Alycia Debnam-Carey lämnar "Fear The Walking Dead" efter 7 säsonger

Alycia Debnam-Carey lämnar “Fear The Walking Dead” efter 7 säsonger

SPOILERVARNING: Följande berättelse avslöjar viktiga handlingspunkter från kvällens AMCs Fear the Walking Dead-avsnitt.

Alycia Debnam-Carey sa adjö till AMC:s Fear the Walking Dead efter 7 säsonger i kvällens avsnitt med titeln “Amina.” Debnam-Carey, som spelade Alicia Clark, var en del av skådespelaren sedan showens start.

Debnam-Careys utgång följer nyheterna om hennes rollbesättning i den kommande Hulu-serien Sankt X som tillkännagavs tidigare denna månad. Deadline spekulerade då att hennes nya spelning sannolikt innebär att hennes mandatperiod i AMC-serien närmar sig sitt slut.

Alicia gick verkligen igenom några tuffa och känslomässiga ögonblick i sitt sista framträdande när hon kämpade mot att förvandlas till en zombie. Draget till andra sidan var intensivt men med hjälp av en mystisk liten flicka – som visar sig vara hennes yngre jag via sitt undermedvetna – överlever Alica febern och lever en annan dag i kampen mot den goda kampen.

Men innan allt det gör hon gott med Victor Strand (Colman Domingo) på stranden när han och de andra flyr.

“Victor, jag räddade dig inte bara så att du kunde leva för att göra det jag inte kunde. Jag gjorde det för att jag älskar dig också”, säger Alica till Victor från stranden när han ror iväg på en båt.

I avsnittets sista takter ger sig Alicia iväg på ett nytt uppdrag helt på egen hand efter att ha avslöjat att hon mår bättre än på länge.

“[I’m going] att hitta människorna som hörde mitt budskap och spendera den tid jag har kvar på att se till att de har någon säker plats att gå”, säger hon till sitt 8-åriga jag.

När Alicia överlevde febern är det säkert möjligt att hon kan komma tillbaka en dag i framtiden. Men för tillfället bekräftade Debnam-Carey sitt slut från serien via sociala medier.

“Jag var 21 när vi började den här galna resan men nu vid 28, efter 7 år och 100 avsnitt, bestämde jag mig för att det var dags för mig att gå vidare som skådespelare och person. Som är karaktären på våra jobb behövde jag söka nya utmaningar, nya möjligheter och skapa ett nytt kapitel för mig själv. Jag har haft sån tur att få vara en del av något så fantastiskt så länge men jag hoppas att ni kan förstå och respektera mitt val att expandera och växa ytterligare. Jag skulle inte vara här utan er alla och jag är så tacksam”, skrev hon delvis.

Läs hennes inlägg i sin helhet nedan.

Till min käraste @feartwd-familj, ikväll är slutet på en extraordinär och livsförändrande resa med att spela Alicia Clark.

Var ska man starta…
Jag kommer aldrig att fullt ut kunna uttrycka den typ av resa jag har haft med @feartwd så länge. Det har gett mig så mycket.

Det har varit den mest extraordinära träningsplatsen som skådespelare där jag har fått chansen att växa och lära mig. Jag har haft äran att arbeta med så många inspirerande och begåvade människor. Det gav nya möjligheter, som att regissera och det har knutit mig till sådana otroliga fans som har stöttat mig längs vägen.

Det har varit spännande, utmanande, roligt, jobbigt och inspirerande.

Jag var 21 när vi började denna galna resa men nu vid 28, efter 7 år och 100 avsnitt, bestämde jag mig för att det var dags för mig att gå vidare som skådespelare och person. Som är karaktären på våra jobb behövde jag söka nya utmaningar, nya möjligheter och skapa ett nytt kapitel för mig själv. Jag har haft sån tur att få vara en del av något så fantastiskt så länge men jag hoppas att ni kan förstå och respektera mitt val att expandera och växa ytterligare. Jag skulle inte vara här utan er alla och jag är så tacksam.

Jag hade många samtal genom åren med våra showrunners @goldbergian och @andrewchambliss och jag tror att vi hittat ett passande sätt att avsluta Alicias historia. Det är vackert, hoppfullt och svårfångat.

Till besättningarna och skådespelarna från Los Angeles till Vancouver, Mexiko till Texas, jag är tacksam för allt ni har lärt mig. Jag älskar er alla så mycket och jag är så lyckligt lottad som har haft er alla vid min sida. Till rollistan framöver, jag är så spänd på vad du kommer att skapa härnäst! Och till min åktur eller dies som har varit där med mig varje steg på vägen (du vet vem du är) kommer jag att vara dig evigt tacksam.

Det är bitterljuvt, men det är dags.

Tack för allt.
Min kärlek till er alla.


#Alycia #DebnamCarey #lämnar #Fear #Walking #Dead #efter #säsonger

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *