Angie Harmon, dressed as a diner waitress and leaning on a counter, in

“Buried In Barstow”: Angie Harmons nya livstidsfilm får en uppföljare

Angie Harmon spelar en kvinna med ett mycket komplicerat förflutet i det nya Livstid film Begravd i Barstow. Hazel King är en ensamstående mamma och restaurangägare som kommer att göra allt som krävs för att skydda sin dotter. Rollen markerar det förra Rizzoli & Isles stjärnans återvända till TV efter sex års uppehåll från skådespeleriet. Och det kommer inte att vara det sista vi ser av Harmon – eller av Hazel King. A Begravd i Barstow uppföljaren är redan på gång, och Harmon har sagt att hon hoppas att det kommer att bli ännu fler filmer i framtiden.

[Warning: This article contains spoilers for Buried in Barstow.]

#Buried #Barstow #Angie #Harmons #nya #livstidsfilm #får #uppföljare

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *