Angels stjärna Mike Trout skrattar av frågor om den "legendariska" fantasy fotbollsligan

Angels stjärna Mike Trout skrattar av frågor om den “legendariska” fantasy fotbollsligan

NEW YORK — Mike Trout, den bästa spelaren i baseboll, den största i sin generation, möttes av en mängd tv-kameror och en mängd iPhone-inspelare. Äntligen, efter 12 säsonger, nio All-Star-framträdanden och tre MVP-troféer, hade en fläck dykt upp på hans Hall of Fame-resumé: Han kanske inte, enligt åtminstone en samtida, är den mest kapabla fantasyfotbollskommissionären.

“Ska jag säga upp mig? Jag har inte tagit det beslutet”, Trout sa onsdag eftermiddag Innan Änglar skulle spela på Yankee Stadium. “Jag vet inte. Men varje kommissionär jag känner blir alltid utbuad.”

Öring lät mer road än skamsen när han förhördes om hans förvaltning av Major League Baseballs mest berömda fantasy fotbollsligan, konkurrensen i hjärtat av en nyligen tvist mellan Cincinnati Reds utespelare Tommy Pham och San Francisco Giants utespelare Joc Pedersen. En oenighet om reglerna för den skadade reserven och etiketten för gruppchattar ledde till att Pham slog Pederson inför en match den 27 maj.

I efterdyningarna av incidenten accepterade Pham en avstängning i tre matcher. Båda männen luftade olika sidor av historien. Pederson sa att Pham anklagade honom för att ha manipulerat listans regler; Pederson insisterade på att hans manöver var laglig, och en som Pham själv använde. Pham föreslog att Pederson hade sagt “respektlöst skit” om Phams tidigare lag, the San Diego Padres. “Det är sant, jag skickade en GIF som gjorde narr av Padres”, sa Pederson som svar. “Om jag sårar någons känslor ber jag om ursäkt för det.”

Tillbaka från sin avstängning i tisdags avslöjade Pham ytterligare ett lager i historien. En del av skulden, förklarade han, föll på foten av ligans kommissionär. Den mannen, sa Pham, var Michael Nelson Trout.

“Trout gjorde ett fruktansvärt jobb, man,” sa Pham på tisdagen. “Trout är den sämsta kommissionären inom fantasysport. För han lät mycket skit fortsätta och han kunde ha löst allt.

Hela spellistan för 12-mannaligan, som krävde ett inköp på 10 000 $ och innehöll ytterligare 10 000 $ straff för den sista platsen, är oklart. Andra konkurrenter inkluderade tidigare All-Stars som Manny Machado, Erik Hosmer och Mike Moustakas, The Athletic rapporterad. Pham sa att ansvaret för att driva ligan föll på Trout eftersom “ingen ville bli kommissionär. Jag ville inte bli den jävla kommissarien. Jag har annat att göra. Han ville inte göra det. Vi sätter det på honom.”

Tacksamheten med jobbet blev bara mer uppenbar efter att Pham nämnde Trout offentligt. Vid flera tillfällen före onsdagen hade Trout tackat nej till bön från The Athletic för att diskutera hans ryktade inblandning i ligan. (Pham kontaktade Trout för att be om ursäkt för att han avslöjat sin roll, enligt en person som är bekant med konversationen.)

Öring hade helst inte pratat om kerfuffle. Men änglarna hade tidigare anordnat en presskonferens för onsdagseftermiddagen. I helgen besöker teamet Philadelphia, som ligger nära Trouts barndomshem i Millville, NJ. Flera reportrar hade rest norrut för att fråga Trout om hemkomsten. Trout uttalade sig exalterad över att spela igen på Citizens Bank Park och upprymd över sina älskade Eagles drag utanför säsongen. Han var mindre förtjust när han tillfrågades om Phams kommentarer.

“Jag pratar inte om fantasy fotboll,” sa Trout.

Sedan, på ett fåraktigt men genialiskt sätt, fortsatte han att prata om fantasy-fotboll. Trout antydde att han hade pratat med både Pham och Pederson. Han kritade upp smällen till de förhöjda känslor som spänningen i konkurrensen frambringade.

“Alla är konkurrenskraftiga,” sa han. “Alla älskar fantasy fotboll. Vem gör inte det?”

Han tillade, “Tommy, alla som var inblandade i det, är väldigt passionerade när det gäller fantasy fotboll. Många människor lägger sina hjärtan i det. Jag gör också. Jag förlorade den ligan.”

Öring var mindre framstående om detaljerna i argumentet som fördes av Pham och Pederson. Den första anklagelsen från Pham var att Pederson olagligt hade gömt någon på den skadade reserven och plockat upp ytterligare en spelare. Pederson kontrade att Pham gjorde exakt samma sak med San Francisco 49ers Jeff Wilson Jr. Pham indikerade på tisdagen att det fanns en skillnad mellan vad som var tillåtet på ESPNs fantasyfotbollsapp och ligans egna kodifierade regler.

Kommissionären avböjde att döma. Bröt Pederson, som Pham föreslog, reglerna?

“Jag svarar inte på frågorna”, sa Trout.

Blev Trout förvånad över att den här historien nu gick in på sin sjätte dag i nyhetscykeln?

“Jag tror att det är ni som drar det vidare,” sa Trout.

Kunde Trout erkänna det roliga med situationen? Pham hade precis fått en avstängning, värd tre matcher av hans lön på 7,5 miljoner dollar, på grund av fantasifotboll.

“Jag kommenterar inte det,” sa Trout.

Efter ett tag bad en talesperson för Angels reportrar att byta ämne. Trout höll hjärtligt med om det förslaget. Han var ivrig att gå framåt, till en match mot Yankeestill en helg i Philadelphia, till allt annat än fler förfrågningar om hans roll i sportens dummaste historia 2022.

“Det är i det förflutna,” sa Trout. “Ni drar det vidare. Men det är en legendarisk fantasy fotbollsliga, det är säkert.”

(Foto: Sean M. Haffey / Getty Images)

.
#Angels #stjärna #Mike #Trout #skrattar #frågor #den #legendariska #fantasy #fotbollsligan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *