False Bloodborne Remastered Rykten sprids som en löpeld på Twitter

False Bloodborne Remastered Rykten sprids som en löpeld på Twitter

En maskerad figur som håller i en spira sitter i ett dimmigt, ljusupplyst rum.

Skärmdump: Från programvara

Om du tillbringade någon tid på internet i helgen kanske du har sett några nyheter om Bloodborne Remastrad kommer till PC och PS5 i augusti. Tillkännagivandet kom från vad som verkade vara ett allmänt känt underhållnings- och spelnyhetskonto av någon namngiven Nibellionsom har varit på Twitter sedan åtminstone maj 2012. Men nyheten var helt falsk och kontot, en Nibellion parodihar lurat många fans att tro att FromSoftware och Sony arbetar på en remaster av Blodburen.

Utvecklad av FromSoftware och släpptes i mars 2015 för PS4, Blodburen är ett gotiskt, viktorianskt inspirerat action-RPG som tog världen med storm. Det hade den inte samma nivå av kommersiell framgång som Elden Ringmen Blodburen fortsatte med höga betyg från kritiker för dess tighta gameplay, atmosfäriska soundtrack, spännande värld och Lovecraft-teman. För alla avsikter och ändamål, Blodburen var en hit bland seriefans, med folk som bara ville återvända till Yharnams värld en gång till, även efter De gamla jägarna DLC lanserades i november 2015.

Det var det som gjorde det möjligt för det falska Twitter-kontot NIbellion att slå in och starta några Blodburen diskurs med falska nyheter. Den 30 maj, NIbellion—märk det stora “jag” här—tweetade att en remastrad version av Blodburen kommer i år. Det skulle inkludera “förbättringar” som 60 FPS, inbyggd 4K-upplösning och strålspårade reflektioner, med Sonys dotterbolag Bluepoint Games och Nixxes Software som samarbetar i projektet.

Jag menar, undersök bara ovanstående tweet ett ögonblick. Jag har redan påpekat det felstavade namnet som en död giveaway att detta är falska nyheter. Men om du tittar på PlayStation-blogglänk NIbellion delade tillsammans med tillkännagivandet, du kommer att se att det är ett arkivinlägg från 2015. Genom att klicka på länken kommer du till en blogg från januari 2015 om Blodburens livslängd. Redan innan vi faktiskt gick till PlayStation-bloggen fanns det flera tecken på att denna NIbellion inte är den Nibellion vi har lärt känna som branschens insider.

Still, because NIbellion looked like the real deal, folks happily gobbled up the falsehood. Some sade det var “den bästa nyheterna någonsin”, medan andra använde Morbius memes att skämta om att bli trollad. Inte alla föll för detmed några människor varnar andra för det nyheten var falsk. Även den riktiga Nibellion klev in för att sätta rekordetsäger att han inte har “någon Blodburen nyheter” för oss.

Den falska NIbellion, som går förbi a1 online, berättade Kotaku över Twitter DM:s han efterliknade Nibellion eftersom hans konto inte är verifierat och det är lätt att skapa en “bootleg version” av hans namn eftersom det är fullt av gemener i och l. a1 sa att han inte försökte starta en diskurs. Han ville egentligen bara “beta ett par [his] anhängare kanske några fler”, men listen fortsatte längre än väntat. Ändå, sa a1 Blodburen var det självklara spelet att starta ett rykte om.

Läs mer: Blodburen Är läskigare än någonsin 2022

Blodburen är ett spel som det pratas mycket om på Twitter”, sa a1. “Silent Hill, Blodburenoch ‘GTA VI,’ och några andra spel nästan trend eller får ett grundlöst rykte nästan som varje månad så valet var lätt för mig. Blodbureneftersom Silent Hill fick precis ett rykte, och jag har redan gjort ett GTA VI ett, men Blodburen Det gjorde jag inte så jag trodde att det skulle bli ett lätt val.”

Medan a1 tyckte att internets reaktion på hans tweet var rolig, hoppas han verkligen på en annan Blodburen är på gång.

“Ja, uppenbarligen, vem vill inte ha en uppföljare till ett av den senaste generationens bästa spel,” sa a1. “Det var mitt första Fromsoftware-spel och jag skulle väldigt gärna vilja ha en uppföljare till det, eller till och med en remaster av det första.”

När det gäller den riktiga Nibellion, berättade han Kotaku över Twitter DM:s att han gillar att “hålla en låg profil” och valde att inte ge ett mer detaljerat svar. Det verkar dock på Twitter som att han är det i alla fall lite tråkigt av det falska kontot.

.
#False #Bloodborne #Remastered #Rykten #sprids #som #löpeld #på #Twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *