Diablo Immortal Tips för nybörjare: Tidiga tips för att höja helvetet i Blizzards mobila RPG

Diablo Immortal Tips för nybörjare: Tidiga tips för att höja helvetet i Blizzards mobila RPG

Diablo Immortal är inte bara den första gratis-att-spela mobilen i Blizzards ikoniska RPG-serie, utan också det första Diablo-spelet med MMO-element. Som sådan finns det massor av nya koncept och idéer närvarande i Diablo Immortal som även hängivna fans av franchisen kommer att behöva slå sig runt för att starta detta senaste äventyr på rätt fot.

Från att få ut mesta möjliga av stridspasset till hur du nivåer effektivt, kommer den här nybörjarguiden att ge dig 10 tidiga speltips och tricks så att du kan slå till marken och lämna ett spår av demonlik i ditt spår. Sanctuary kommer inte att rädda sig själv, så det är bäst att dräpa.

Nu spelas: Diablo Immortal – Allt att veta

Välj din klass noggrant

Vilken klass du ska välja för din första karaktär i något RPG är alltid ett stort beslut, men i Diablo Immortal får valet ännu större betydelse än i tidigare bidrag i franchisen. Detta beror på att det inte finns något delat lager i Diablo Immortal, vilket betyder att det inte finns något sätt att överföra föremål som hittats av en karaktär på ditt konto till ett annat. Vissa stridspass-belöningar kan också bara göras anspråk på en karaktär per konto, vilket innebär att efterföljande karaktärer kommer att ha ytterligare en nackdel. Du vill inte gå för djupt in i en karaktär bara för att inse att du inte bryr dig om klassen och sedan måste börja om från början. Blizzard kommer att implementera en klassändringsfunktion som i huvudsak gör det möjligt för spelare att konvertera sin karaktär till en annan klass då och då, men funktionen kommer inte att vara tillgänglig vid lanseringen. Med det i åtanke, se till att välja en klass som du kommer att vara nöjd med att spela i åtminstone några månader, så att du inte hamnar efter. Varje klass har sina egna styrkor och svagheter, men är alla ganska balanserade, så det finns inga dåliga val. Korsfararen och munken, till exempel, utmärker sig när det gäller skador på effektområden och stödtrollformler, medan Demon Hunter och Necromancer ger höga enmålsskador till bordet. Både barbaren och trollkarlen kan dela ut några betydande AOE-skador också, så allt beror på vilken spelstil du än föredrar.

Bilda (eller gå med i) ett krigsband

Warbands är en ny funktion i Diablo Immortal som i huvudsak fungerar som en miniklan för upp till åtta spelare. Om du har en grupp vänner som du regelbundet kommer att spela Diablo Immortal med, är det enkelt att skapa ett krigsband. Varför? För du får extra belöningar såklart. Genom att fylla i gruppinnehåll som ett Warband kan medlemmar göra anspråk på extra belöningar på en regelbunden basis, och medlemmar i samma Warband har också ett delat lager där medlemmar kan sätta in och ta föremål, med vissa begränsningar. Du måste förflytta huvudberättelsen till en viss punkt för att låsa upp den här funktionen, men när du väl gör det är det definitivt värt att göra en.

Se till att aktivera automatisk hämtning så att du inte går miste om några värdefulla föremål.

Slå på automatisk hämtning

Du kommer ständigt att hitta nya föremål i Diablo Immortal, och även när du inte vill använda dem, vill du fortfarande plocka upp dem och bryta ner dem hos smeden för bärgning som används för att uppgradera din utrustning. Som standard (åtminstone i tidig åtkomstbygget vi har spelat) är automatisk upphämtning av föremål avstängd. Slå på detta i spelinställningarna omedelbart och gör det så att alla sällsynta föremål samlas in automatiskt. Så småningom kanske du vill filtrera bort några rariteter för föremål för automatisk hämtning, men från början är det en bra idé att ta och rädda allt du inte använder.

Stressa inte över att utrustningen börjar

Tidigt är det inte så nödvändigt att dyka in i de snygga detaljerna i din utrustning. Titta i stället helt enkelt på de föremål som finns i ditt lager och hitta de som har en grön, uppåtriktad pil. Det betyder att föremålet är en uppgradering och du bör förmodligen utrusta det. På högre nivåer kommer du att vilja börja prioritera viss statistik framför andra beroende på din klass, men till att börja med är det inte så stor sak. Spelet tar inte heller hänsyn till olika magiska anbringningar som vissa redskap kan ha, så håll utkik efter fördelaktiga bonusar på redskap som kan ge dig en anledning att utrusta en specifik pjäs framför en annan.

Dungeons är ett bra sätt att höja ditt stridspass och få XP.
Dungeons är ett bra sätt att höja ditt stridspass och få XP.

Uppgradera utrustning tidigt och ofta

Du kan bara uppgradera utrustning av sällsynt, legendarisk eller fast kvalitet, men var inte rädd för att uppgradera din utrustning när du kan. Detta beror på att alla dina uppgraderingar förs vidare när du byter till en ny utrustning med den kostnadsfria funktionen för rangöverföring. Det betyder att om du har materialen så finns det ingen anledning att inte uppgradera din utrustning så mycket som möjligt varje chans du får. Att uppgradera redskap ger dig ökad statistik som när du är klar på alla dina redskap kan resultera i en stor kraftökning, så se till att dra nytta av det.

Nivå upp effektivt

Att gå upp i nivå är ganska okomplicerat i Diablo Immortal. Att döda monster och slutföra uppdrag ger dig XP, som du behöver för att gå upp i nivå. Detta görs mestadels genom att bara spela igenom spelets huvudkampanj, men det kommer att finnas tillfällen när du har slutfört alla huvuduppdrag och blir tillsagd att nå en viss nivå innan du kan fortsätta berättelsen. När det händer måste du göra lite taktisk slipning för att nå nivåkravet och fortsätta kampanjen. Vad du inte vill göra är att bara stanna i ett område och döda demoner i timmar i sträck. Istället vill du göra en kombination av kamppassaktiviteter, fängelsehålor, belöningar som belönar bonus XP, sidouppgifter eller valfria dolda hålor som kan upptäckas i spelvärlden för att få så mycket XP som möjligt. Det mest effektiva sättet att gå upp i nivå är förmodligen genom att slutföra stridspassaktiviteter och höja stridspasset (mer om det nedan), men gå gärna vidare och slutför alla sidoaktiviteter du snubblar över under kampanjens gång, eftersom det kommer att minska mängden XP du behöver senare för att fortsätta berättelsen.

Gör inte anspråk på stridspass-belöningar omedelbart, eftersom bonusen XP beviljade skalor med din nivå.
Gör inte anspråk på stridspass-belöningar omedelbart, eftersom bonusen XP beviljade skalor med din nivå.

Vänta med att hämta Battle Pass-belöningar när du behöver en XP-boost

Det kan vara frestande att göra anspråk på bataljepassbelöningar direkt efter att du har låst upp dem, men det är bättre att vänta tills du faktiskt behöver XP, som när spelet säger åt dig att gå upp i nivå innan du kan fortsätta med huvudhistorien. Detta beror på att mängden XP som belönas genom att slutföra stridspassaktiviteter skalas upp baserat på din karaktärsnivå, vilket innebär att belöningar på nivå 40 kommer att belöna mer XP än att göra anspråk på samma belöning på nivå 20. Håll fast vid dina stridspassbelöningar för dessa XP vägspärrögonblick för att få ut det mesta av dem, vilket sparar tid som du annars skulle behöva lägga på att slipa.

Spara alla legendarer du hittar

Diablo Immortal introducerar en funktion som heter Essence Transfer senare i kampanjen som låter dig extrahera den legendariska kraften från ett legendariskt föremål och lägga till det i din samling. Dessa krafter kan sedan användas för att ersätta kraften hos en annan existerande legendarisk du kan ha i din ägo. Av denna anledning vill du spara alla dina unika legendarer och så småningom extrahera deras essens med Essence Transfer. På så sätt kommer du att ha en bred arsenal av krafter att välja mellan och du kan använda de krafter som är mest fördelaktiga för din klass utan att behöva slumpmässigt hitta det specifika legendariska föremålet som makten ursprungligen var knuten till.

Ta några smycken från Yakin så snart som möjligt för en krafthöjning mitt i spelet.
Ta några smycken från Yakin så snart som möjligt för en krafthöjning mitt i spelet.

Spela om smycken första chansen du får

Ungefär samtidigt som du låser upp Essence Transfer (efter att ha avslutat Library of Zolton Kulles huvuduppdrag) låser du också upp möjligheten att spela om smycken på Rakis Plaza i Westmarch. Medan NPC Yakin låter dig spela på mystiska föremål för valfri föremålsplats, är spel på smycken ett måste så snart du har låst upp möjligheten att göra det. Det beror på att det är osannolikt att du har alla dina smyckesfack fyllda vid denna tidpunkt i spelet, så det är definitivt värt det att spendera lite guld och fylla dina smyckesfack för en betydande kraftökning.

Lås upp Helliquary ASAP

The Helliquary är en annan ny funktion i Diablo Immortal, och det är viktigt att låsa upp den så snart som möjligt för att börja höja nivån. Efter att ha slutfört huvuduppdraget i Bilefen som skickar dig tillbaka till Westmarch, kommer du att träffa Rayoc, som förklarar grunderna i Helliquary och ger dig i uppdrag att slutföra en nivå sex utmaningsspricka för att döda en specifik demon. Skjut inte upp detta. Sluta istället med vad du än gör och gör detta omedelbart. När Chaos Herald Pyl är död kommer du att tjäna din första del av Scoria, en viktig valuta som används för att uppgradera din Helliquary. Ju högre nivå din Helliquary är, desto högre stridsbetyg får du från den. Efter att ha låst upp Helliquary kan du tjäna Scoria genom att slutföra dagliga stridspassuppdrag och battle pass raid-aktiviteten för att stadigt höja din Helliquary och fortsätta att öka kraften i dina Helliquary-belöningar.

GameSpot kan få provision från detaljhandelserbjudanden.

#Diablo #Immortal #Tips #för #nybörjare #Tidiga #tips #för #att #höja #helvetet #Blizzards #mobila #RPG

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *