AEW Rampage sammanfattning och reaktioner (3 juni 2022): Goda nyheter, dåliga nyheter

AEW Rampage sammanfattning och reaktioner (3 juni 2022): Goda nyheter, dåliga nyheter

AEW Framfart (3 juni 2022) kom från Toyota Arena i Ontario, Kalifornien. Showen innehöll Young Bucks och Lucha Bros som rev huset, CM Punk tillkännagav en skada och Scorpio Sky försvarade TNT-mästerskapet.

Låt oss hoppa direkt in med en sammanfattning av showen följt av reaktioner.

Excalibur, Taz och Chris Jericho kommenterade. Justin Roberts skötte ringannonseringsuppgifter.

Jurassic Express och Hardys var på första raden för att observera den inledande matchen. Adam Cole var på kommentarer och stödde sina kompisar.

Young Bucks vs. Lucha Bros

Om du har sett Young Bucks och Lucha Bros brottas tidigare, då vet du hur kaotisk handlingen kan vara. Så många drag.

Det första nära greppet kom efter att Fenix ​​avrättade en självmordskanonkula på Nick Jackson. Pentagon planterade Matt Jackson med ett pumphandtag, sedan flög Fenix ​​in för en groda. Det andra nära greppet inträffade när Fenix ​​satt på sin brors axlar. Nick droppade Fenix ​​för att orsaka ett gift rana till Penta. Matt flög in för ett armbågsfall.

Den tredje nära pinfall hade Fenix ​​stående på Pentas axlar eftersom Penta var på mittrepen i hörnet. Fenix ​​hoppade högt för ett stort plask på Nick. Penta rensade ut Matt med en mexikansk Destroyer, men Nick sparkade ut på omslaget.

Nästa nära nog var en Meltzer Driver till Fenix. Penta bröt upp locket på den där. Avslutningen kom när Matt drog av sig Pentas mask. Superkick-fest till båda Lucha Bros. The Bucks avslutade Fenix ​​med en BTE-utlösare.

Young Bucks besegrade Lucha Bros.

Ricky Starks och Will Hobbs samarbetar fortfarande, även om de inte vann guld kl Kvitt eller dubbelt. De kommer att öppna Book of Hobbs, kapitel 13. Om du går emot Team Taz, då är du bara ett annat offer.

Ricky Starks & Will Hobbs vs. Jabroni A & Jabroni B

Squash. Hobbs spikade ett kraftfullt smäll för att vinna, medan Starks spetsade den andra mannen för att hålla stiftet säkert.

Ricky Starks & Will Hobbs besegrade icke namngivna jobbare.

Stokely Hathaway var övertygad om att Kiera Hogan skulle knäppa Athenas rumpa för att skicka henne till baksidan av linjen.

Kiera Hogan vs. Athena

Jade Cargill, Red Velvet och Stokely Hathaway satt vid ringsidan. Sammet störde närhelst Athena hittade sin groove. Hogan arbetade för att mala Athenas energi. Athena reste sig för ett kreativt motsmäll med Hogan på ryggen med en bakre haklås.

Hogan kom direkt tillbaka för att återta kontrollen, med hjälp från Velvet. Till avslut tjafsade damerna i hörnet. Athena slog ner Hogan till mattan och startade sedan för att en dykbedövare skulle vinna.

Athena besegrade Kiera Hogan.

The House of Black välkomnade Julia Hart. Malakai Black hävdade att det var en del av en noggrant genomförd plan. Huset vinner alltid. Hart pekade finger åt fansen och deras lust efter våld. Dessa är frukterna av detta arbete.

CM Punk skadad

CM Punk gick in i ringen med tårade ögon. Han har sagt till oss att han skulle ge allt tills hjulen ramlar av. Det var vad som hände. Punk levererade goda och dåliga nyheter. Han är skadad och ska opereras. Detta är dock bara en gupp på vägen. Punk kommer tillbaka för att bevisa varför han är bäst i världen.

När det gäller AEW-världsmästerskapet, ville inte Punk hålla uppe linjen. Kampanjen blev förvirrande här. Det lät som att Punk erbjöd sig att avstå från bältet, men Tony Khan ville inte det. Statusen för världstiteln var extremt oklar.

Senare i programmet meddelades att AEW skulle införa en interimistisk världstitel. En Battle Royale kommer att öppnas Dynamit. Vinnaren kommer att brottas #1-utmanaren Jon Moxley i TV-huvudevenemanget. Den vinnaren går vidare till Förbjuden dörr PPV att tävla i den interimistiska titelmatchen. Jag tror?

Mark Henry intervjuade huvudevenemangets deltagare. Dante Martin vet att han är bättre än Scorpio Sky, och han kommer att få Matt Sydal att vaka över hans rygg. Sydal lade över att Martin kommer att dö flygande eller dö försöker. Sky kände att Martin pratade en stor match. Dags att backa upp det. Martin och Sydal kan ha frid, kärlek och proffsig brottning. Sky kommer att behålla TNT-titeln. Nog prat. Henry avslutade med: “Det är dags för huvudevenemanget!”

TNT Championship: Scorpio Sky (c) vs. Dante Martin

Matt Sydal, Ethan Page och Dan Lambert var ringside. Sky fick Martin tidigt, men Martin ville inte backa. Högflygaren tvingade fram öppningar för att utföra en språngbrädsattack mot utsidan och ett hagelgevär dropkick inuti ringen. Lambert skapade en distraktion för Page att ta tag i Martins fot. Sydal tog till handling för ett dubbelt knän till Page. Martin kontrade Sky för en TKO, men mästaren sparkade ut på omslaget.

Sky slog Martin in i repen. På studsbacken plockade Sky upp Martin för en TKO och seger.

Scorpio Sky besegrade Dante Martin.


Att ta ledningen från Punk, de goda nyheterna från Framfart var att Young Bucks hemkomst var eld mot Lucha Bros. Den matchen levererade högoktanig action. Den inledande kontradansen mellan Matt Jackson och Pentagon hade så många steg utan att faktiskt orsaka någon skada. Och publiken var heta för det. Nick Jackson och Fenix ​​tog sin tur med virvelrörelser överallt. Tempot avtog aldrig. Fenix ​​var tävlingens go-getter med en tjusig tornillo, en explosiv kutter, Eddie Guerrero-grodan och en skyskrapa. Finishen var lite poppycock, men jag kan acceptera den där snålheten för en TV-finish. Dessutom var Bucks tvungna att vinna i sin hemmaarena.

Athena hade en stabil utflykt. Hennes kraftfulla manövrar är fantastiska. Dammatchen som helhet var ganska bra för en språngbrädatävling med ett uppenbart resultat. Det troliga nästa steget skulle vara Athena som brottas med Red Velvet. Det borde bygga upp henne tillräckligt stark för att utmana Jade Cargill för TBS-mästerskapet. Den titelkampen skulle vara ett val. Jag kan föreställa mig att någon av dem går ut som mästare från den matchen.

Det dåliga är att Punk tyvärr är skadad. Det är synd att hans löpning inte kan fortsätta obehindrat. Han vände tiden tillbaka för att vinna AEW World Championship. Jag var mycket investerad i att se hans väg försvara guldet. Om det skulle finnas antydningar till en hälvändning får det vänta ännu längre. Du vet att fansen kommer att blåsa av taket när han kommer tillbaka från skadan. Det kommer att ta några veckor eller till och med månader för hans segervarv att tystna, om det någonsin gör det.

När det gäller Punks promo så kunde hans sorg kännas genom skärmen. Hans ord resonerade som om han talade från hjärtat. Det var ett starkt babyface-farväl medan han lämnade för operation. Bästa önskningar för en effektiv återhämtning, mästare.

Vi har det goda och det dåliga. Kan lika gärna lägga till det fula också. Regin och produktionen av just det här avsnittet var ibland hemskt. Det värsta exemplet var det förvirrade beskedet om Punks status som mästare. Hans promo verkade antyda att Tony Khan inte ville att han skulle lämna, men kommentarerna sa tydligt att titeln skulle avstås. Utöver det var tillkännagivandet av det interimistiska bältet också förvirrande. Kommentar var tvungen att klargöra det några gånger. Eftersom tvetydigheten lämnade många förvirrade, överskuggade den elefanten helt huvudevenemanget. Jag kunde inte ens koncentrera mig på TNT-titelmatchen. Matchen var okej, men min oro som fan handlade mer om att försöka ta reda på nyheterna om världsmästerskapet.

Bortsett från punk-grejen, fanns det andra fula ögonblick för produktion. Ricky Starks och Will Hobbs spelade sin promo under squashmatchen. Tävlingen avslutades faktiskt innan kampanjen gjorde det. Deras motståndare nämnde inte ens sina namn en gång. Jag var fokuserad på att Starks och Hobbs talade om att jag inte kunde dra in det fysiska från Team Taz i delad skärm. Stokely Hathaways kampanj hade låg volym. Dan Lamberts vässling i ett avgörande ögonblick var på baksidan medan kommentarer avslöjade de interimistiska nyheterna om världstiteln. Det var ingen jämn natt.

Betyg: B+

Detta avsnitt av Framfart var en svår show att betygsätta, för jag vet inte hur mycket jag ska ta av för produktionsfrågorna. Ibland kan snafus förbises. Så var det inte den här kvällen. Positivt var att showen var underhållande. Det var stora matcher och stora nyheter. The Young Bucks och Lucha Bros rockade. Athena lyste. Scorpio Sky tog hand om affärerna för att försvara TNT-mästerskapet. Hur olycklig CM Punks skada än är, den kortsiktiga ljusa sidan är en injektion av omedelbar dramatik för att kröna en tillfällig titelinnehavare.

Dela dina tankar om Framfart. Hur betygsätter du det? Vem stal showen?

#AEW #Rampage #sammanfattning #och #reaktioner #juni #Goda #nyheter #dåliga #nyheter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *