Inuti "Party at the Palace": Kate Middleton sjunger till Diana Ross, William får Charles att gråta och mer

Inuti “Party at the Palace”: Kate Middleton sjunger till Diana Ross, William får Charles att gråta och mer

NYDu kan nu lyssna på Fox News-artiklar!

Det skulle ha varit väldigt svårt att toppa den megaexplosion av kärlek som följde Hennes Majestät när hon dök upp i parodiet “James Bond” med Daniel Craig för 2012 års matcher, men hon gjorde det igen – en lysande premiär med Paddington Bear — en storfavorit hos drottningen och prinsessan Charlotte, vilket verkligen fick hela kalaset i palatset igång. Sedan pang, den briljanta Brian May, Roger Taylor och Adam Lambert skakade marken med en explosiv prestation.

Kungafamiljen var ute i kraft i kväll tillsammans med tiotusentals fans på den stjärnspäckade festen på Palace-evenemanget, men hertigen och hertiginnan av Sussex saknades.

Denna konsert är höjdpunkten på den tredje dagen av offentliga evenemang att markera den 96-årige monarkens rekordstort Platinum Jubilee med rekord 22 000 personer som deltog personligen utanför Buckingham Palace.

Motown-legenden Diana Ross uppträdde för första gången i Storbritannien på 15 år. Hon var stjärnattraktionen vid evenemanget, som hölls på en specialbyggd 360-gradersscen utanför drottningens centrala Londonresidens.

Bland de kungliga deltagarna vid lördagens stjärnspäckade live-jubileumskonsert, som arrangerades framför Buckingham Palace, fanns prinsen av Wales, hertiginnan av Cornwall och hertig och hertiginna av Cambridge. Plus, allra första gången prinsessan Charlotte.

Prinsen var känslosam när han talade på den stjärnspäckade showen.
(Gareth Fuller)

QUEEN ELIZABETHS JUBILEUM: VAD MAN MAN VETA OM “PLATINUM PARTY AT THE PALACE”

Prins George ser helt vuxen och modig ut, plus naturligtvis med den fräcka luften av att vara lite besvärlig med sin mamma och pappa i släptåg, vilket var kul att titta på.

Prins Charles och prins William gick upp på scenen inför en publik på 22 000 för att hylla drottningen under den stjärnspäckade jubileumskonserten – vilket bevisade att vad media än säger att kungligheterna är populärare än någonsin – och detta evenemang visade verkligen de stor succé för jubileet än så länge.

Andra kungligheter var Earl och grevinnan av Wessex och deras barn Lady Louise Windsor och Viscount Severn, Princess Royal och viceamiral Sir Tim Laurence, Princess Beatrice och hennes man Edoardo Mapelli Mozzi, och Princess Eugenie och hennes man Jack.

Showen var en fantastisk samling av stjärnor och underbara meddelanden, men ett av nattens största jubel kom för den tidigare första damen i USA Michelle Obama som talade så vänligt om monarken.

Prins George och prinsessan Charlotte, tillsammans med Kate och William, njöt verkligen av sångelementet i showen och såg så glada ut och njöt verkligen av ett så underbart prestigeevenemang. Det som var intressant är att Charlotte efter ett tag började bli lite trött och tittade över på mamma som log och viskade något i hennes öra som gladde barnet som piggnade till utan slut.

Prins William och hans son, prins George, skrattade under en del av Palace-festen.

Prins William och hans son, prins George, skrattade under en del av Palace-festen.
(Chris Jackson)

PRINS CHARLES OCH CAMILLA skålar för Drottning Elizabeth VID STOR JUBILEUMSLUNCH PÅ FESTIVITETS SISTA DAG

Hur är det med stjärnornas enorma jubel för Rod Stewart? Han är en mega kunglig favorit för William som tillägnade Rods hit “You’re in my Heart” på sitt bröllop till Kate.

Ross glänste som en sann stjärna och gav publiken vad de ville ha, vilket var hennes megasträng av hits och hur de svepte ihop det.

Brittiska stjärnor som Craig David sa till mig, “Jag har inte varit så nervös. Jag tror aldrig för att vara ärlig, men du vill göra ditt bästa, eller hur och ja, jag hoppas att de sjunger med.” Var säker, Craig, det gjorde de.

Den chica stjärnan Nile Rogers sa till mig bakom scenen att “i termer av karriär ärligt talat Neil är det ultimata, det finns verkligen inget större än vad jag gör just nu.” Det visar sig att Chic är en favorit bland kungligheterna eftersom Catherine var stolsdansande till hela delen av Niles hits.

Duran Duran, en favorit hos den avlidna prinsessan Diana, slog till med William utan tvekan när bandet berättade för mig bakom scenen att hennes ringande stöd för bandet i början av deras karriär verkligen gav enorma framgångar tack vare hennes stjärnkraft i USA och “vi var alltid så tacksamma för det, men vi vet att hon älskade vår musik vilket bara var en spänning.”

Catherine, hertiginnan av Cambridge, prinsessan Charlotte av Cambridge, prins George av Cambridge, prins William, hertigen av Cambridge viftar med Union Jack-flaggor när

Catherine, hertiginnan av Cambridge, prinsessan Charlotte av Cambridge, prins George av Cambridge, prins William, hertigen av Cambridge viftar med Union Jack-flaggor när “Sweet Caroline” spelar under platinafesten på Palace framför Buckingham Palace.
(Chris Jackson)

Camilla, hertiginnan av Cornwall och prins Charles ses på scenen under Platinum Party At The Palace på Buckingham Palace den 4 juni 2022 i London, England.  Elizabeth II:s platinajubileum firas från 2 juni till 5 juni 2022 i Storbritannien och Commonwealth för att markera 70-årsdagen av anslutningen av drottning Elizabeth II den 6 februari 1952.

Camilla, hertiginnan av Cornwall och prins Charles ses på scenen under Platinum Party At The Palace på Buckingham Palace den 4 juni 2022 i London, England. Elizabeth II:s platinajubileum firas från 2 juni till 5 juni 2022 i Storbritannien och Commonwealth för att markera 70-årsdagen av anslutningen av drottning Elizabeth II den 6 februari 1952.
(Kerry Davies – WPA Pool)

“Harry Potter”-skådespelaren Stephen Fry bombade med sitt skämt riktat mot regeringen och detta visade sig vara mycket pinsamt när man tittade mot Royal Box som var i chattläge med premiärminister Boris Johnson så det var inte riktigt dags att attackera honom på scenen till en världsomspännande publik. Som en gäst sa till mig: “Han tjatar om mental hälsa och depression och mobbar sedan premiärministern på scenen.”

Konsertens stora hit var utan tvekan den amerikanska sånglegenden Diana Ross.

KLICKA HÄR FÖR ATT REGISTRERA DIG TILL NYHETSBREVET FÖR UNDERHÅLLNING

Diana, som gick upp på scenen i en otrolig svart och vit klänning i tyll på Buckingham Palace för att fira drottningens platinajubileum för hennes första brittiska framträdande på 15 år, skapade en enorm storm och publiken blev vild, jag menar verkligen vild inklusive Catherine som helt klart är ett fan trots allt vi såg henne sjunga med till alla hits inklusive nummer ett smash “Chain Reaction.”

En annan legend på kameran var Sound of Music-stjärnan Dame Julie Andrews som berömt fick sitt kungliga genombrott långt tillbaka 1948 på Royal Command-showen när hon sjöng för drottningens far George, nationalsången, och en som vi vet att Hennes Majestät verkligen gillade trots allt hon var där också satt i lådan. Dolly Parton fick ett enormt välkomnande och countrydivan rörde särskilt prins Charles som är ett stort Dolly-fan.

Vem var programmets verkliga stjärna? Det måste vara drottningen – helt enkelt ingenting kunde toppa den inledande sketchen och vid 96 års ålder misslyckas hon aldrig med att överraska. Att se glädjen i prinsessan Charlottes ansikte när hon såg drottningen med Paddington på bioduken var magiskt och hur detta kommer att bli ett bestående minne för både henne och prins George.

Diana Ross uppträder i Storbritannien för första gången på 15 år på Platinum Party på Palace för drottningens jubileum

Diana Ross uppträder i Storbritannien för första gången på 15 år på Platinum Party på Palace för drottningens jubileum
(Aastair Grant)

“Fest på palatset” för att fira drottning Elizabeth II:s platinajubileum

Det var kunglig historia i vardande just där på Buckingham Palace och jag är stolt över att kunna dela mina minnen med er om denna en gång i livet händelse.

Slutligen var detta ett testevenemang för prins William, som riktade sig till publiken och en enorm publik över hela världen måste ha varit skrämmande. Vid tidigare tillfällen skulle han ha vänt sig till sin yngre bror Harry för att få stöd, men medan prins William talade med nåd och uppriktighet, får jag höra att den person som mest ville imponera var hans far prins Charles som torkade bort en tår när hans son talade.

Catherine strålar tillsammans med George och tittar vördnadsfullt på sin far. Jag undrar vad prins George egentligen tycker om allt detta i en så ung ålder, fastän prins William en dag kommer att bli vår kung och han gjorde oss och världen stolta.

KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ FOX NEWS-APPEN

#Inuti #Party #Palace #Kate #Middleton #sjunger #Diana #Ross #William #får #Charles #att #gråta #och #mer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *