Ford tillkännager nytt tredje skift, 1 100 fackliga jobb kommer att läggas till vid Claycomo-fabriken i Missouri

Ford tillkännager nytt tredje skift, 1 100 fackliga jobb kommer att läggas till vid Claycomo-fabriken i Missouri

Mer än tusen nya fackliga jobb kommer till Kansas City-området som en del av en massiv investering på 95 miljoner dollar som tillkännagavs i torsdags av Ford Motor Co. Som en del av företagets strategi att rulla ut fler elektroniska fordon och stärka sin Ford Blue-portfölj, tillkännagav mer än 6 200 nya UAW-jobb i Mellanvästern, där verksamheten i Kansas City-området fick ett helt nytt arbetsskifte. Tjänstemän sa att företaget lägger till 1 100 nya jobb vid Kansas City Assembly Plant för att öka produktionen av Transit kommersiella skåpbil och det nya E-Transit elfordonet. “Säkerheten varje gång företaget gör en investering i din anläggning är bra för medlemskapet på lång sikt,” sade UAW Local 249 President Jason Starr. Han säger att moralen är hög efter Fords tillkännagivande. “Absolut, det är något vi alla kan vara stolta över”, sa Starr. “Som UAW-medlemmar är det här de saker som vi har förmågan att göra är att direkt påverka våra arbetsförhållanden, definiera ekonomiska standarder.” “Vi gör en engagemang för våra anställda för att de har engagerat sig för oss”, säger John Savona, Fords vicepresident för tillverkning och arbetsmarknad i Amerika. “De här kvinnorna och männen i frontlinjen fortsätter att leverera för oss, och vi vill fortsätta att demonstrera vårt engagemang för dem som anställda.” Det är därför han säger att arbetare också kommer att åtnjuta förmåner, inklusive en löneförhöjning för nya fast anställda och omedelbara hälsoförmåner för nya timanställda. Det är ett välkommet lyft efter att problem med leveranskedjan och brist på halvledarprodukter tillfälligt stängt av Claycomo-fabriken tidigare i år.”Vi ser att saker och ting förbättras,” sa Savona. “Det är därför vi fördubblar investeringen, de jobb vi kommer att lägga till. För vi räknar med att vi kommer att komma förbi det. “Inn kläder kommer när efterfrågan ökar på både gas- och eldrivna transportbilar. “Oavsett vilken väg branschen går, är vi riktigt bra positionerade här för att se till att dessa bra jobb som håller vårt samhälle på den nivå som alla tycker om kommer att vara här länge”, sa Starr. För anställda är det ett tecken på att deras hårda arbete lönar sig. “Det är en direkt korrelation mellan vad vi gör, hur bra vi gör det och att de tror att vi kommer att fortsätta att göra det arbetet på hög nivå”, sa Starr. “Ford är USA:s främsta arbetsgivare för bilarbetare, och denna investering fördjupar bara vårt engagemang för att bygga fantastiska nya fordon – från en helt ny Mustang till nya elbilar – här i USA i samarbete med UAW”, säger Bill Ford, verkställande ordförande för Ford, i ett uttalande som släpptes på torsdagen. “Jag är stolt över att vi investerar i Mellanvästern och vidtar verkliga åtgärder för att ge bättre förmåner och arbetsvillkor för våra arbetare på fabriksgolvet.” , Ohio och Missouri. Totalt planerar Ford att skapa omkring 6 200 nya fackliga tillverkningsjobb med denna expansion och 74 000 indirekta jobb i Amerika i slutet av 2026. Ford sysselsätter för närvarande mer än 7 000 personer vid Kansas City Assembly Plant, som tillverkar F-150, Ford Transit och nu E-Transit skåpbilar. “Dagens tillkännagivande är goda nyheter för vår stat. I mer än 70 år har hårt arbetande Missouribor monterat ikoniska Ford-fordon”, sa Missouris guvernör Michael Parson i torsdagens uttalande. “Nu kommer dessa 1 100 nya timjobb vid Kansas City Assembly Plant att öka produktionen av Transit och E-Transit kommersiella skåpbilar, vilket driver Missouris ekonomi framåt.”

Mer än tusen nya fackliga jobb kommer till Kansas City-området som en del av en massiv investering på 95 miljoner dollar som tillkännagavs på torsdagen av Ford Motor Co.

Som en del av företagets strategi att rulla ut fler elektroniska fordon och stärka sin Ford Blue-portfölj tillkännagav tjänstemän mer än 6 200 nya UAW-jobb i Mellanvästern, där verksamheten i Kansas City-området fick ett helt nytt arbetsskifte.

Tjänstemän sa att företaget lägger till 1 100 nya jobb vid Kansas City Assembly Plant för att öka produktionen av Transit kommersiella skåpbil och det nya E-Transit elfordonet.

“Säkerheten varje gång företaget gör en investering i din anläggning är bra för medlemskapet på lång sikt”, säger UAW Local 249 President Jason Starr.

Han säger att moralen är hög efter Fords tillkännagivande.

“Absolut, det är något vi alla kan vara stolta över”, sa Starr. “Som UAW-medlemmar är det här de saker vi har förmågan att göra är att direkt påverka våra arbetsförhållanden, definiera ekonomiska standarder.”

“Vi gör ett åtagande gentemot våra anställda eftersom de har åtagit sig oss”, säger John Savona, Fords vicepresident för tillverkning och arbetsmarknad i Amerika. Dessa kvinnor och män i frontlinjen fortsätter att leverera för oss, och vi vill fortsätta att visa vårt engagemang för dem som anställda.”

Det är därför han säger att arbetare också kommer att åtnjuta förmåner, inklusive en löneförhöjning för nya fast anställda och omedelbara hälsovårdsförmåner för nya timanställda.

Det är ett välkommet uppsving efter att problem med leveranskedjan och halvledarbrist tillfälligt stängde Claycomo-fabriken tidigare i år.

“Vi ser saker förbättras,” sa Savona. “Det är därför vi fördubblar investeringen, de jobb vi ska lägga till. För vi räknar med att vi kommer att komma förbi det.”

Investeringen kommer i takt med att efterfrågan ökar på både gas- och eldrivna transitbilar.

“Oavsett vilken väg branschen går, är vi riktigt bra positionerade här för att se till att dessa bra jobb som håller vårt samhälle på den nivå som alla tycker om kommer att finnas här under en lång tid”, säger Starr.

För anställda är det ett tecken på att deras hårda arbete lönar sig.

“Det är en direkt korrelation mellan vad vi gör, hur bra vi gör det och att de tror på att vi kommer att fortsätta att göra det arbetet på en hög nivå”, säger Starr.

“Ford är USA:s främsta arbetsgivare för bilarbetare, och denna investering fördjupar bara vårt engagemang för att bygga fantastiska nya fordon – från en helt ny Mustang till nya elbilar – här i USA i samarbete med UAW”, säger Bill Ford, verkställande ordförande för Ford, i ett uttalande som släpptes på torsdagen. “Jag är stolt över att vi investerar i Mellanvästern och vidtar verkliga åtgärder för att ge bättre förmåner och arbetsvillkor för våra arbetare på fabriksgolvet.”

Tillkännagivandet är en del av en investering på 3,7 miljarder dollar från Ford i Mellanvästern som stärker sina fabriker i Michigan, Ohio och Missouri. Totalt planerar Ford att skapa omkring 6 200 nya fackliga tillverkningsjobb med denna expansion och 74 000 indirekta jobb i Amerika i slutet av 2026.

Ford har för närvarande mer än 7 000 anställda vid Kansas City Assembly Plant, som tillverkar skåpbilarna F-150, Ford Transit och nu E-Transit.

“Dagens tillkännagivande är fantastiska nyheter för vår stat. I mer än 70 år har hårt arbetande Missouribor monterat ikoniska Ford-fordon”, sa Missouris guvernör Michael Parson i torsdagens uttalande. “Nu kommer dessa 1 100 nya timjobb på Kansas City Assembly Plant att öka produktionen av Transit och E-Transit kommersiella skåpbilar, vilket driver Missouris ekonomi framåt.”

.
#Ford #tillkännager #nytt #tredje #skift #fackliga #jobb #kommer #att #läggas #vid #Claycomofabriken #Missouri

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *