Fråga utvecklaren Vol.  5, Nintendo Switch Sports–Del 1 – Nintendo

Prova det gratis – även om du har provat det förut! – Nintendo

Spela online med vänner och familj med en 7-dagars provperiod på Nintendo Switch Online!*

Spela dina favoritspel med vänner och familj var de än är med Nintendo Switch Online! Få exklusiva medlemsförmåner som onlinespel i kompatibla spel, inklusive Nintendo Switch™ Sport och Mario Strikers™: Battle League med denna kostnadsfria 7-dagars provperiod.

Fantastiska spel att spela online!

Letar du efter några roliga spel för att testa alla fantastiska onlinefunktioner som följer med Nintendo Switch Online? Här är några fantastiska titlar för att komma igång!


Nintendo Switch™ Sport

Kom igång med fotboll, volleyboll, bowling, tennis, badminton och chambara (svärdspel) med hjälp av Joy-Con™-kontroller! Möta mot motståndare över hela världen, sträva efter att nå Pro League i alla sporter och tjäna poäng för belöningar i spelet som kläder, sporttillbehör, utrustning och mycket mer för din avatar.


Mario Strikers™: Battle League

Hoppa in i en snabb match med upp till 8 spelare i Quick Battle-läget. I Strikers Club-läget kan du träffas med upp till 20 anfallare online* och tävla mot andra klubbar om poäng – hitta rätt klubb för dig, slå dig ihop med vänner och sträva sedan efter att bli världens bästa klubb varje säsong!

Vill du prova innan du köper? Ladda ner ‘, Mario Strikers: Battle League: First Kickden kostnadsfria, tidsbegränsade onlinedemon, och ge den en chans!


Splatoon™ 2!

Dyk in i intensiv, bläckstänkande action i Splatoon™ 2 spel! Nintendo Switch Online-medlemmar kan hoppa in i Turf War, röstchatt via appen och mer när du förbereder dig för det kommande Splatoon™ 3spel.


Mario Kart™ 8 Deluxe

Tävla online med upp till 12 spelare in Mario Kart™ 8 Deluxe spel. Med Nintendo Switch Online-medlemskap kan du spela lägena Grand Prix, VS Race och Battle online.


Super Smash Bros.™ Ultimate

Kämpa mot det online i Super Smash Bros.™ Ultimate, det ikoniska fightingspelet! Du kommer att matchas enligt din totala Global Smash Power, såväl som dina föredragna regler. Du kan också skapa ett privat rum för onlinespel med vänner, där du kommer att kunna röstchatta via Nintendo Switch Online-smarttelefonappen.


Tävla online

Nintendo är också värd för en mängd olika onlineturneringar under hela året, som NintendoVS Challenge Cup, Mario Kart North American Open och mer!

Se de senaste händelserna här>


Ladda ner exklusiva spel

Hoppa in och spela snabba titlar som PAC-MAN™ 99 och Tetris® 99 utan extra kostnad! Medlemmar har också tillgång till ett klassiskt bibliotek NES™ och Super NES™ spel.

För att lära dig mer om Nintendo Switch Online, gå till den officiella webbplatsen eller kolla in Nintendo Switch Online på HEM-skärmen på ditt Nintendo Switch-system. Glöm inte att bjuda in dina vänner!

Klicka här för att lära dig hur du skapar ett gratis 7-dagars testversion av Nintendo Switch Online-medlemskap.

* Alla Nintendo Switch Online-medlemskap (säljs separat) och Nintendo-konto krävs. Gratis provperiod konverteras automatiskt till 1-månaders automatiskt förnyande medlemskap om inte automatisk förnyelse stängs av i slutet av den kostnadsfria provperioden. Kreditkort/PayPal-konto krävs för 18+. Gratis provperiod kan inte lösas in för ett Nintendo Switch Online + Expansion Pack-medlemskap eller av ett Nintendo-konto med ett aktivt individuellt medlemskap eller familjemedlemskap. Beständigt internet, kompatibel smartphone och Nintendo-konto 13+ krävs för att få tillgång till vissa onlinefunktioner i appen, inklusive röstchatt. Dataavgifter kan tillkomma. Onlinefunktioner, Save Data Cloud och Nintendo Switch Online smartphone-appfunktioner tillgängliga i kompatibla spel. Inte tillgängligt i alla länder. Nintendo Account User Agreement, inklusive köp- och prenumerationsvillkoren, gäller.

#Prova #det #gratis #även #har #provat #det #förut #Nintendo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *