Braves blir levande i extrafunktioner för att förlänga segerserien

Braves blir levande i extrafunktioner för att förlänga segerserien

DENVER — Med ett par pitchingdominerade extra-inning-segrar på Coors Field, har Braves skapat sin första vinstserie på fyra matcher för säsongen, jämnat ut sitt rekord för första gången på nästan två månader och äntligen börjat se ut som de regerande världsmästarna.

“Vi vet att vi kan spela den här matchen mot vem som helst,” Austin Riley sa. “Jag tror att det största jag har märkt de senaste dagarna är att killar bara spelar sitt spel. De försöker inte göra för mycket. Jag tror att det kommer att räcka långt för att visa vad det här laget är.”

Marcell Ozuna och William Contreras levererade dubblar i rad och Adam Duvall homerade till en 11:e inning med tre körningar som gav Braves en 5-2 vinst över Klippiga bergen på Coors Field på lördagskvällen. Atlanta har tagit två extrainningssegrar under de senaste två dagarna, eller två fler än de hade tidigare Fredagens 10-inningsvinst.

Efter att ha slösat bort lördagens en-runs, 10:e inningsledning, skapade Braves lite tröst genom att sätta upp ett skevt nummer på tavlan. Det 11:e inningsutbrottet stödde en stark insats av Braves’ bullpen, som tillät en träff och inga intjänade runs över sju innings.

The Braves har en .500 rekord (27-27) för första gången sedan den 16 april. Här är tre takeaways från deras senaste vinst.

1. Ännu en MVP-push?
Riley inledde sin senaste multi-hit-framträdande med en trippel som kom från hans bat med en 113,1 mph utgångshastighet och bucklade mittfältsväggen till vänster om 415 fot-skylten. Braves tredje baseman drillade sedan ett match-bindande solo-homerun för att inleda den sjätte inningen mot Rockies starter Kyle Freeland. Hans lagledande 14 homers satte honom på farten till 42 i år.

“Han gör bara vad [we’ve] vänta nu, säger manager Brian Snitker. “Det är ganska speciellt.”

Riley fick en hyfsad start, saktade ner under början av maj och har slagit .389 med sex homers och 1.264 OPS under sina senaste 13 matcher. Det finns en chans att han kan toppa fjolårets produktion, som inkluderade ett slaggenomsnitt på .303, 33 homers och en .898 OPS. Årets 14:e homer kom i sin 208:e slagträ. Det är 64 färre slagträn än vad han behövde för att nå denna summa förra året.

“Jag förväntar mig det av mig själv,” sa Riley när han berättade om Snitkers anmärkning. “Jag jobbar riktigt hårt och jag försöker bemästra mitt hantverk med försvar och min sving.”

2. Night Shift II:
Som Will Smith, Tyler Matzek, AJ Minter och Luke Jackson glänste under förra årets eftersäsong, Braves’ bullpen blev känd som The Night Shift. Nåväl, Jackson håller på att återhämta sig från Tommy John-operationen, Matzek är på IL med en axelsjukdom och Smith har varit skakig under de senaste veckorna.

Men Minter har varit en av spelets främsta relievers och han var en del av lördagskvällens imponerande kombinerade prestation. Jesse Chavez, som Braves tog emot från Cubs i utbyte mot Sean Newcomb, kastade två poänglösa innings, och Colin McHugh, Darren O’Day, Minter och Jackson Stephens kombinerade för att hålla Rockies tysta efter den fjärde inningen. Det enda tillåtna åket kom när Elias Díaz pekade ut Minter för att börja den 10:e med den automatiska löparen på andra plats.

“När vi gick in i det här året visste vi att denna bullpen skulle bli speciell,” sa Minter. “Med killar som är skadade har många killar tagit steget upp.”

3. Överleva och avancera:
Det var inget pittoreskt med Spencer Striderförsta Coors Field-upplevelse. Men eftersom han bara tillät ett åk, trots att han gav ut fem promenader mot fem strikeouts under fyra innings, gjorde rookie-eldkastaren ytterligare ett solidt intryck. Rockies laddade baserna i både den tredje och fjärde inningen. Men deras enda körning mot Strider kom tack vare en vild pitch med två outs i den fjärde.

Strider började bara sin andra karriär. Men för att visa hur mycket förtroende han redan har fått stannade han kvar i spelet. Efter den vilda tonhöjden använde han nästa tonhöjd för att avsluta sin utflykt med en Charlie Blackmon-groundout. En inning tidigare gjorde Dansby Swanson ett fantastiskt spel för att döda Rockies första hot med baser.

När Strider kastade 86 höjdpunkter i karriären (45 strejker), byggde han fortfarande upp den uthållighet och styrka som inte behövdes när han gjorde lättnadsframträdanden i en och två omgångar för bara ett par veckor sedan. Han kan fortsätta att slåss mot inkonsekvent kommando när han fortsätter att sträcka ut sig under nästa par starter. Men han lade mer av skulden på sig själv för att han vek undan sin snabbboll och försökte få för många jaktsvängningar med sin reglage.

“Du kan inte göra spelet för komplicerat, det är regel nummer ett”, förklarade Strider. “Jag tror att det fanns tillfällen i kväll då vi blev lite för komplicerade. Men det är en inlärningskurva. Du måste låta spelet tala om för dig när det är dags att byta.”

.
#Braves #blir #levande #extrafunktioner #för #att #förlänga #segerserien

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *