Ser ut som att Street Fighter 6:s hela förteckning redan kan ha läckt

Ser ut som att Street Fighter 6:s hela förteckning redan kan ha läckt

En grupp kampsportare inklusive Street Fighter's Ryu och Chun-Li står redo att slåss.

Jamie, Chun-Li, Luke och Ryu fick officiella avslöjanden, men deras medkämpar kan inte vänta på att ses.
Bild: Capcom

De senaste tillståndet ingår en kort titt på Street Fighter 6, som för närvarande är inställd på en lansering 2023. Men ett nytt Capcom-fighting-spel innebär ofta att vi väntar på några Capcom-fightingspel-läckor. Den här gången tog det bara några timmar för konstverk av vad som verkar vara en ansenlig del av Street Fighter 6 lista för att dyka upp online.

Bilderna i fråga (kolla in dem här) började spridas genom sociala medier torsdag kväll, och avslöjade flera karaktärer som kommer att kunna spelas in Street Fighter 6. Ryu, Chun-Li och Luke är där med sina uppdaterade design, naturligtvis, liksom de kända nykomlingarna Jamie och Kimberly, men låt det inte lura dig: Det här är en enorm affär som potentiellt blåser bort månader av Capcoms dropp- mata marknadsföringsplaner för spelet.

Kotaku kontaktade Capcom för en kommentar men hörde inte av sig innan publiceringen.

Allt som allt, den Street Fighter 6 läckan drar tillbaka gardinen för nästan 20 individuella karaktärer, inklusive serieveteraner som Ken, Zangief, Dhalsim, E. Honda, Blanka, Guile, Cammy, Dee Jay, Rashid, Juri, Ed och Akuma. Den verkliga spänningen, åtminstone i mitt sinne, kommer från de fräscha ansiktena som står bredvid oldtimers, som jag har gjort mitt bästa för att beskriva i listan nedan.

  • Marisaden mest slående av gänget (och möjligen ett försök från Capcom att ytterligare dra nytta av internets jätte dam fixering), är en statysk italiensk kvinna med en MMA-liknande kropp och ett allvarligt fall av hjälmhår.
  • Fransk debutant Mimimed sin Judo-outfit, ger mig stora ”Abel från Street Fighter IV” vibbar trots mycket bättre stil.
  • Lilly är en mexikansk flicka som bär inhemsk dräkt och använder ett par klubbor som kan vara baserade på aztekerna quauholōlli.
  • Många verkar tänka JPen dapper ryska, är ansluten till Street Fighter IIIs Q och Street Fighter Vär G på något sätt. Allt jag vet är att den persikofärgade kostymen fungerar för honom.
  • Kimberlysom blev påtagligt retad i slutet av gårdagens Street Fighter 6 presentation, blir seriens första spelbara Black woman. Jag älskar verkligen hennes gigantiska flätor och walkman.
  • Och slutligen, AKI är en mördarliknande karaktär från Kina vars namn och utseende har jämförts med Street Fighter V skurken FANG

Update 06/03/2022 2:51 p.m. ET: In addition to the leaked images, two videos have surfaced online. The first shows Cammy (in her trademark leotard rather than the pants seen in the artwork, interestingly enough) utför ett superdragmedan den andra är en kort titt på a Street Fighter 6 meny. Det senare tycks också indikera att Mimi, den nya franska fightern, faktiskt kan heta Manon, ett vanligt kvinnonamn i hennes land.

Det är alltid klokt att vara skeptisk till den här typen av saker, men det finns många tecken som pekar mot Street Fighter 6 läckan är legitim.

Även om jag inte kunde spåra den ursprungliga källan – min forskning slutade i en återvändsgränd på en slumpmässig Discord-server där bilderna laddades upp mer än en timme innan de dök upp på sajter som Twitter, Reddit och 4chan – konstverket nästan perfekt matchar a månader gammal läcka från en känd insider. Street Fighter 6 tillgångar som släppts tillsammans med gårdagens förhandsvisning antyder också att flera av dessa karaktärer är med i spelet, från uppenbara val som Cammy och Guile till förläckta mysterier Kimberly och Marisa.

Jag är övertygad om att den här läckan är den verkliga affären. Och om inte, är det ett verk av en otroligt skicklig konstnär som hade mycket tur att ha matchat Capcoms officiella design baserat på endast vaga beskrivningar, tillräckligt snabbt för att producera så mycket konstverk så snart efter Street Fighter 6 presentation eller båda.

Ett par frågor kvarstår dock. Det är fortfarande oklart om alla dessa karaktärer kommer att finnas i Street Fighter 6 lanseringslista eller om de är tänkta att delas ut bitvis genom efterföljande uppdateringar. Dessutom vet vi inte säkert att alla kom förbi designfasen, även om den enhetliga estetiken och presentationen får mig att tro att detta är en intern tillgång som undkom Capcom-kampspelsteamets läckande skepp alldeles för tidigt.

I alla fall detta Street Fighter 6 Leak bygger redan en nivå av hype bland fansen som fler officiella visningar i stort sett inte har lyckats locka till sig. Jag är inte säker på att Capcom och dess externa entreprenörer klarar uppgiften att översätta dessa otroliga mönster till 3D enbart baserat på hur fula vissa av karaktärerna i Street Fighter V visade sig, men anser mig vara försiktigt optimistisk om franchisen för första gången på flera år.

.
#Ser #som #att #Street #Fighter #hela #förteckning #redan #kan #läckt

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *