Terra Launches New Chain Airdropping LUNA 2.0 Coins — Token Values Slides Over 70% From Price High

Terra lanserar ny kedja Airdropping LUNA 2.0-mynt — tokenvärde glider över 70 % från högt pris – Bitcoin-nyheter

Lördagen den 28 maj 2022 fick LUNA classic- och UST classic-hållare en airdrop bestående av nya LUNA 2.0-tokens baserade på två blockchain-ögonblicksbilder. Kryptotillgångens första registrerade värde kl. 05.00 (ET), var 14,31 USD per enhet och den nådde rekordnivån (ATH) ungefär 20 minuter senare till 18,87 USD per LUNA. LUNA har sjunkit mer än 70% då det handlades för 4,20 USD per enhet klockan 11:00 på lördagen.

LUNA 2.0 lanseras

Den nya LUNA token handlas nu när kryptotillgången skickades till innehavare av LUNA classic (LUNC) och UST classic (USTC). För närvarande finns det ett maximalt utbud av 1 000 000 000 LUNA-mynt men det aktuella antalet tokens i omlopp är okänt.

LUNA ser för närvarande mest aktivitet på handelsplattformen Okx och 24-timmarsstatistik visar att LUNA har sett ett prisintervall mellan $18,87 och $4,20 per enhet. Andra börser som ser LUNA-handelsaktivitet inkluderar Gate.io och MEXC Global.

“Luna2” och “Luna 2.0” har varit trender på sociala medier under de senaste 24 timmarna eftersom innehavare har fått sina airdrops. Ett antal personer har varit frågar där de kan handla den nya LUNA-tokenen.

Terras medgrundare Do Kwon twittrade om lanseringen på lördagen och sa: “Phoenix-1 mainnet är nu live och producerar block – offentliga nodtjänster, plånböcker och upptäcktsresande borde sändas live inom kort.” Kwon sa också: “För att se dina LUNA (eller LUNA2 som vissa börser kallar dem) tokensaldon behöver du bara logga in [Terra Station] och uppdatera sidan.”

Ett antal börser har lagt till stöd för den nya LUNA som Kraken, Bitrue, Kucoin, Bybit, Nexo, Lbank, Bitfinex och Bitget. Cryptocompare data indikerar att tether USDT befaller en stor majoritet av LUNA-affärer följt av ETH. Kryptotillgången är också ihopkopplad med fiat-valutorna USD, CAD, EUR, PHP, INR och IDR.

Terras nya LUNA-mynt har varit ett aktuellt samtal på kryptoforum och sociala medier. “Om du gillade att förlora alla dina pengar med LUNA 1.0, kommer du att älska att förlora alla dina pengar med LUNA 2.0,” en person på Twitter sa på lördag och hånade lanseringen av 2.0. “LUNA 2.0” är forntida egyptisk för “vi behöver fortfarande den där McNugget-måltiden vid bord #5”, en annan person twittrade.

Ett antal individer pratade om Terra blockchain-grundaren. “Om Kwon stannar kvar medan han blir tjärad och fjädrad dagligen är det mest alfa jag någonsin sett”, en person skrev på lördag. “Bokstavligen bara köper luna 2.0 av respekt LMAO,” tillade personen. Andra var inte så snälla mot det nya Terra blockchain-projektet. “Att köpa Luna 2.0 motsvarar att ringa tillbaka ditt ex och veta att hon var otrogen mot dig. Ha lite självrespekt”, en annan person ansåg.

Taggar i denna berättelse

70% nedgång, blockchain gaffel, gör kwon, Gör Kwon-tweets, Forum, gate.io, Kraken, KuCoin, LUNA, LUNA blockchain, Luna Classic, Marknader, Okx, Ögonblicksbild, Sociala media, Dela, terra (LUNA), Terra medgrundare, UST, UST klassiker

Vad tycker du om det nya LUNA blockchain-projektet och att kryptotillgången tappar 70% timmar efter lanseringen av genesis? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarsfältet nedan.

Jamie Redman

Jamie Redman är nyhetsledare på Bitcoin.com News och en finansteknisk journalist som bor i Florida. Redman har varit en aktiv medlem i kryptovalutagemenskapen sedan 2011. Han har en passion för Bitcoin, öppen källkod och decentraliserade applikationer. Sedan september 2015 har Redman skrivit mer än 5 000 artiklar för Bitcoin.com News om de störande protokoll som dyker upp idag.
Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast i informationssyfte. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller rekommendation av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridisk- eller redovisningsrådgivning. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för någon skada eller förlust som orsakas eller påstås vara orsakad av eller i samband med användningen av eller tilliten till innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.


#Terra #lanserar #kedja #Airdropping #LUNA #20mynt #tokenvärde #glider #över #från #högt #pris #Bitcoinnyheter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *