För tredje gången på en vecka slog Phillies ett dramatiskt sent homerun bara för att förlora

För tredje gången på en vecka slog Phillies ett dramatiskt sent homerun bara för att förlora

Om bara Phillies kunde parlayera några av dessa dramatiska, kopplingsträffar till vinster.

För tredje gången på sju matcher slog Phillies ett homerun i den åttonde inningen eller senare som antingen gjorde matchen ojämn eller gav dem ledningen.

De har förlorat alla tre.

Efter att Corey Knebel tillät en homer på nionde omgången för andra gången på cirka 20 timmar, plockade Kyle Schwarber upp honom med ett matchande soloskott på den andra planen i botten av den nionde.

Matchen gick in i extra innings, där Giants-fångaren Curt Casali slog ett matchvinnande två-runs skott från Andrew Bellatti. Förlusten med 5-4 var den fjärde i rad för de kämpande Phillies, som har 21-28 och den längsta de har varit under .500 sedan sista dagen av säsongen 2017.

Det var länge sedan. Det var pre-Gabe Kapler, som skakade hand med sina Giants-spelare efter att ha slagit Joe Girardis Phils i den första av tre matcher denna vecka.

“Jag skulle inte säga att det är en tuff månad för mig, jag har bara haft två dåliga utflykter i rad,” sa Knebel. “Två solo homers, det är det.”

Knebel tillät inte ett förtjänat åk i nio av sina första 10 framträdanden den här säsongen. Sedan dess har han gett upp sju intjänade runs på 10⅔ innings, och uppenbarligen har timingen för dessa runs varit förödande.

Girardi, som gav Knebel en förtroendeomröstning som closer tidigare under dagen, upprepade att han fortfarande kommer att vara killen i den nionde inningen.

“Det är tufft men du vet, alla i det rummet har gått igenom svåra tider i livet,” sa Girardi. “Och du kommer till andra sidan annars skulle du inte vara i det rummet. Ibland verkar det du går igenom som det värsta du någonsin varit med om och om du ser tillbaka kan du förmodligen peka på en tidpunkt i ditt liv att du har tagit dig igenom det. De måste bara fortsätta att göra sitt arbete, fortsätt att slipa ut det här.

“Det kommer att vända, det kommer att vända. Jag tror på dem. Jag tror på Knebel, jag tror på alla i det rummet. Vi har gått igenom ansträngande 2½ vecka och vi har gått igenom några riktigt tuffa förluster. De” ska svara.”

Som ofta har varit fallet den här säsongen kunde Phillies inte spela en komplett match. På eftermiddagen slog de bra i 8⅔ innings och spelade rent defensivt men träffade inte. Visst, det finns några lovande tecken som Nick Castellanos och Schwarber som ser ut att ta sig ur sina svackor, men ett lag som gick in i Memorial Day 10½-matcher i NL East måste börja samla vinster och Phils har inte kunnat göra det .

Phillies slog tre hemkörningar på hemmaplan från Giants-starten Logan Webb. Castellanos slog ett i den andra inningen, Rhys Hoskins gick djupt i den fjärde och Schwarber i den nionde. Webb gick på ett helt spel när Schwarber kom fram till honom. Han slog fortfarande mycket bra totalt sett med 10 strikeouts och gav inte Phillies en enda möjlighet med en löpare i målposition.

Kyle Gibson startade för Phillies och undvek slagträet tills Wilmer Flores två-runs homer i den sjätte inningen gjorde oavgjort matchen. Gibson kom in i den sjätte på bara 68 platser men behövde 27 för att fullborda sin sista ram.

Gibson tillät två runs på sina sex innings på tre träffar, en skritt och två slagspelare. Han hade sitt reglage fungerande och framkallade en massa jam-jobb och slog mjukt bollar från änden av slagträet.

Gibson har 3,83 ERA. Han har tillåtit två åk eller färre på sju av tio starter den här säsongen och fem av sina sex senaste.

“Det här är förmodligen det bästa laget jag någonsin varit på”, sa Gibson på frågan varför han är så säker på att saker och ting kommer att vända. “Jag har varit med i lag som gick till slutspelet och det här är det bästa laget jag någonsin varit med i. Vi har för många bra spelare och för många bra backar för att det inte ska vända. Det är grunden för min tro och Jag tror att det är därför alla här inne tror på varandra, för när man ser sig omkring i rummet har man många riktigt bra spelare och spelare som har gjort mycket i sina karriärer.

“Jag vet att det är en klyscha och jag vet att alla väntar, men det är bara ibland så baseball är. Vi har inte uppfyllt förväntningarna hittills men det här är en säsong på 162 matcher.”

Serien med tre spel mellan Phillies och Giants fortsätter på tisdag klockan 18.45. Ranger Suarez (4-3, 4.74) ser ut att studsa tillbaka efter korta utflykter med hög stress i följd. Högern Jakob Junis (2-1, 2,76) går för San Francisco.

Junis, som kommer efter en seger i sex innings över Mets, har varit extremt homerbenägen under hela sin sexåriga karriär med den fjärde högsta homerunfrekvensen (1,6 per nio innings) bland aktiva MLB-startare. Phillies behöver desperat en vinst på tisdag.

“Ingen gillar att ge upp en ledning och ingen gillar att förlora sent. Det verkar förstorat,” sa Gibson. “Men för att förlora sent måste du vara med i matchen och spela riktigt bra. Vi har gjort det för det mesta mot några riktigt bra lag. Det har bara inte studsat vår väg.

“Där vi ser det här laget gå är att vi någon gång kan ligga under med 2-0 i en slutspelsserie. Vad ska du göra? Ska du sura och säga att du inte har uppfyllt förväntningarna på serien så du kan lika gärna ge upp? Nej, du ska gå ut och spela nästa match och försöka göra 2-1. Det är allt vi kan göra vid det här laget, fortsätta spela match för match och fortsätta ha förtroende för varandra.”

Åh, vad det här lagets fanbas skulle ge för att ens se en slutspelsserie komma till 2-0 …


#För #tredje #gången #på #vecka #slog #Phillies #ett #dramatiskt #homerun #bara #för #att #förlora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *