Resident Evil 4, Stray och alla de coolaste speltrailers från dagens State Of Play

Resident Evil 4, Stray och alla de coolaste speltrailers från dagens State Of Play

Det är som att det är 2005 igen

Vi kan äntligen avsluta, efter några lugna månader, att Summer Video Game Hype Season nu har börjat på riktigt, när Sony släppte lös sin stora State Of Play-presskonferens idag – bara en vecka före Geoff Keighleys Summer Games Fest, som vi säkert kan anta kommer att begrava oss alla under en lavin av speltrailers mycket snart.

PlayStation-bolaget tog dock en anständig chans att starta den improviserade begravningen idag, och rullade ut ett gäng exklusiva och stora titlar som kommer att släppas antingen om några veckor eller nästa år, beroende på var i hypecykeln de befinner sig. . (Vi fick också lite mer information om PSVR 2, som får en hel del Resident Evil innehåll när det faktiskt kommer ut; som evigt hoppfulla adoptanter av den ursprungliga hårdvaran kan vi inte låta bli att hoppas på en framgångsrik lansering av den nya.)

Hur som helst: Här är de största trailers från dagens State Of Play:


Resident Evil 4

Normalt sett skulle det vara lite av ett åtal mot en rad trailers att få sitt mest otvivelaktigt spännande inlägg vara en nyinspelning av ett 17-årigt spel. Men det nya Resident Evil 4 är lite annorlunda, både för att Capcoms tidigare rtillverkarna av franchisens tidiga bidrag har alla varit generellt fantastiska, och därför Resident Evil 4 är väl… Resident Evil 4. Att se det klassiska spelet köras i företagets senaste motor är onekligen spännande; vi kan inte vänta på att se hur ikoniska sekvenser som byattacken eller kabinförsvaret ser ut och känns när den här nya versionen av en gammal favorit kommer nästa år.

Final Fantasy XVI

När vi först fick en titt på den 16:e huvudserien Final Fantasy spelet tillbaka 2020, det var anmärkningsvärt för hur mycket Game of Thrones DNA hade tydligen halkat in i seriens standardmix – med allt grymt våld, urtvättade färger och politiska manövreringar. Allt det där visas fortfarande i spelets nya “Dominance”-trailer, men det finns också gott om ögongodis, särskilt i form av fokus på seriens älskade kallelse, som nu agerar nästan som kaiju när krig och käbbel utspelar sig under deras fötter. Lägg till ett stridssystem som ser ut som en utveckling av det actiontunga arbete som serien har gjort i Final Fantasy 7 Remake och Främling från Paradisetoch det är ett spännande paket för närvarande inställt på en juni Ankomst 2023.

Herrelös

“Den bedårande katten utforskar robotvärlden” skulle alltid vara lätt att sälja för många människor; det finns en anledning Herrelös gjord vår lista över mest efterlängtade spel för 2022. Nu har vi äntligen en lite bättre koll på vad det kommer att innebära att spela BlueTwelve Studios futuristiska utforskningsspel: mycket strövande runt, lite smygande och några väldigt söta kattljud. Det är fortfarande oklart hur mycket Herrelös kommer faktiskt att lägga upp till när vi väl har det i våra händer, men trailern lovar verkligen något okonventionellt.

Street Fighter 6

Låt oss börja med den största punkten i det nya Street Fighter 6 trailer: Ryu har fått pappa-bod nu! Mer intressant är Capcom franchise verkar ta sitt enspelarspelspela seriöst för en gångs skull, och lägg till ett “spring runt i en stad och gör grejer” berättelseläge som bokstavligen ingen har ropat efter. Med det sagt, SF6 ser stor, färgstark och tekniskt krävande ut, vilket förmodligen är precis vad fans av franchisen har hoppats på med sin senaste stora avkastning.

Rollerdrome

Ärligt, wJag har aldrig spelat en av Roll 7:s superslick OlliOlli skridskospel och tänkte, “Jösses, det här vore bättre med några vapen i.” Men då hade vi inte heller sett en så iögonfallande trailer som PS5 exklusiv Rollerdromesom förenar det animerade utseendet från studions senaste OlliOlli World och gifter det med något oldschool deathmatch-liknande gameplay. Spelets framgång kommer förstås att bero på hur det hanteras i händerna, men trailern är ett jäkla första intryck.

Callistoprotokollet

Du kan säga att detta är ett nytt sci-fi-skräckspel från någon tidigare Dött utrymme utvecklare eftersom huvudkillen har en ljus bar på ryggen som visar hur illa monstren har mumsat på honom.

Men vi grabbar Callistoprotokolletsom inte är blyg för att visa sin Dött utrymme påverkar – och varför skulle det vara det? Den franchisen kan ha dött en ovärdig död, men dess tidiga avbetalningar är fortfarande obestridliga, och Callistoprotokollet ser ut att replikera den “jagad av fasor på ett dött rymdskepp”-stämning extremt bra.

.
#Resident #Evil #Stray #och #alla #coolaste #speltrailers #från #dagens #State #Play

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *