iPaden kan äntligen ersätta din bärbara dator med iPadOS 16 — här är anledningen

iPaden kan äntligen ersätta din bärbara dator med iPadOS 16 — här är anledningen

Ett iPadOS-rykte säger att Apples mjukvara för surfplattor kan få två stora uppgraderingar vid WWDC 2022 som jag verkligen vill ska hända: ett skrivbordsläge och appfönster som kan ändras storlek.

Detta kommer från utvecklaren Steve Troughton-Smith (öppnas i ny flik), efter att ha tittat igenom nyligen engagerad kod för Apples öppna källkod WebKit, motorn som Apple-utvecklare använder för att bygga webbläsare för iPhones och iPads. Inuti den fann han referenser (öppnas i ny flik) till ett tidigare okänt växlingsbart multitasking-läge som möjliggör appfönster som kan ändras fullt ut på iPadOS. Han jämför det med hur du kan byta Windows 10 eller Windows 11 till surfplatta, vilket gör operativsystemet lättare att använda med pekkontroller.

Se mer


#iPaden #kan #äntligen #ersätta #din #bärbara #dator #med #iPadOS #här #är #anledningen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *