Miguel Andújar-handel: Fem potentiella landningsplatser för den missnöjda Yankees-ytterspelaren

Miguel Andújar-handel: Fem potentiella landningsplatser för den missnöjda Yankees-ytterspelaren

Rapporter dök upp på lördagen som tydde på att Miguel Andújar, tvåan för 2018 års American League Rookie of the Year Award, hade begärt en handel från New York Yankees efter att ha degraderats till Triple-A. Enligt Ken Rosenthal är det inte första gången Andújar har bett jänkarna att flytta honom.

Andújars frustration är förståelig. Skador och dåligt spel har begränsat honom till 90 stora seriematcher sedan hans tidigare nämnda rookiesäsong. Han har slagit .234/.260/.329 (62 OPS+) med sju homeruns på dessa 319 resor till plattan. Samtidigt har Andújar presterat tillräckligt bra i de minderåriga — för sin karriär har han slagit .312/.362/.505 i 100 Triple-A-matcher — för att främja tron ​​att han förtjänar en långvarig storliga-look att bevisa han är mer än en Quad-A-talang.

Oddsen för en handel som involverar Andújar är osäkra. CBS Sports pratade med en rivaliserande talangutvärderare på lördagen som uttryckte skepsis att han skulle locka många friare på grund av hans senaste kamp och hans övergripande profil. Lag värdesätter helt enkelt inte högerhänta slagare med begränsat defensivt värde. Det är sant att Andújar har lagt till ytterfält till sitt defensiva cv under de senaste åren, men offentlig statistik visar att han fortfarande är en fältspelare under genomsnittet.

headshot-bild

Dessutom vet intresserade att Andújar, 27, kommer att uttömma sina alternativ den här säsongen. (De flesta spelare ges tre “valår” som gör att de kan skickas till de minderåriga efter lagets gottfinnande. När dessa tre år är förbrukade måste spelaren utsättas för dispens innan de kan degraderas.) Vid den tidpunkten , kommer Yankees att arbeta med minskad hävstångseffekt, och de kan dra slutsatsen att de inte har något bättre alternativ än att inte lämna anbud på honom.

För innehållets skull, säg att jänkarna går med på Andújars krav och gör ett uppriktigt försök att flytta honom under de kommande veckorna. Vilka lag kan vara intresserade? Nedan har vi satt ihop en lista med fem potentiella landningsplatser. Som alltid är denna process mer av en konst än en vetenskap.

En av “fördelarna” med att vara ett dåligt lag är att man kan ta en titt på spelare som inte fått tillräckligt med möjligheter någon annanstans. De röda kanske anser att ge Andújar några hundra framträdanden på tallrikar en bättre användning av tiden än att göra detsamma med Albert Almora Jr. Åtminstone borde han representera en uppgradering jämfört med Aristides Aquino som en pluton DH.

Derek Jeter är inte längre en toppchef hos Marlins, men den tidigare Yankees-chefen Gary Denbo är kvar på plats och det har ryktats om att han har ett stort inflytande över spelarförvärv tidigare. Huruvida Denbo skulle gå och slå för Andújar är någons gissning, men Marlins har för närvarande både Luke Williams och Willians Astudillo på sin lista. Miami skulle inte behöva se Andújar som en långsiktig del för att dra slutsatsen att han är värd en kortsiktig titt.

Nationals är i en liknande båt som modellen som de röda ockuperade: de är dåliga och i talangackumuleringsläge. Det är möjligt att de känner att de redan har en version av Andújar i släptåg, i form av Maikel Franco. Trots det är Franco en fri agent vid säsongens slut och det skulle förmodligen inte skada att ha lite djup på plats efter den oundvikliga Josh Bell-handeln.

Rangers har visat intresse för Andújar tidigare. Det är oklart om den elden fortfarande brinner, men det finns ett argument att framföra att han skulle representera en uppgradering av deras nuvarande vänsterfältssituation, som innehåller Eli White och Zach Reks. Rangers har spelat mer kompetent boll än förväntat hittills, och Yankees kanske inte vill hjälpa en potentiell slutspelsmotståndare.

Tanken på att Andújar ska försöka spela Comericas rymliga ytterfält är oroande, men tigrarna kan behöva en offensiv uppladdning. Heck, de kanske till och med är villiga att ge honom lite brännskador på tredje basen med tanke på hur Jeimer Candelario lämnade söndagens match med en axelskada och hittills har misslyckats med att bygga på två på varandra följande stabila säsonger.


#Miguel #Andújarhandel #Fem #potentiella #landningsplatser #för #den #missnöjda #Yankeesytterspelaren

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *