på-skärm

Förra årets iPhone 13 Pro-modeller var de första av Apples smartphones som kom med 120Hz ProMotion-skärmar, och även om de två iPhone 14 Pro-modellerna kommer att fortsätta att ha tekniken, kan deras skärmar mycket väl skryta med utökad uppdateringshastighet den här gången. För att få ProMotion-skärmar till ‌iPhone 13 Pro-modellerna‌, använde Apple LTPO-panelteknik med variabel uppdatering…

iPhone 14 Pro-renderingar lyfter fram flera designändringar

Läckaren Jon Prosser delade idag skenbart korrekta renderingar av iPhone 14 Pro, vilket ger den mest exakta bilden hittills på hur enheten kan se ut när den lanseras senare i år. I den senaste videon på YouTube-kanalen Front Page Tech avslöjade Prosser renderingar av iPhone 14 Pro gjord av Apples konceptgrafiska designer Ian Zelbo, och lyfter fram en rad specifika designförändringar…

Kommer iPhone 14 att bli en besvikelse?

Med cirka fyra månader kvar innan Apple förväntas avslöja iPhone 14-sortimentet, har den överväldigande majoriteten av rykten relaterade till de nya enheterna hittills fokuserat på iPhone 14 Pro, snarare än standard iPhone 14 – vilket leder till frågor om hur olika iPhone 14 kommer faktiskt att vara från sin föregångare, iPhone 13. iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max väntas…

“High-End” iPhone 14 frontkamera kommer att kosta Apple tre gånger mer

iPhone 14 kommer att ha en dyrare “high-end” frontkamera med autofokus, delvis tillverkad i Sydkorea för första gången, rapporterar ET News. Apple avsatte enligt uppgift en kinesisk kandidat för att välja LG Innotek, ett sydkoreanskt företag, för att leverera iPhone 14:s frontkamera tillsammans med Japans Sharp. Företaget sägs ursprungligen ha planerat att byta till LG för iPhone…

Apple delar WWDC 2022-schema, Keynote äger rum 6 juni kl. 10:00 PT

Apple bekräftade idag att keynote-evenemanget för Worldwide Developers Conference kommer att börja klockan 10:00 Pacific Time den 6 juni, den första dagen av WWDC. Keynoten kommer att vara ett evenemang endast online, även om ett utvalt antal utvecklare har bjudits in till Apple Park-campus för ett visningsevenemang. Utöver att bekräfta datum och tid för grundtonen har Apple delat hela WWDC 2022…

Apple tillkännager 2022 Pride Edition urband och urtavla

Apple tillkännagav idag nya Pride-band för Apple Watch, med nya Pride Edition Sport Loop och Pride Edition Nike Sport Loop-alternativ tillgängliga. De nya Pride Edition-banden är tillgängliga att beställa idag för $49 på Apple.com och i Apple Store-appen, och kommer att finnas tillgängliga på Apple Store från och med den 26 maj. Pride Edition Nike Sport Loop kommer också snart till Nike.com. Detta…