Internationellt vänskapsmatch: USA vs Marocko - Uppställning, schema och TV-kanaler

Internationellt vänskapsmatch: USA vs Marocko – Uppställning, schema och TV-kanaler

Internationellt vänligt
1 juni 2022
TQL Stadium; Cincinnati, Ohio
Täckning före spelet: 19:00 ET på ESPN2, UniMás och TUDN
Kickoff: 19:30 ET på ESPN2, UniMás och TUDN
Sociala medier: @USMNT på Twitter och Instagram; amerikansk fotboll på Facebook den amerikanska fotbollsappen

Kvällens USMNT Starting XI vs. Marocko: 1-Matt Turner; 22-Reggie Cannon, 3-Walker Zimmerman, 15-Aaron Long, 5-Antonee Robinson; 4-Tyler Adams, 11-Brenden Aaronson, 6-Yunus Musah; 21-Tim Weah, 9-Jesús Ferreira, 10-Christian Pulisic (kapt.)

Ersättare: 25-Sean Johnson, 2-DeAndre Yedlin, 7-Paul Arriola, 8-Weston McKennie, 12-Erik Palmer-Brown, 14-Luca de la Torre, 16-Cristian Roldan, 17-Malik Tillman, 19-Haji Wright , 20-Cameron Carter-Vickers, 24-George Bello, 29-Joe Scally

SPELANMÄRKNINGAR | FEM SAKER ATT VÄTA OM MAROCKO

 • USMNT Starting XI Cap Numbers (inklusive denna match): Christian Pulisic (49), Walker Zimmerman (29), Tyler Adams (28), Antonee Robinson (26), Reggie Cannon (25), Aaron Long (24), Tim Weah ( 23), Brenden Aaronson (19), Yunus Musah (17), Matt Turner (17), Jesús Ferreira (10)
 • Kvällens Starting XI har en medelålder på 25 år, 35 dagar.
 • USMNT-uppställningen har i genomsnitt 23 landskamper.
 • Sex spelare startade USA:s sista match den 30 mars i Costa Rica: backarna Walker Zimmerman och Antonee Robinson, mittfältarna Tyler Adams och Yunus Musah samt forwards Christian Pulisic och Tim Weah. Även anfallaren Jesús Ferreira kom av bänken i den matchen.
 • Mittbacken Aaron Long får sin första start sedan 2-1-vinsten på Nordirland den 28 mars 2021. Efter att ha återhämtat sig från en brusten Achilles som drabbades av i maj 2021, återvände Long till laget under marsfönstret, och gjorde två avbytningsframträdanden i 0-0 oavgjort mot Mexiko och 5-1 vinst mot Panama.
 • Målvakten Matt Turner, försvararen Reggie Cannon och mittfältaren Brenden Aaronson återvänder också efter att ha missat marsfönstret. Trion dök alla senast upp i 3-0-vinsten mot Honduras den 2 februari, med Turner och Cannon som startade matchen och Aaronson kom från bänken i 76:anth minut.
 • Turner har bara släppt in sex mål på 16 matcher sedan han gjorde sin USMNT-debut i juli förra året. Med 11 nollan i karriären sitter den 27-årige målvakten redan obunden med Arnie Mausser för sjätte tiden genom tiderna på USMNT:s shutout-lista.
 • Efter att ha spelat på kanten under större delen av det senaste året ställer Brenden Aaronson upp på mittfältet för första gången sedan det inledande VM-kvalet den 2 september 2021 i El Salvador.
 • Antonee Robinson är den enda spelaren som startade alla sju USMNT-matcherna 2022. Robinson har startat var och en av de senaste 10 matcherna där han har varit i läger, och missade bara 1-0-vinsten mot Bosnien och Hercegovina under lagets inhemska träningsläger förra december.
 • Som lagkapten för nionde gången ikväll, Christian Pulisic är den andra starter som kommer att ha dykt upp i alla sju matcherna för USA 2022. Pulisic gjorde vad som stod som matchvinnare i lagets första framträdande på TQL Stadium, som kom i 2-0 kvalvinst mot Mexiko i november förra året.
 • Aaron Long och Walker Zimmerman parar sig i mittförsvaret för första gången sedan 1-0-vinsten mot Costa Rica den 1 februari 2020. USMNT är 6-1-0 när de samarbetar.
 • Tre avbytare kan göra sina USMNT-debuter ikväll: försvararen Joe Scally, mittfältaren Malik Tillman och forwarden Haji Wright.
 • Totalt 53 spelare har fått sina seniorlagsdebuter under de 50 matcherna under Gregg Berhalter, vilket placerar honom på tredje plats bakom Bruce Arena (89 debuter på 159 matcher) och Bob Bradley (60 debuter på 80 matcher).
 • Mittfältaren Kellyn Acosta, målvakten Ethan Horvath och forwarden Jordan Morris är inte klädda inför kvällens match. Lag tillåts sex byten.
 • USA har 0-3-0 genom tiderna mot Marocko. I det senaste mötet föll USMNT med 1-0 på 90th minutmål i en uppvärmningsmatch för VM den 23 maj 2006 i Nashville, Tenn.
 • Ismael Cornejo från El Salvador är domare för kvällens match. Han dömde tidigare USMNT:s 2-1 vänskapsvinst mot Ghana den 1 juli 2017 i East Hartford, Conn.


#Internationellt #vänskapsmatch #USA #Marocko #Uppställning #schema #och #TVkanaler

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *