Mets använder balanserade offensiva attacker för att slå rivalen Phillies

Mets använder balanserade offensiva attacker för att slå rivalen Phillies

Kanske kan Mets verkligen överleva den hotande junihandsken utan Jacob deGrom och Max Scherzer. Deras laguppställning verkar beredd att ta sig igenom den brutala sträckan av slutspelsutmanare.

De senaste bevisen kom på lördagskvällen till Citi Field, när en 8-2 dunkande av Phillies on Fireworks Night visade denna grupps mångsidighet.

Det var en lång Jeff McNeil homerun och small-ball som gav ett tidigt löp. De två centrala kuggarna i mitten av ordningen, Pete Alonso och Francisco Lindor, kom också igenom när de uppmanades, eftersom Mets slog Phillies för åttonde gången på 11 försök.

De förbättrade sig till 31-17, vilket motsvarade deras högvattenmärke för säsongen och leder nu Braves med säsongens högsta 8 ¹/₂ matcher i NL East.

“Det är här vi vill vara,” sa McNeil. “Vi lägger upp många löpningar, vi får många stora träffar i stora situationer.”

The Mets är tvåa i baseball i antal poäng, bakom bara kraftpaketet Dodgers, och har nu gjort minst fem runs på sju av sina senaste 10 matcher.

Jeff McNeil bältar en tre-runs homer i den fjärde inningen av Mets 8-2 seger över Phillies.
Corey Sipkin

Lindor fortsatte sin senaste heta streak med tre RBIs (han har kört i en run i sex raka matcher, en karriär-high) och två runs gjorda. Alonso satte Mets-rekord för de flesta RBI i maj månad med 29, efter att ha kört i en löpning med en offerfluga.

McNeil producerade det stora slaget, ett klartecken, tre-runs homer i den fjärde genom regndroppar, och fortsatte en säsongslång trend där Mets svarade direkt efter att ha hamnat på efterkälken.

Efter att ha cirklat runt baserna efter sin andra-däcksbomb i sätena på högerfältet, struttade McNeil till dugouten och gick in i en dans som har blivit hans nya homerun-firande. Det är en ode till karaktären Chazz, spelad av Will Ferrell, från filmen “Wedding Crashers”.

“Bara att leva drömmen just nu,” sa McNeil och upprepade en rad som användes i filmen.

Francisco Lindor firar efter att ha slagit en två-runs trippel i den femte inningen av Mets seger över Phillies.
Francisco Lindor firar efter att ha slagit en två-runs trippel i den femte inningen av Mets seger över Phillies.
AP

Uppställningen var inte ens på full styrka. Leadoff-mannen Brandon Nimmo satt med en stukad höger handled som krävde ett kortisonskott, men Luis Guillorme fyllde sin roll till ett T och nådde basen i var och en av sina fyra första slagträn. Hans bunt-singel startade en tre-runs femte inning som till slut satte spelet utom räckhåll.

“Han vet att folk får vad han kommer med och uppskattar det, och det har satt honom i en riktigt bra sinnesstämning”, sa manager Buck Showalter.

Det var inget stort uppror från Phillies den här gången, efter att de nästan samlats från sju runs ner för att vinna fredagen. Mets bullpen levererade fyra shutout-omgångar, två från rookien Colin Holderman, som ännu inte har tillåtit en förtjänad körning över sina första sex utgångar som sträcker sig över åtta innings.

Det offensiva utbrottet gjorde en vinnare av Taijuan Walker (3-0) trots en so-so prestation. Det var ett slag för högerspelaren, som kom efter sju shutout-omgångar mot Rockies. Hans kommando var avstängt och hans plats var osäker, men han begränsade fortfarande Phillies till två intjänade runs över fem innings.

Han spelade med eld i den fjärde, vilket lät fyra av de första fem Phillies nå basen. Men efter JT Realmutos singel i två körningar, pensionerade Walker Odubel Herrera på en pop-up. Sedan, efter att ha gått Johan Carmago för att ladda baserna, fick han Kyle Schwarber på en fluga. Walker slapp också problem i den femte, efter att ha tillåtit singlar i rad till Bryce Harper och Nick Castellanos, när Lindor vände ett 6-6-3 dubbelspel.

“Ibland är den typen av utflykter mer glädjande än den fantastiska utflykten han hade förra gången”, sa Showalter.

Spelet var aldrig i tvivel från den tidpunkten. Mets fortsatte att lägga på och knep segern i tre spelserier. Viktigast av allt är att de har 2-0 på denna sex-match hemmaställning mot Phillies och Nationals, som föregår en 10-match resa till södra Kalifornien för att möta Dodgers, Angels och Padres. Sammanlagt i juni kommer Mets att möta troliga slutspelslag 17 gånger. Offensiven verkar redo för de utmaningar som väntar.

.
#Mets #använder #balanserade #offensiva #attacker #för #att #slå #rivalen #Phillies

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *