James Corden regisserar Harry Styles musikvideo "Daylight" i Lucky Fans' lägenhet i New York

James Corden regisserar Harry Styles musikvideo “Daylight” i Lucky Fans’ lägenhet i New York

Om du bor i en lägenhet i New York och hade anledning att kliva ut nyligen, kolla videobilderna från Ring dörrklockans kamera — du kanske har missat en knackning på dörren från Harry Styles och James Corden.

I ett segment för “The Late Late Show med James Corden”, som sändes på torsdagskvällen, ger James Corden sitt regissörsöga till Harry Styles för popstjärnans musikvideo ”Daylight”, från hans tredje studioalbum ”Harry’s House”.

I sketjan börjar paret sin vandring genom att knacka på slumpmässiga lägenhetsdörrar på en bostadsgata i New York, där de får ett “jag är på väg att gå ut för dagen” och ett annat avslag från en kvinna som – trots folkmassan av människor som tar bilder av Styles bakom henne — tackar nej till popstjärnan och nattvärden.

“Jag trodde att det här skulle bli lättare Harry, jag måste vara ärlig – jag trodde att ditt ansikte skulle öppna många dörrar,” säger Corden, medan duon och deras snubblande kamerateam fortsätter sitt sökande.

Slutligen surrar paret in i en lägenhet under sken av en pizzaleverans, vilket leder dem till ytterdörren till fyra lyckliga Styles-fans: Isabel, Caroline, Hadley och Sydney.

Med Styles gömd i hallen hälsar tjejerna på Corden, som ber dem om tillåtelse att filma inne i deras lägenhet, som de svarar, “Självklart!” Corden tar sedan Styles hand, drar in honom i dörrkarmen och avslöjar honom för flickorna som alla håller för munnen i misstro.

Mängd pratade med tjejerna innan Styles-avsnittet sänds, och att säga att de var exalterade är en underdrift.

“Om vi ​​visste [they were stopping by] vi skulle åtminstone ha borstat håret!” sa de och berättade den där ödesdigra eftermiddagen efter jobbet när deras dörr ringde bara för att avslöja Styles och Corden.

Det som bara var en tre timmar lång inspelning förebådade en rad stora händelser för flickorna som säger att Styles var vid bästa humör – trots att deras lägenhet inte hade luftkonditionering.

”Han såg också till att vi blev omhändertagna! Han var som “Se till att tjejerna får vatten också”, säger de mellan fniss och minns detaljerna i deras konversationer utanför kameran om arbete och födelsedagar.

För att starta fotograferingen tar flickorna Styles-lägret på en rundtur i deras rymliga lägenhet i New York (se det för att tro det) men såg till att stjärnan satte sig utanför Hadleys rum, eftersom det var full av One Direction-minnen och till och med en teckning av stilar som Harry Potter.

“Jag kan inte sluta tänka på allt jag önskar att jag hade sagt till honom”, minns Hadley – ett länge fan av pojkbandet. “Men nu har jag skrivit en lista över allt jag skulle säga till honom om det någonsin händer igen.”

Vad Styles dock inte missade var ett foto som hängde på väggen av rumskamraterna med TV-värden Jimmy Fallon sent på kvällen. “Hade vi vetat det hade vi kunnat dölja det”, skämtar Caroline, som Corden svarar på, “jag bestämmer mig för att inte ta det personligt.”

Som förberedelse för musikvideon uppmanar Corden tjejerna att “ringa några vänner, men bli inte galna” för videons partyscener, medan han organiserade resten av musikvideons stillbilder.

“Jag var med i en Christopher Nolan-film…” Styles börjar säga och gör en gest mot flickornas badrum, “och nu är det här mitt omklädningsrum.”

Corden uppmanar också sångaren att gå nerför en korridor med instruktionen: “Ge mig gamla Mick Jagger”, till vilken Styles får sitt bästa Jagger-intryck – mun agape och händerna upp – innan han byter till: “Ge mig unge Mick Jagger!”

Corden stannade inte bara vid kreativ regi – han tog också på sig själv att hantera stunts och kom ut i en bodysuit från topp till tå för att filma Styles i sin ovannämnda glittrande kostym på taket, bokstavligen efter låtens öppning rad, “Jag är på ett tak.”

Styles skakade hand med alla tjejernas vänner som hade kommit för att fungera som statister för festscenerna och regisserades av Corden, “Behandla honom inte som om han är Harry Styles, behandla honom som någon som heter Chris.”

Flickorna säger att festscenerna var “väldigt verkliga”, eftersom albumet ännu inte hade släppts och att få lyssna på “Daylight” var mer än en njutning. “Harry var också väldigt sugen på mosh”, minns en av flickorna och hänvisade till den kvavliga festscenen i vardagsrummet.

Segmentet avslutas med premiären av “Late Late Show and James Corden Production”, en treminuters musikvideo (som bara kostade Corden $300) som innehöll flera cameos från alla fyra tjejerna och självklart spelar smileysångaren själv.

Se hela avsnittet nedan.


#James #Corden #regisserar #Harry #Styles #musikvideo #Daylight #Lucky #Fans #lägenhet #York

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *