Wynonna Judd reflekterar över Naomi Judds död: "Det här kan inte vara hur The Judds story slutar"

Wynonna Judd reflekterar över Naomi Judds död: “Det här kan inte vara hur The Judds story slutar”

NYDu kan nu lyssna på Fox News-artiklar!

Bara ungefär en månad efter att Wynonna Judds mamma, Naomi Judd, dog av självmord, 58-åringen tog till Instagram att reflektera över livet utan Naomi.

“Checkar in. Det händer så mycket i världen just nu,” började Wynonna sin bildtext tillsammans med en bild av hennes uppträdande. “Innan jag satte mig ner för att skriva detta tänkte jag, ‘Nej…jag vet bara inte vad jag ska säga’. Sedan hörde jag orden från min livscoach som frågade mig: “Vad vet du?” Och jag började gråta.”

Hon fortsatte: “VAD VET JAG??”

Naomi Judd och Wynonna Judd dyker upp på CMA Awards.
(Getty Images)

Den ikoniska countrysångaren dog den 30 april på grund av självmord. Hon var 76.

NAOMI JUDD DÖD FRÅN ETT SJÄLVFÖRTÅÅÅÅÅÅÅÅLAGET VASKUTSÅR, SÄGER DOTTERN

“Jag vet att smärtan av att förlora mamma den 30/4 till självmord är så stor att jag ofta känner att jag aldrig kommer att kunna acceptera och överlämna till sanningen att hon lämnade som hon gjorde. . Det kan inte vara så här historien om Judds slutar,” fortsatte Wynonna och lade till en emoji med brustet hjärta.

Wynonna fortsatte sitt uttalande, och hävdade “för att vara en friskare farförälder till mitt förstfödda barnbarn Kaliyah”, skulle hon behöva “fortsätta att visa upp för mig själv {först} och göra det personliga helande arbetet.” Hon berättade sedan att hon planerar att “bryta cykeln av missbruk och familjedysfunktion.”

“Jag vet att det är ett enkelt stegsprogram, och de stegen är inte lätta att ta ibland,” sa Wynonna.

Naomi Judd dog av självmord den 30 april.

Naomi Judd dog av självmord den 30 april.
(Bravo/NBCU Photo Bank)

Hennes inlägg fortsatte: “Jag gjorde ett åtagande att fortsätta göra “nästa rätt sak” och schemalägga möten varje vecka så att jag fortsätter med det pågående arbetet, även när jag har bra dagar.”

NAOMI JUDDS FAMILJ SKA VARA “RESPEKTFUL” OCH “REPRESENTATIV” FÖR SÅNGARENS ARV OM HÖSTTUREN FORTSÄTTER: RAPPORT

“Jag VET att jag känner mig så hjälplös – speciellt just nu,” delade Wynonna. “Jag VET, att hur korkat det än låter, “Kärlek kan bygga en bro.” Jag kommer på mig själv med att nynna på låten som mamma skrev för fansen, för mig själv här på gården på natten.”

Countrymusikstjärnan berättade sedan att hon inte kan “göra den här sörjande saken helt själv” och förklarade för sina följare att “det är okej att söka hjälp.”

“Jag kommer att fortsätta att kämpa för min tro, för mitt SJÄLV, för min familj, och jag KOMMER att fortsätta att dyka upp och sjunga,” tillade Wynonna innan hon tackade sina fans för “allt för er kärlek och stöd.”

Wynonna Judd uppträder under en hyllning till sin mamma, countrymusikstjärnan Naomi Judd, i Ryman Auditorium söndagen den 15 maj 2022 i Nashville.

Wynonna Judd uppträder under en hyllning till sin mamma, countrymusikstjärnan Naomi Judd, i Ryman Auditorium söndagen den 15 maj 2022 i Nashville.
(AP Photo/Mark Humphrey)

Wynonna talade nyligen om sin mammas död vid minnesgudstjänsten som hölls till hennes ära tidigare denna månad.

Minnesmärket hölls i Rynman Auditorium i Nashville, Tennessee, och var värd för Robin Roberts. Wynonna och Ashley Judd satt bredvid Naomis man, Larry Stricklandsom talade ut om hennes död för första gången.

KLICKA HÄR FÖR ATT REGISTRERA DIG TILL NYHETSBREVET FÖR UNDERHÅLLNING

Wynonna berättade att det offentliga minnesmärket inte var lätt för henne, men det är “vad en dysfunktionell familj gör.”

“Det här är inte lätt. Jag vet inte varför vi gör det här offentligt. Det suger,” sa Wynonna, tillsammans med Ashley och Strickland på scenen. “Men vi gör det, eller hur? Vi visar världen vad en dysfunktionell familj gör. Vi ställer upp för varandra.”

Naomi Judd, Ashley Judd och Wynonna Judd under Youth AIDS Gala 2005.

Naomi Judd, Ashley Judd och Wynonna Judd under Youth AIDS Gala 2005.
(Foto av Louis Myrie/WireImage)

KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ FOX NEWS-APPEN

När minnesmärket tog slut på söndagskvällen, Wynonna – som är andra halvan av musikgruppen Juddarna — delade att hon kommer att avsluta de 11 turnédatumen som hon och hennes mamma tillkännagav i april. 2016 öppnade Wynonna upp för Robin Roberts om hennes mor-dotter-förhållande och noterade: “Vi har gått igenom mycket terapi tillsammans.”

Om du eller någon du känner har självmordstankar, kontakta National Suicide Prevention Lifeline på 1-800-273-TALK (8255).


#Wynonna #Judd #reflekterar #över #Naomi #Judds #död #Det #här #kan #inte #vara #hur #Judds #story #slutar

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *