Boses brusreducerande QuietComfort 45-hörlurar är $50 rabatt idag

Boses brusreducerande QuietComfort 45-hörlurar är $50 rabatt idag

Om du planerar att flyga i sommar kan ett par bra brusreducerande hörlurar som kan hjälpa dig trimma medpassagerare som Bose QuietComfort 45s vara praktiskt. Vanligtvis $329, du kan köpa dem just nu för $279 från Amazon, Bästa köpoch Bosesom matchar sin lägsta nivå genom tiderna och är den första betydande rabatten vi har sett på månader.

Det här är de mest bekväma brusreducerande överöronen vi har testat, med ovala öronkåpor som hjälper till att förhindra trötthet i öronen när du till exempel är på långa flygresor. Samtidigt är de också ganska lätta och hopfällbara, vilket gör dem lätta att bära med dig och packa, och deras 24-timmarsbatteri gör att du inte behöver oroa dig för att ladda upp dem när som helst snart. Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar ett användbart transparensläge, som du kan aktivera när du behöver vara mer medveten om din miljö, samt USB-C. Även om de inte erbjuder samma basljud som Sonys 1000XM4s eller nya 1000XM5s, de erbjuder möjligheten att anpassa bas och andra EQ-inställningar. Läs vår recension.


Bose QuietComfort 45 hörlurar

Boses QuietComfort 45-hörlurar uppdaterar företagets populära, omöjligt bekväma design med USB-C, förbättrad brusreducering och längre batteritid.

Om du har funderat på att köpa en träningsspårare men du är avstängd av Fitbit Versa och dyrare modeller har du tur. I dag, Walmart och Amazon säljer båda den svarta Amazfit Bip S — vår favorit budgetvänlig tracker — för $49, dess bästa pris någonsin. Den budgetbaserade spåraren erbjuder imponerande två veckors batteritid, ger exakta resultat och delar till och med några saker gemensamt med dyrare konkurrenter.

Några av dessa funktioner inkluderar en inbyggd GPS, kontinuerlig pulsövervakning, avancerad sömnspårning och en färgstark skärm som alltid är på – något som inte ens 279 $ Apple Watch SE erbjudanden. Vi erkänner att den inte är särskilt attraktiv och fungerar mer som en fitnesstracker än en fullskalig smartklocka, men den enkla enheten låter dig se aviseringar och till och med styra musik från din handled. Det fungerar även med både iOS och Android, vilket kan inte sägas om många wearables nu för tiden.


Amazfit Bip S

En prisvärd träningsspårare som erbjuder inbyggd GPS, alltid påslagen skärm, avancerad sömnspårning och två veckors batteritid för under 100 USD.

Om du är ute efter antingen en Chromebook eller bärbar dator, kanske du vill kolla in Lenovos pågående Memorial Day-rea. Återförsäljaren erbjuder just nu upp till 65 procent rabatt på olika produkterallt från bärbara datorer till bildskärmar, och just nu kan du spara $300 på vår favorit premium Chromebook: ThinkPad C13 Yoga Chromebook. Den rabatterade modellen är utrustad med en AMD Athlon Gold 3150C-processor, 4 GB RAM och 32 GB lagringsutrymme, och den säljs för bara $299 när du använder kampanjkod THINKMAY i kassan.

Om du letar efter en Chromebook som ser professionell ut är det här du ska köpa. I Chromebooks värld erbjuder denna cabriolet en solid, robust konstruktion som liknar Apples MacBook. Den har också en likhet med premium Windows ThinkPads, nämligen på grund av dess aluminiumdesign, den röda TrackPoint i tangentbordets mitt och den lilla webbkameraslutaren.

Som alla enheter har den dock sina nackdelar. Den här modellens processor är inte väl lämpad för mer krävande arbete, som videoredigering eller spel, även om den är perfekt för att utföra vardagliga uppgifter och surfa. Som sagt, om du inte behöver mycket i vägen för kraft och inte har något emot att dess batteritid inte är särskilt bra, är det värt att överväga. Läs vår recension.

ThinkPad C13 Yoga Chromebook i tältläge.  Skärmen visar ett rutnät med Android-appar.


Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook

Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook är en konvertibel, premium Chromebook med en solid, robust konstruktion som riktar sig till vuxna och proffs. Just nu säljer Lenovo modellen med en AMD Athlon Gold 3150C-processor, 4 GB RAM och 32 GB lagringsutrymme för $299 istället för $599 när du använder kampanjkod THINKMAY i kassan.

Sonys DualSense-kontroller, som finns till försäljning hos flera återförsäljare, får sällan rabatt.
Foto av Vjeran Pavic / The Verge

För de som har lyckats få tag på en PlayStation 5, har du tur igen: just nu kan du plocka upp Sonys DualSense trådlösa handkontroll på en rekordlåg nivå som en del av Sonys pågående Days of Play-kampanj. Återförsäljare gillar Amazon, Bästa köpoch Sony alla rabatterar fortfarande det innovativa tillbehöret i olika färger — inklusive nyare lila, blå och rosa nyanser. Vanligtvis 74,99 USD kan du köpa DualSense i de nyare färgerna för 59,99 USD eller de vita, röda och svarta nyanserna för 59,99 USD (normalt 69,99 USD).

Dessa utmärkta kontroller har haptiska vibrationer och bakre triggers med variabel spänning, vilket kan hjälpa till att göra utvalda PS5-spel som Horisont Förbjudet Väst känna dig mer uppslukande när du spelar. Nu, om bara batteritiden var lite bättre. Läs vår recension.


DualSense trådlös handkontroll

Någon som känner för lite druvgelé? Denna DualSense-kontroller har en djupt lila färg som accentueras av det svarta i dess tvåfärgade stil.

Några andra erbjudanden värda att gräva i…

#Boses #brusreducerande #QuietComfort #45hörlurar #är #rabatt #idag

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *