Phillies hoppar på en annan startpitcher, rider Wheeler och bullpen till tredje raka vinsten

Phillies hoppar på en annan startpitcher, rider Wheeler och bullpen till tredje raka vinsten

Tidiga löpningar, avstängda innings, stabilt försvar, händelselös lättnad, sen försäkring … var han än är, måste Joe Girardi tänka “på riktigt?”

Phillies offensiv hoppade en Angels startpitcher för andra raka natten och gjorde fem första inning runs i en 7-2 vinst.

Rob Thomson har 2-0 som tillfällig skeppare sedan han tog över för Girardi, som fick sparken på fredagsmorgonen. Thomson inleder sin mandatperiod med en serieseger över ett slingrande Angels-lag som har förlorat 10 i rad.

Phillies har 24-29 efter att ha vunnit tre raka. De har överträffat änglarna med 17-2 de senaste två nätterna.

“Igår, uppenbarligen en konstig dag,” sa Rhys Hoskins under en spelintervju på FOX. “Basebollbranschen visar sig då och då, men det är häftigt att se pojkarna bara gå ut på planen och spela matchen.

“Vi har ganska tur att några av oss har varit med Rob Thomson i ett par år och det finns en hel del förtrogenhet. Det måste vara business as usual. Jag tror att det är baseballsäsongens karaktär, det är en dag i och dag ut. Tyvärr fortsätter spelet bara.

“Business as usual och låt oss gå och vinna några basebollmatcher.”

Tonen sattes omedelbart av Kyle Schwarber, som nästan homered på den första planen i botten av den första inningen för den andra raka matchen. Han krossade ett till höger fält som en fläkt nådde över väggen för att störa, vilket resulterade i en dubbel.

Schwarber är låst och det här är ett exempel på hur han kan vara en katalysator som en okonventionell leadoff-man. I sina senaste fem matcher är han 7 för 18 med fyra homers, en dubbel och fem promenader.

Phillies lurades inte ut ur porten av Michael Lorenzen, som gick in med en ERA på 3.19. Åtta av de första 10 slagarna nådde med fyra promenader. JT Realmuto och Johan Camargo körde i två styck med en dubbel och en singel.

Camargos två-out-träff var enorm. Lika produktiv som Phillies första inning var, det kunde ha gett änglarna fart om de undkommit det genom att dra tillbaka Camargo och bara tillåta två runs, speciellt med hur Lorenzen slog sig ner för att avlossa fem poänglösa ramar därefter. Camargo låg efter i räkningen med baserna laddade innan han arbetade fullt och singlar i ett par. Det förlängde inningen för Mickey Moniak, som körde i det femte åket med en infield-träff.

Camargo la senare till ytterligare en stor knock, en två-runs singel i den åttonde som gav Phillies mer andrum och gjorde det möjligt för dem att använda Connor Brogdon i den nionde inningen snarare än närmare Corey Knebel.

“Jag har jobbat hårt så det är riktigt bra att äntligen se resultat,” sa Camargo, som bara blir ännu viktigare resten av säsongen med Jean Segura åsidosatt tre månader med ett brutet finger.

Realmuto dubblade tre gånger, en karriärhög. Under sina senaste 11 matcher har han 14 för 35 (0,400) med fem dubblar, en trippel, en homer och 9 RBI. Han hade ett bra spel i båda ändarna och kastade också ut Shohei Ohtani som försökte stjäla på höger plan, en 81 km/h kurvboll i första inningen. Realmuto har kastat ut 9 av 18 blivande basstölder, vilket leder majors med 50 procent.

Zack Wheeler, den Månadens National League-pitcher i maj, tog sin fjärde vinst. Han slog ut nio, alla på snabbbollar, inklusive Mike Trout två gånger. Öring är 0 för 8 i serien och träfflös i sina senaste 23 slag, den längsta sträckan i hans karriär.

Trots den starka linjen (6 IP, 2 ER) var Wheeler inte riktigt som vassast, han kastade sig ur sträckan i var och en av de första fem omgångarna och satte flera män på basen i tre av de sex. Den största inningen var den femte, när änglarna hade toppen av ordningen för tredje gången efter att Lorenzen hade tagit bort 10 av 11 Phillies. Alec Bohm började inningen med ett kopplingsspel, dök till höger om honom och gjorde ett exakt kast till först för att pensionera Matt Duffy. Inför Ohtani och Trout var det ett avgörande ögonblick. Wheeler tillät en löpning i inningen men det var det, tack vare hans framgång mot Trout och det spelet av Bohm.

“Bara en fantastisk pjäs,” sa Thomson. “Han dök, hade närvaron och ställningen att kasta ett slag till första basen. Det var ett stort spel för att hålla honom borta från första basen när de där killarna kom upp.”

Bohm hade en händelserik kväll. Efter att ha slagit ut i sin första AB tog han ut den på fladdermusstället och blev blodig i halsområdet när en bit av fladdermusen rikoscherade och skar honom. Han stannade kvar i matchen och missade precis en två-runs homer nästa gång han flög ut 401 fot till Trout i centrum.

“Grabbar blir frustrerade,” sa Thomson. “Det är en situation där du inte vill se en kille bli skadad, men killar blir frustrerade och slår i fladdermusstället då och då.”

Brad Hand och Seranthony Dominguez kastade varsin poänglös inning i lättnad. Hands ERA är nere på 1,13 på 23 framträdanden och han har inte tillåtit en löpning sedan 4 maj. Dominguez har inte gjorts några poäng sedan 3 maj.

Phillies går för svep söndag eftermiddag kl 1:35. Kyle Gibson (3-2, 3.83) motsätter sig den underskattade vänsterhandaren Patrick Sandoval (3-1, 2.70), den mest konsekventa armen i änglarnas rotation just nu.

“Vi är glada men vi måste kontrollera våra känslor,” sa Camargo om tre-matcher segrar. “Det är bara början. Vi måste fortsätta kämpa och jobba hårt för vi vet att vi är en bra klubb.”

Prenumerera på Phillies Talk: Apple Podcasts | Google Play | Spotify | Stitcher | Art19 | Titta på YouTube


#Phillies #hoppar #på #annan #startpitcher #rider #Wheeler #och #bullpen #tredje #raka #vinsten

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *