Upptagen Philipps avslöjar att hon och maken Marc Silverstein skildes förra året

Upptagen Philipps avslöjar att hon och maken Marc Silverstein skildes förra året

Marc Silverstein och Busy Philipps, på bilden här 2019, separerade 2021. (Foto: Sasha Haagensen/Getty Images for Create & Cultivate och Mastercard)

Upptagen Philipps och Marc Silverstein separerade tyst tidigt förra året, avslöjade skådespelerskan i fredags om henne Upptagen Philipps gör sitt bästa podcast.

De Girls5eva stjärnan och Silverstein, manusförfattaren bakom Han är bara inte så förtjust i dig, jag känner mig vackersom han också regisserade, och fler gifte sig 2007. De delar två barn: 13-åriga Birdie, som är icke-binär, och dottern Cricket, 8.

Philipps sa att efter att ha separerat i februari 2021 hade hon och Silverstein berättat för några familjer och vänner, men de höll det för sig själva offentligt. Ett undantag var när Birdie, som fortfarande bearbetade uppbrottet, skrev om det på TikTok.

Upptagna Philipps och Birdie Silverstein närvarar på en filmpremiär den 22 mars. (Foto: Araya Doheny/WireImage)

Upptagna Philipps och Birdie Silverstein närvarar på en filmpremiär den 22 mars. (Foto: Araya Doheny/WireImage)

“Marc och jag ville verkligen ta reda på hur det skulle fungera och hur det skulle se ut för vår familj och för våra vänner och familj innan vi involverade mina offentliga vänner”, berättade Philipps för medvärden Caissie St. Onge. “Och det var en stor del av mig som ville prata om det här på podcasten, eftersom du och jag bearbetar så mycket. Men på grund av hur kändiskulturen är och hur saker extrapoleras, jag bara… det var en säkrare insats att inte. Vet du vad jag säger? För det säkraste sättet som Marc och jag har kunnat säkerställa integriteten för våra barn som vi älskar så jävla mycket var genom att inte involvera allmänheten .”

Även om de fortfarande inte har bearbetat sitt beslut, bestämde de sig för att meddela att deras förhållande har förändrats… och fortfarande förändras.

“Vi är på ett ställe där vi har haft så många samtal och terapisamtal och alla dessa saker, där vi bestämde oss för att det kändes som att det var en OK tid för mig att åtminstone, typ, säga det i den här podden. “, sa Philipps. “Jag kan också prata om hur vi gör det, för det är lite annorlunda.”

För det första, förklarade hon, köpte hon och Silverstein ett nytt hus tillsammans för att vara familjens hem, ett där de har individuella rum.

“Vi älskar varandra. Väldigt mycket,” sa hon. “Och vi har de här vackra barnen tillsammans, och det finns många saker som verkligen fungerade med vår relation, och idén som vår terapeut presenterade, som min terapeut också presenterade…” Tänk om du kunde behålla de saker som fungerar i din relation, ta bort den eller de delar som inte gör det och hitta ett sätt att vara engagerad i dina barn och deras stabilitet och verkligen för dig själv också? ett svårt jobb att göra på egen hand.”

Att behålla en föräldrapartner i familjens hem, även i spåren av splittringen, var särskilt användbart när Philipps må illa med covid-19 denna månad.

“Marc och jag roterar lite in och ut med att stanna där med barnen. Ibland är vi båda där. Vi har båda varit där mycket nyligen med covid. Det var liksom alla händer på däck”, sa skådespelerskan. “Och jag var så tacksam över att vad som helst, 10 dagar, att vi gjorde det som vi gjorde det, eftersom vi kunde vara med våra barn och vara tillsammans när vi alla var sjuka.”

Ändå har det tidigare parets inställning till slutet av deras äktenskap inte varit lätt.

“Titta, det är inte för alla, och det är uppenbart att det är mycket komplikationer och svårigheter i arrangemanget ibland för oss två”, sa Philipps. “Knepet, uppenbarligen, och poängen är att inte ha det som en sak som barnen känner eller ser.”

Hon noterade att även om hon hade använt termen “skilsmässa”, hade det inte gjort det officiellt.

“Vi har inte ens, typ, lämnat in något,” sa Philipps. “Men vi glömde också att gifta oss lagligt i fyra månader eller något, så… jag har vänner som säger: “Kommer ni någonsin att skilja er?” Jag säger: “Jag vet inte. Ja, förmodligen. Förmodligen. Jag tror det. Jag föreställer mig.”

Upplevelsen påminde henne om hånet som Gwyneth Paltrow möttes 2014, när hon meddelade att hon och Coldplays frontman Chris Martin var engagerade i, som de uttryckte det, medvetet frikoppla.

“Jag känner att ibland människor har det här snålet eller dömandet när de pratar om, du vet, okonventionella sätt att… inte vara i relationer längre. Och du vet, alla hade en version av att himla med ögonen på Gwyneth Paltrow, eller hur, när hon började prata om att medvetet koppla loss, men gud, vad jävla bra för henne att ha börjat prata om det faktum att det finns många olika sätt att gå igenom relationer som förändras. Och som allting kan relationer vara levande varelser De kan förändras och bli olika saker om du tillåter dem.”


#Upptagen #Philipps #avslöjar #att #hon #och #maken #Marc #Silverstein #skildes #förra #året

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *