MacBook Air 2022 väntas på WWDC - här är de ryktas främsta funktionerna

MacBook Air 2022 väntas på WWDC – här är de ryktas främsta funktionerna

De MacBook Air 2022 kunde avtäckas under Apples WWDC-evenemang Måndagen den 6 juni. Det har gått två år sedan vi såg en ny MacBook Air och nu verkar det vara en lämplig tidpunkt för Apple att släppa en uppdaterad modell.

Naturligtvis har ryktena kring MacBook Air 2022 ökat under de senaste veckorna. Vissa rykten verkar troliga medan andra kan vara långsökta. Från en komplett omdesign till införandet av det ryktade M2 chip, Apples tunnaste bärbara dator kan potentiellt genomgå betydande förändringar. Det är också möjligt att nya MacBook Air bara kan få en mindre uppdatering.


#MacBook #Air #väntas #på #WWDC #här #är #ryktas #främsta #funktionerna

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *