Mariners Pour on the Offense, vinner med 10-0

Mariners Pour on the Offense, vinner med 10-0

Jag är en hantverksölsdam, rakt igenom. Ge mig i princip allt annat än en IPA, DIPA eller TIPA med ett fånigt namn och jag är fast. Lyckligtvis bor jag i den minsta delstaten i landet och hantverksölsamhället är lika sammansvetsat som de kommer — för att inte tala om att komma till någon av dina favoriter kräver inte så mycket tid (även om Rhode Islanders kommer att berätta något längre än 20 minuter bort kräver en matsäck).

Trots att jag inte är så långt ifrån någon av dem, föredrar jag fortfarande en speciell precis runt hörnet från där jag bor – Moniker bryggeri.

Moniker har nästan blivit mitt andra hem. Det är det första stället jag tar med folk när de kommer för att besöka mig och de har alla utom en Fuzzy Distance (Hefeweizen) nyupphälld åt mig varje gång jag går in genom ytterdörren.

Den gångna helgen bestämde sig en ny beskyddare för att besöka bryggeriet, förmodligen för att prova ett flyg.

Det stämmer, beskyddaren var en fågel och vid det här laget är jag helt övertygad om att de gick vilse på vägen tillbaka ner från Boston och är faktiskt hela Baltimore Orioles team.

Oavsett om det var George Kirbys smutsiga reglage eller Seattle-anfallens förmåga att hitta varje lucka i infielden, fick Mariners Baltimore att se helt vilse ut till havs i kväll.

För George Kirby började kvällen se ut lite som hans tidigare två starter där han gav upp sammanlagt 16 träffar och 9 intjänade runs mot Oakland och Boston. Lyckligtvis för honom, och det glada gänget av Elon-vänner och familj som vi har vuxit att älska, blev det inte så.

Trots att Baltimore hade den 27:e lägsta promenadfrekvensen i ligan på 7,5 %, gav Kirby upp en promenad bara fyra slag i sin inning. Den promenaden visade sig vara hans enda av kvällen och följdes omedelbart upp med ett mycket bättre resultat – en strikeout i inningen (som är helt bättre).

Därefter fokuserade Kirby på att brygga upp den rätta kombinationen av plan för att få ytterligare sju slagare att slå ut. Vet du vad som passar väldigt bra med en krispig hantverksbryggning? Reglage.

Från mina beräkningar och även hjälpen som mina glasögon ger mig så att jag faktiskt kan, du vet, se, Kirby kastade sin reglage ungefär en fjärdedel av sin utflykt.

Detta är ett mycket godare diagram. De fyra små röda prickarna i det nedre högra hörnet är alla skjutreglage, som står för 4 av de 8 tonhöjderna som slog ut några Orioles (förlåt, PETA). Här är ett exempel på en som gjorde Cedric Mullins lite yr.


weeeeeeeee

Kirby avslutade sin kväll med en respektabel 6.0 IP, 4 H, 0 ER, 0 R, 8 Ks. Atta Georgey.

Vi vet alla att ett bryggeri som konsekvent tar fram en, verkligen bra pilsner eller IPA (lol, inte för mig) eller stout, men kan av någon anledning inte få något annat att komma i närheten av den kaliber som deras toppöl har. Deras bästa öl bär dem så långt det kan gå, men i slutändan har det inte stöd av något annat på spel för att verkligen göra bryggeriet till en framgångssaga.

Låter bekant?

Mariners-fans borde vid det här laget känna till den fåniga lilla tropen som kommer med varje bra pitchingprestation av en medlem av vår startkärna.

Om bara förseelsen kunde ge något stöd.

Vi skulle ha haft det om vi ens kunde göra två runs.

Bara för att vår SP slog en shutout betyder det inte att vi måste låta den andra SP också ha en.

MLB: Seattle Mariners på Baltimore Orioles

Du får en springtur! Du får en springtur! Du får en springtur!
Tommy Gilligan-USA IDAG Sport

Lyckligtvis, Lyckligtvis, var detta inte det spelet. Jag är inte säker på vad som kom in i laget, men alla som läser det här som vet hur det är att behöva skaffa en bra stödjande sport-bh vet att Mariners av någon anledning slösade ut och gick med en snyggt.

I recension, Mariners:

  • Hade 10 runs av 13 träffar
  • Träffade 3 dubblar innan Orioles spelade in sin 5:e för dagen
  • Taylor Trammell hade FYRA RBI
  • Alla utom en starter hade minst en träff (förlåt, JP)
  • Slagarna 5-9 stod för 9 av de 10 körningarna på natten

Och de gjorde allt detta utan ett enda hemkörning. Bara en bra liten boll.

MLB: Seattle Mariners på Baltimore Orioles

Det är en tidig dusch för Julio ikväll.
Tommy Gilligan-USA IDAG Sport

Oavsett om han äter, sover, andas, ler, skrattar eller busar runt, tittar världen på Julio. Den 21-åriga fluorescerande glödlampan som har lyst starkt i klubbhuset i det ögonblick han kom in lockar till sig ögon vart han än går, så det är bara passande att han hade tre av de mer spännande ögonblicken i spelet idag.

#1 rånad (vem är Rob?)

Gjorde den här träffen den första delen av spelet? Ja. Men var det en hemkörning? Fråga vilken bollplan som helst som inte är Camden Yards och svaret skulle vara ja. Men Julio tappade lyckan med OS när han försökte gå yard mot den helt nya miljardfots utmark på detta fält.

#2 Jag förstår

Behöver jag säga mer?

#3 Färgad utanför linjerna

Som Megan Corcoran uttryckte det så elegant på Twitter“bebisens första utkastning!”

Med det första spelet i serien i böckerna kan sjömännen med säkerhet säga att de hoppade av planet på BWI med en dröm och en kofta en aptit att vinna. Ikväll var kul, förhoppningsvis kommer deras motståndare inte gå så vilse på vägen till bollplanet innan nästa match.


#Mariners #Pour #Offense #vinner #med

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *